Düğün arefesi yaşananlar !

Bizim de yan apartmanda kadın kocasına "yaprak kafalı" diye bağırmıştı. Ben de aylarca düşündüm gidip kocana öyle deme pipisi düşer demeyi ama sonra vazgeçtim. Bu da böyle bir anımdır.
Ayy kahkaha attırdın adamin kafasi yapraga mi benziyor

Ya bu ne dram, korku derken komediye bağladı

Bizim de yan apartmanda kadın kocasına "yaprak kafalı" diye bağırmıştı. Ben de aylarca düşündüm gidip kocana öyle deme pipisi düşer demeyi ama sonra vazgeçtim. Bu da böyle bir anımdır.
Bir görünüp bir kayboluyorsun idrak baba. Nerelerdesin kocanı seviyor musun artık?

Adam espri yapmış, kadının cevabı çok çirkin ve rencide edici şempanze suratlı sülale falan. İki taraf da sinirlerine hakim olamamışsa da burda asıl haksız anne, başkasının yanında hakarete o başlamış , adam da bunu sindirememis

İyi de sizi ne ilgilendirir?
Siz gidip akıl verecek pozisyonda mısınız?
Defalarca yaşanmıştır bu tarz kavgalar. Arkadaşınızı ekstra üzen sizin önünüzde yaşanması.
O yüzden işgüzarlığın lüzumu yok.
Enteresan bir aileymiş. Arkadaşınız kendi evliliğinde mutluluğu yakalasın.

Adamlar altından kalkamayacaklarını düşünmeden laf atmışlar peki kadın zekası bunu yer mi, yememiş Azıcık akıllı olsalar hiç böyle toplara girmeseler keşke ama...işte... Konu sahibi bence olaya dahil olmak akıllıca olmaz. İlk kavgaları değildir. Ben kadının da daha önceden bu tür sataşmalara maruz kaldığını düşünüyorum yoksa adam espiri yapıyorum diye bir şeyler gevelemiş uzayacak bi laf değil aslında. Gerçi belli de olmuyor bazı kadınların çene durmuyor adamları bozuveriyorlar. Neyse işin özü sizlik bir durum yok,karışmamak en iyisi.

Buradaki herkes karışmayın demiş. Teşekkür ederim. Pekala karışmama kararı aldım. Bende şahit olduğum için ve arkadaşımı üzgün gördüğüm için belki konuşabilirim diye düşünmüştüm. Tabiki onunda onayıyla... ama böyle bir talep gelmedikçe sanırım karışmamak en mantıklısı. Düğünü olacağı için kavga küslük olmasaydı iyiydi diye düşündük ama tabi yapacak bir şey yok. Valla bizde gülsek mi ağlasak mı şaşırdık neyse onlar bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…