Düğün Düğün Başka bişi Yok

Vanessacım sana geçen gün uzun uzun hastalığınla ilgili bir şeyler söyledim. Gerçekten hala kafana taktığın şey bu mu??

Ya üzülme ama sen akıllanmazsın.

Vanessacım sana geçen gün uzun uzun hastalığınla ilgili bir şeyler söyledim. Gerçekten hala kafana taktığın şey bu mu??

Ya üzülme ama sen akıllanmazsın.
hastalığımın farkındayım zaten
kan şekerimi ölçüyorum vitaminlerimi falan içiyorum bu kadar
7-24 hastalığımı düşünemem ki

kızzz sen evlenmek mi istiyorsun

sevgilisizlik sendromu mu

İlber Ortaylı demiş ya hani mektebi bitirir bitirmez mobilyacı gezip evleneceğinize dünyayı gezin diye. Gerçi bu kurlarla dünyayı da gezmek hayal oldu artık ama. Daha ekonomik özgürlüğünü eline almamış kızların sürekli evlilik konuşması çok trajik ancak bu kadar rahatsız olmak da algıda seçicilik mi acaba?

yurdun hepsi evlilik düşünüyor
tıp okuyan kızlar da sosyal hizmet okuyanlar da
tamamı
E bence haklılar, 30undan sonra koca bulmak zor. 21 bi kadının en güzel yaşı. En iyi erkeği o yaşlarda bulursun. Ayrıca niye tıp diye ayırdın? doktor olunca evlenme güdüsü yok olmuyor. Bunalıma girmeyin bence takılın onlarla taktik filan kaparsınız.

Aklını evlilikle sevgiliyle bozmuşsun..hayattan bıktım diye bile konu açtın tüm hayatını buna adamışsın başka amacın yokmuş gibi.. ya gerçekten bir erkek çok mu önemli üniversite okuyorsun ama hala evlenmezsen çok kötü bir olay olacağını sanıyorsun tüm okul oturmuş evlilik mi konuşuyor yoksa sen algıda seçicilik yapıp cımbızla istediğin yöne mi çekiyorsun ya evlilikte bi keramet yok yok ya evlenen bin pişman Allah aşkına oku mesleğini kazan hayatın tadını çıkar ya önüne gelen biriyle çıkıp evlencen sonra mutsuzum diyeceksin hayatta tek amaç bu olmamalı ya

Üniversiteli genç kadınlar yazacaklarım için beni affedin lütfen.
Tüm kadın öğrenciler yalnızca evlilikten konuşuyorsa rica ediyorum toplu olarak okulu bıraksınlar, Vanessa özür dilerim ama aklını mesleğine vermeyeceksen sende okumamalısın.
Sevgiliniz olabilir, aşık olabilirsiniz ama kimya mühendisliği, tıp vs okuyan kadınların bütün ideali damat fincanı alıp gelinlik seçmek mi?
Nerede bu gençlerin bir Aziz Sancar, bir Cemil Cahit Sözer, bir Ahmet Akgül vb olma hayali?

Ailelerinize de üzülüyorum doğrusu, elden avuçtan kısıp evlatları okusun da meslek edinsin kendini kurtarsın hem de bir gelecekleri olsun diye okumaya gönderiyorlar, bizim kızlar nişan bohçası konuşuyor.

Onlar yanlış üni okumasın evlilik çok istiyorlarsa KOCAELİ üniversitesine gitsinler

Kimse sizin psikolojinize göre yasayamaz ki hayatını sorun başkalarında değil sizde bence biran önce bir pisikatri ile görüşün

Bizim bölümdekiler en erken 25’ten sonra evlenmeye başladılar yavaş yavaş, çoğu da bekar hâlâ. İnsanlar okulu bitireceğim diye kafasını kırıyor, yüksek lisans, staj, yurt dışı, profesyonel meslek hayatı derken; ancak 30’larına doğru düşünmeye başlıyorlar evliliği. Sen nasıl bir ortamdasın Allah’ını seversen? Sizin başka gündeminiz yok mu, mühendislik öyle laylaylom okunacak bir meslek dalı da değil ki.

yurdun hepsi evlilik düşünüyor
tıp okuyan kızlar da sosyal hizmet okuyanlar da
tamamı
Yurt hayatını 19 sene önce geride bıraktım..tam tamına 4 yıl devlet yurdunda kaldım..vallaha böyle bir sohbet görmedim duymadım ..yeni nesil ne olmuş böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…