Düğün Düğün Başka bişi Yok

Hortlamış.
En son elveda diyordu yine.
Neyse başka bir elveda zırvalığında görüşmek üzere.
Universitelerde ''Düğün'' bölümü açıldığını öğrenmem iyi oldu bu arada.

Konuyu hortlatmış olacağım ama , vanessa bak sırf senin için ta öğrenciyken aldığım notları buldum.

Patolojide otorite sayılan Robbins’ten çalışıyordum hem de. Yani bilgilere güvenebilirsin.

Demem o ki, okuduğunda da anlarsın, öyle şu kadarlık ömrüm kaldı, ölümcül benim hastalığım gibi bir durum yok. İçin rahat olsun, artık okuluna odaklanabilirsin gönül rahatlığıyla

Ah ah şu konuyu baştan sona okudum , gercekden çok üzüldün 27 yaşındayım 1 de evladım var. He iyi mi iyi güzel iyiki anneyim diyorum ama hep bi yarım kalmışlık var içimde okuyup kendi ayaklarımın üstünde durmayı oğluma daha faydalı daha bilgili anne olmayı çalışıp paramı kazanıp ona her anlamda yete bilmeyi isterdim , kendimi gelistirip kendi özür irademle hareket etmeyi kimseye bağlı kalmamayi iyi bir meslek edinmek isterdim , evlilikte neymiş bu yaslar da senin yerinde olmayı o kadar isterdim ki anlatamam kendini gelisdir mesleğini eline al hiç mi etrafında aklı basında kız yok git onlarla takıl kötüyü değil iyiyi kendine örnek al benim en yakınım öz kardeşim okumuş kendini geliştirmiş mesleğini almis mesela onun hayatı çok farklı benimki çok farklı çok mutlu oluyorum onun için pişman olacağın davranışlar yapma aklını başına al bu hayata erkeksiz de bir şey ler yapa bilirsin herkesin bi alıcısı var merak etme kendinde rahatsız oldun şeyler varsa fiziki anlamda her şey çok gelişti kendine bak saçlarını bak tırnaklarına bakim yaP kilon varsa spor yap önce kendini sev saygı duy ki hayatına giren inşalarda sana saygı duysun, şuan o kadar isterdim ki bi mesleğim olsun onum açık olsun senin gibi güzel bi bölümde okumak aklıma en son gelcek şey evlilik olurdu inan bana beğenmedin şeyler birilerinin hayali aslında emin ol

beni gerekirse öldürsünler umrumda bile değil
yalnız olmaktan daha kötü olamaz hiçbir şey
Ya umarım sen troll falansındır ya eğer değilsen çok şımarık birisin sen. Büyüyememişsin. Sanırım bugüne kadar her şeyi altın tepside sunmuşlar sana,gerçek hayatı görmemişsin. O yüzden sanıyosun ki hayatın tek amacı koca bulmak sevgili bulmak. Hayatında birilerinin olması falan. Sanıyosun ki hayatta bundan büyük acı yok. Ya insanlar ne dertlerle uğraşıyor sen ne anlatıyosun ya? Hiç mi kafanı kaldırıp etrafına bakmıyosun? Hiç haber falan da mı izlemiyosun? Nasıl bu kadar şımarıkça,çocukca laflar edebiliyosun? Hayatında başka hiç mi amacın yok senin? Şimdi böyle ay öldüm ay bittim ay bundan daha kötüsü başıma gelemez diyosun ya,Allah sana öyle şeyler yaşatır başına öyle işler gelir ki bu günlerini mumla ararsın mumla. O yüzden nankörlük etme. Azıcık şükret haline. Bırak şu şımarıklıklarını.

sırmanın 15 gr protein içeren shakelerinden içiyorum
sıkıntı olur mu sizce doktor hanım.
içinde şeker yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…