düğün davetiyesine söz

Bizimki baya cins biseydi kocam sağolsun arabaya bile mutluyuz yazdiracağına rahat batti yazdirmis. Adam cins ben napim

Hahahah hem güldüm hemde demin ki mesajimdan utandım

Bilgilendirme icin Teşekkürler, aklımın bir köşesine yazıyorum.

Ama hz. Ali' nin cümleside çok hoşuma gidiyordu yaa

Arkadsim da sizin oneriyi yazscak galiba uyarayim bende yere atilma falan hic aklima gelmezdi arkadas supr yazmis WOLFROG

Arkadaşlar inanın baskıyı yapan ustalarımız bile bu tür davetiyeleri yüksekte tutmaya yere atmamaya gayret ediyor ama davetiye dağıtıldıktan sonra "hımm falanca gün falanca saatte bilmemkimin düğünü varmış" diye buruşturup atıyor, veya süslü diye çocuğa veriyor oynaması için. Sonra ayetler hadisler yerlerde sağda solda geziyor. Dikkatli olmak lazım.

Selam arkadaslar sizden ricam arkadasim 23 nisanda evleniyor yalniz dugun kartina yazdiracak söz bulamiyor
Bildiginiz varsa yazarmisiniz komik de olur hadis falanda olur
Ben bu konuda sadelikten yana olduğum için davetiyeme şu sözü yazdırdım.
Ömür boyu mutluluğa imzalarımızı atarken sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız...

başkaları davetiyeye bizim özendiğimiz kadar özennmiyo. saatinne gününe bakıp atıyo bi kenara. şatafatlı gösterişli davetiyeler bana hep gereksiz gelmiştir. ben davetiyemi en basit ve en ucuz olanını seçmiştim. tekli basılma gibi bi imkanı olsaydı kendimiz için bi tane süslü püslü bastırmayı isterdim.
ama illede değişik olsun isteniyosa. dün facebookta bi davetiye gördüm.
ne damat gelinden kısamıymış
bu gelinbaşı hiç yakışmamış
ne zaman çocuk düşünüyolarmış
aradığınız dedikodu gıybet bu düğünde
tarzı esprili bişeydi. bu şekilde düşünebilir.

Uzman olarak size birsey sormak istiyorum, yurtdisinda kalanlar birtane davetiyeye hem yabanci dil hemde türkce metin yaziyorlar.
Siz iki farkli davetiye bastirmayi mi, yoksa kisa olmasi sartiyla bir davetiyeye ikisinide bastirmayi mi tavsiye edersiniz?
Sayi olarakta tahmin edilmesi biraz zor oluyor kac tanesi yabanci, kac tanesi türkler icin olacagi...

Dernek kiraathanesinden sonrasini hatirlamiyorum ay super yaaaa

Ben İngiliz romantik şiirlerinden esinlenerek çok güzel bir şey yazdırmıştım, eğer çevrenizde herhangi bi dilin edebiyatını okuyan arkadaşınız varsa yardım isteyebilirsiniz.

Ben de kendi davetiyemi paylastim belki begenir arkadasiniz

En iyisi iki farkli davetiye. Hem yabanci olana aileleri, adres kismi, gun ay kismi da tamamen yabanci olur karisik durmaz. Hesaplanandan az fazla bastirirsiniz fazla fiyat farketmez zaten.

Dernek kiraathanesinden sonrasini hatirlamiyorum ay super yaaaa

Oyle oluyor ama. Bir kere aynen soyle vardi, Dugun Titanik Hotel, kina Falan ili falan ilcesi filan koyu (alinmasinlar diye yazmiyorum) tanitma ve kalkindirma dernegi kiraathanesi

Aksama kadar cay icip okey oynayarak koyu kalkindiriyorlar zaar...

Bu cok kisa naaptin sen. Kenarda kosede bosluk falan kalmistir.

vay arkadaş bu konuyu mu beklediniz bunları yazmak için. Allah kolaylık versin

Son düzenleme:
Cok tatlisin
Ya iste bunun ystunde isimlerimiz yaziyordu altinda da falanca ve filanca aileleri onun da altinda tarih saat ve yer

tv de göstermisti "gelin kisa mi ne damat ne kazaniyomus,pasta bayat sanki...bu ve bircok dedikodu icin dugunumuze bekleriz

Bence dugunume davetlisiniz yazmak iyi kisa ve net.
oyle uzun uzun bide ozlu soz felan komik duruyor bazisi gercekten gulunc :)
Bide tarihe bakiyo zaten millet.

Baktım bir tane kalmış onuda ben alıyım dedim. Böyle güzel insanla bu mutluluğa sizde şahit olmak istemezmisiniz? Yazıyordu bizimkindede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…