Düğün Düğün Başka bişi Yok

Vanessa bu üzgün minik kurbağa profil resmini değiştirirsen belki de her şey düzelecek. Zaman değişti herhalde biz son sınıftayken muhabbet nereye atanacağım, nereyi tercih edeceğim, master yapsam mı şeklindeydi. Sevgili muhabbetleri de dönerdi tabi ki ama rahatsız olmazdık. Arkadaş grubunun olmayışı seni daha çok rahatsız etmiş, muhabbetleri batmış gibi geldi. Sen boşver spora git, akademik alanda kendini geliştir. Hayat 20’li yaşlardan ibaret değil, bu dönemde illa sevgilin olmak zorunda da değil. Biz ünide her haftasonu bir yere kaçardık, herkes parasını ortaya koyardı, hatta bir arkadaş evdeki tvsini, tabletini satıp hadi Eskişehir’e gidelim demişti. 6 genç bi küçük puntoya sığışıp Eskişehir kaçamağı yapıp porsukta sabahlamıştık. Kimse birbiri ile evlenmedi, sevgili de olmadı, arkadaşlık niyetinde olduğumuz için de çok güzel zamanlar geçirdik. Kendini sevgiliye odakladığın için çok güzel arkadaşlıklar kaçırıyor olabilirsin. Zorlama akışına bırak her şeyi.

Yani ben üzülüyorum gerçekten bu kızın haline yazık ya anası babası anlamıyor mu acaba durumunu
Hiç tanımadığı bi adamdan hoşlanıp, instadan “limonlu turtam” diye mesaj attığından beri hiç gerçek gelmiyor, gerçek olamaz, olmamalı Troll bence fazla şeapmayın

Bizde üniversite okuduk, bizimde mühendislik fakültesi bitirmiş arkadaş çevremiz vardı hiç biri sizin kadar boş beleş muhabbetler yapmıyordu. Herkes derslerinde, sınavlarında, gelecek kaygısındaydı.
İnsanların üniversitede ilişkileri olabilir, çok doğal ama hayatının merkezine koymaz.

hepiniz benimle dalga geçiyorsunuz ama psikolojim çok kötü durumda
bir takım maddeler kullanmyı düşünüyorum veya intihar
başka türlü yalnızlığım geçmiyor
Madde değil aklını kullan
İntihar edince zebanilerle mi geçireceksin yalnızlığını
Gitsene bir doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…