Normalde zaten beni ilgilendirmez karışmam etmem ama olay bizim yanımızda olduğu için hani belki bizde konuşabiliriz diye düşünmüştümAile içi meselelerine karışmayın , ne yaşadıklarını bugüne nasıl geldiklerini bilmiyorsunuz. Siz sadece arkadaşınıza destek olun ve olanları unutun
Pipi nasıl düşüyor ayBizim de yan apartmanda kadın kocasına "yaprak kafalı" diye bağırmıştı. Ben de aylarca düşündüm gidip kocana öyle deme pipisi düşer demeyi ama sonra vazgeçtim. Bu da böyle bir anımdır.
Bizim de yan apartmanda kadın kocasına "yaprak kafalı" diye bağırmıştı. Ben de aylarca düşündüm gidip kocana öyle deme pipisi düşer demeyi ama sonra vazgeçtim. Bu da böyle bir anımdır.
ayy gulmekten kıkırdaklarım dökülecek şimdiPipi nasıl düşüyor ay
Kıkırdak neresi ayayy gulmekten kıkırdaklarım dökülecek şimdi
Yalnız halanın kapağı da konu sahibininkide süper..Hakkını vermişler lafların..Bu kıvrak zekalar karşısında adamlar çileden çıkmışOhooo bu ne ki siz bizim evdekileri görecektiniz zamanında...hele küçükken halamda kaldığım bi gece eniştemle kavga etmişlerdi..eniştem halamın babası (dedem) için “Senin p...z...vnk” baban” demişti halamda “hayrola babam anneni mi pazarladı da p....vn...k oldu” demişti cam çerçeve inmişti evlerinde komşular gelmişti o derece..ev gecekonduydu,karşı komşuları yaşlı bi kadındı onunla yatmıştım o gece.Ertesi gün bi baktık bunlar alışverişe gitmişler el ele kol kola hiçbir şey olmamış gibi geliyorlar...böyle alışmışlarsa yapacak bir şey yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?