Düğün Düğün Başka bişi Yok

askım tak kulaklığını dizini, filmini izle lütfen bu kadar büyütecek ne var? diziye, filme daldığında duymayacaksın zaten hiçbirini.

hic tipci arkadasiniz olmamis herhalde, onu gectim ayni masada da mi bulunmadiniz? hadi bir tane cikti diyelim hadi garip bir okul bes tane cikti diyelim iclerinden boylesi, kiz hepsi boyle diyor. konudaki abarti elestiriliyor konu sahibi onceden bilindigi icin. ama yok tabi uyeleri elestirmek daha kolay sizin icin.

Analizci geldi hağğğnnıııımmmmm. Şu yorumunu her konuda görüyorum. Şaşırtmamaya devam et üst düzey yorumcu

hastalığımın farkındayım zaten
kan şekerimi ölçüyorum vitaminlerimi falan içiyorum bu kadar
7-24 hastalığımı düşünemem ki
Bir psikiyatri yardımı alman mümkün değil mi ? Tedavi olursan emin ol çok güzel ilişkilerin olucak ama bu şekilde olması mümkün değil. Bu içindr bulunduğun düşünceleri ve ruh halini hangi erkek anlarsa anlasın uzaklaşır, ya da kötüye kullanır.

Yaşam enerjimi sömürüyorsun senin konuların neden hep umutsuz ve mutsuzluk içeriyor insan kendi kendine de mutlu olabilir. Valla seni görünce halime şükrediyorum.

çok yaşlandım çoook
herkes bulmuş bu hayatta birini
dünyanın en yalnız insanıyım yeminler olsun ki
Vanessa kusura bakmayın ama siz yalnız değilsiniz. Yalnız kim biliyor musunuz? Yıllarını verip emek emek büyüttüğü çocukları ileride kapılarını hiç çalmayan ebeveynler yalnız. Anne babasını hiç tanımamış, terk edilmiş, sokaklarda veya yurtlarda büyümüş çocuklar yalnız. Öz ebeveynleri tarafından türlü fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kalmış, baskılanmış, dilediği gibi var olamamış bireyler yalnız. Sokakta yatıp kalkanlar yalnız. Siz yalnız değilsiniz. Siz sadece hayatın anlamını sırf romantik ilişkilerde arayan ve bu durumu değiştirmek için hiçbir şey yapmayan birisiniz.

konu sahibinden küçüksün ama şu yazdıklarınla büyüdün devleştin gözümde

Bunu ha bire bir sevgili arayışında olan sen mi söylüyorsun?

Evlenince daha kıymetli olacaklarını sanıyorlar. Bir de çocuk olunca ben anneyiiiimm diye dolabınca dünyanın en değerli yaratığı sanacaklar kendilerini vasıfsız şeyler. Boşverin takmayın. Kafanıza göre düzgün arkadaşlar mutlaka vardır

Belediyelerin kadın aile sağlığı merkezleri oluyor ve buralarda ücretsiz psikolojik danışmanlıklar veriliyor eğer maddi durumunuz yoksa buralardan faydalanabilirsiniz ama mutlaka psikolojik destek almalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…