- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
hic tipci arkadasiniz olmamis herhalde, onu gectim ayni masada da mi bulunmadiniz? hadi bir tane cikti diyelim hadi garip bir okul bes tane cikti diyelim iclerinden boylesi, kiz hepsi boyle diyor. konudaki abarti elestiriliyor konu sahibi onceden bilindigi icin. ama yok tabi uyeleri elestirmek daha kolay sizin icin.Konu sahibi tıp okuyanın da sosyal hizmet okuyanın da evlilik konuştuğunu yazmış. Ben de konu sahibinin yorumuna istinaden, kariyerle evliliğin bir alakasının olmadığını herkesin hayattaki yolunun ve hedeflerinin farklı olabileceğini söylemek istedim. Tıp okuyan kişiler de erken yaşta evlenebilirler belki tus’a hazırlanmayacaklardır bile ya da ikisini de aynı anda yürütebilecek potansiyeldedirler. İnsanlar genelde eşlerini üniversiteden buluyorlar çok rahatsız oluyorsanız evlilik düşünmeyenler de vardır dedim. 21-22 yaş üniversite bitimine denk geldiği için insanlar evlenmeseler bile konusu açılabiliyor nereye kadar kaçabilir ki yani. Sosyal hizmetten arkadaş edinse de tıp fakültesinden edinse de fark etmez demek istedim.
İşte bunlar hep yokluktano çocuğa hala aşığım
üzgünüm ama ağzı kanalizasyon gibi de olsa bana hala çekici geliyor
Analizci geldi hağğğnnıııımmmmm. Şu yorumunu her konuda görüyorum. Şaşırtmamaya devam et üst düzey yorumcuBurda bile millet birbiriyle senin kocan sevgilin yok da ondan böyle düşünüyorsun diye dalga geçerken şimdi üniversite öğrencilerinin evlilik düşünmesi yadırganmıştır kesin, gerek duymuyorum yorumları okumaya
Bir psikiyatri yardımı alman mümkün değil mi ? Tedavi olursan emin ol çok güzel ilişkilerin olucak ama bu şekilde olması mümkün değil. Bu içindr bulunduğun düşünceleri ve ruh halini hangi erkek anlarsa anlasın uzaklaşır, ya da kötüye kullanır.hastalığımın farkındayım zaten
kan şekerimi ölçüyorum vitaminlerimi falan içiyorum bu kadar
7-24 hastalığımı düşünemem ki
Senin konularına yorum yaparken Eşofmanlı Şevket Hocaya gelen soru cevap kısmında gibi hissediyorum kendimimadde kullanmış biriyle konuşuyorum
beni kabul etmesi için ona yalvarıyorum
çok yalnızım
iyi birine benziyor
Sen ne diyorsun duyar kasan bile varBunu hala ciddiye alıp mesaj yazan var
Ne kadan da çok boş vaktiniz var kıskandım ayolSen ne diyorsun duyar kasan bile var
Aşkın kimyasını keşfedemedikten sonra neyleyim kimya mühendisliğiniBeğendiğin kişiye aşk iksiri yap içir
Vanessa kusura bakmayın ama siz yalnız değilsiniz. Yalnız kim biliyor musunuz? Yıllarını verip emek emek büyüttüğü çocukları ileride kapılarını hiç çalmayan ebeveynler yalnız. Anne babasını hiç tanımamış, terk edilmiş, sokaklarda veya yurtlarda büyümüş çocuklar yalnız. Öz ebeveynleri tarafından türlü fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kalmış, baskılanmış, dilediği gibi var olamamış bireyler yalnız. Sokakta yatıp kalkanlar yalnız. Siz yalnız değilsiniz. Siz sadece hayatın anlamını sırf romantik ilişkilerde arayan ve bu durumu değiştirmek için hiçbir şey yapmayan birisiniz.çok yaşlandım çoook
herkes bulmuş bu hayatta birini
dünyanın en yalnız insanıyım yeminler olsun ki
konu sahibinden küçüksün ama şu yazdıklarınla büyüdün devleştin gözümdeVanessa kusura bakmayın ama siz yalnız değilsiniz. Yalnız kim biliyor musunuz? Yıllarını verip emek emek büyüttüğü çocukları ileride kapılarını hiç çalmayan ebeveynler yalnız. Anne babasını hiç tanımamış, terk edilmiş, sokaklarda veya yurtlarda büyümüş çocuklar yalnız. Öz ebeveynleri tarafından türlü fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kalmış, baskılanmış, dilediği gibi var olamamış bireyler yalnız. Sokakta yatıp kalkanlar yalnız. Siz yalnız değilsiniz. Siz sadece hayatın anlamını sırf romantik ilişkilerde arayan ve bu durumu değiştirmek için hiçbir şey yapmayan birisiniz.
Canım ceyceyimkonu sahibinden küçüksün ama şu yazdıklarınla büyüdün devleştin gözümde
Bunu ha bire bir sevgili arayışında olan sen mi söylüyorsun?kızlar biliyorsunuz yurtta kalıyorum ve beni daha da depresyona sokuyor buradaki kızlar
nereye gitsem ya sevgili ya da düğün hakkında konuşuluyor.
odadaki kızlar ne zaman evleneceklerini falan konuşuyrolardı istemeye geleceklermiş cart curt
etüt odasına gittim orada da kız sevgilisiyle evliliği hakkında konuşuyordu.
dayanamadım tv odasına gittim orada da 5li kız grubu full evlilik hakkında konuşuyordu
ben dayanamıyorum artık nereye gitsem herkes aşk ilişki evlilik hakkında konuşuyor
bu kızlar max. 21 yaşında bir de
kendi akıl sağlığım için kendimi bu tarz ortamlardan nasıl soyutlayabilirim?
Okurken beni bile rahatsız etti kızların o basit halleri. Siz çok normal gördüğünüze göre o kızlar gibi evliliği hayatının en büyük ideali sayanlardansınız.Neden rahatsiz ediyor ki seni ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?