Herkes YASAK demiş. Yapılmasın YASAK çünkü demiş. Acaba halk olarak hangi yasakları yerine getiriyoruz da bunda bu kadar özverili olalım. Kaldı ki bu bir eğlenceyse.
Tamam herkes kendine göre haklı ama biraz abartıldığını düşünüyorum. Düğün salonları hiçte ucuz değil tutamamış olabilirler,hayatlarında 1 kere yaşayacakları şey için ben insaları şikayet edip düğünlerini durdurursam kahrımdan ölürüm heralde. Acımasızca birşey. Belki onlarda orada sıkış tepiş olmaktan mutlu değiller ama mecburlar.
Mahalle denen şey ufaktır küçüktür. Cenaze vs zaten duyulur,bilinir.
Benimde evimin arka tarafında kocaman düğün salonu var açık hemde. Bende evin içinde onlarla birlikte oynuyorum napayımmBu kadar karamsarlığa gerek yok sanki. Tabi haftanın 7 günü yoksa sadece 1 günü varsa düğün, Sizde o 1 günde eğlence günü yapın kendinize sizde davul zurna eşliğinde göbek atın
sorun haftanın bir günü olmaması zaten
sanırım çalışmıyorsun ya da hafif bir işte çalışıyorsun
anlayış beklemem yersiz o halde senden
Yoo çalışıyorum. Çalışmanında hafifi yoktur heralde. Oturarak çalışıyorum. Hafif kategorisine mi giriyor bilmiyorum.
işimize gelmeyen konularda hemen nerde bu medeniyet nerde bu devlet oluyor.iş saatinde böle herşeye cevap verebiliyosanız sizinde işiniz pek ağır değilmiş hani.uykunuzuda almışsınız akşam düğün yoktu herhalde ne kadar hazımsız anlayışsız asabi özünü unutmuş bir millet haline geldik.benim oturduğum yerdede düğünler oluyor.daha dün akşam oturduğum binanın 5. katına gelin geldi.alkışladılar geleneklerini yaptılar.benimde bir hafta sonra 1 yaşını dolduracak bebeğim var.uyandı oda.napsaydın lütfen sessiz olun uyuyoruz die binaya adım atar atmaz çıkışsamıydım.bence baba evinden kendi evine gitmesi daha güzel.son ana kadar evinin önünde olmak güzel.sokak düğünüyse sokak düğünü.
Evet bazı durumlarda çok rahatsız edici oluyor ama bide şöyle düşünün.
Siz aradınız polisi gelip düğünü durdurdular siz rahatladınız ama onların en mutlu günü mahvolcak bide bunu düşünün bence.
Kapısının önünde geniş alan olmayınca geniş buldukları bi alanda yaptıkları için hep aynı yerde düğün oluyor ve insanlar rahatsız oluyor bu adil değil tabiki.
Aslında adresi tutmuyorsa o alana işte o zaman yasak olucak.
Evinin yanında bi alan varsa orda yapmalarında bi sakınca yok bence ne kadar rahatsız olunsada..
Ne kadar çok sokak düğünü seven varmış.Şaşırmamak lazım Kadınlar Kulübü de halkımızdan bir kesit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?