- 9 Ekim 2020
- 816
- 1.080
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
kimya mühendisliğiHangi bölümde okuyorsun?
neden rahatsız olduguna bakar? evlılık fobın mı var? kotu bı deneyım ? nıye kacacak kadar etkılenıyorsun? ben sıyaset sevmem bangır bangır bagırırlar mesela ama bagırmazlarsa kacmam.. ne dıye kacayım kı.. ınsanlar ılıskı yasıyorlar aslında normal bu . ask mesk olayları . .. kacamazsın o yuzden. cunku azınlık olan grup yalnızlık sevıyor..kızlar biliyorsunuz yurtta kalıyorum ve beni daha da depresyona sokuyor buradaki kızlar
nereye gitsem ya sevgili ya da düğün hakkında konuşuluyor.
odadaki kızlar ne zaman evleneceklerini falan konuşuyrolardı istemeye geleceklermiş cart curt
etüt odasına gittim orada da kız sevgilisiyle evliliği hakkında konuşuyordu.
dayanamadım tv odasına gittim orada da 5li kız grubu full evlilik hakkında konuşuyordu
ben dayanamıyorum artık nereye gitsem herkes aşk ilişki evlilik hakkında konuşuyor
bu kızlar max. 21 yaşında bir de
kendi akıl sağlığım için kendimi bu tarz ortamlardan nasıl soyutlayabilirim?
ama ben yapayalnızımneden rahatsız olduguna bakar? evlılık fobın mı var? kotu bı deneyım ? nıye kacacak kadar etkılenıyorsun? ben sıyaset sevmem bangır bangır bagırırlar mesela ama bagırmazlarsa kacmam.. ne dıye kacayım kı.. ınsanlar ılıskı yasıyorlar aslında normal bu . ask mesk olayları . .. kacamazsın o yuzden. cunku azınlık olan grup yalnızlık sevıyor..
Düğün?En son elveda diyordun ne oldu venessa?
yurdun hepsi evlilik düşünüyor21 yasinda ne alaka orasi hangi okul ya? sen algida secicilik yapiyorsun bence, illaki vizeleri finalleri odevleri konusan da vardir. kismetse olur yurdu mu orasi?
Bence sen dünyayı toplu düğün yapılan kocaman bir düğün salonu olarak görüyorsun artık.yurdun hepsi evlilik düşünüyor
tıp okuyan kızlar da sosyal hizmet okuyanlar da
tamamı
yurt muduruyle konusup toplu nikah toreni talep edinyurdun hepsi evlilik düşünüyor
tıp okuyan kızlar da sosyal hizmet okuyanlar da
tamamı
ama ne yapayım katipBence sen dünyayı toplu düğün yapılan kocaman bir düğün salonu olarak görüyorsun artık.
Sana da gelen var, gözün yükseklerde. Biz ne yapalim?ama ne yapayım katip
okula gidiyorum el ele çiftler
kıyıda köşede 0 dikkat çeken tiplerin bile sevgilisi var
bir de yurt
beni anlayın lütfen
Yavrum sen sevgilisizlikten kırıldığın için hep gözüne geliyor .ama ne yapayım katip
okula gidiyorum el ele çiftler
kıyıda köşede 0 dikkat çeken tiplerin bile sevgilisi var
bir de yurt
beni anlayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?