- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
- Konu Sahibi VanessaRinki
Belediye toplu nikah mi yapiyormus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 yaşındaki erkek yeğenim işletme mezunu, kendisinden 2 yaş küçük kız arkadaşı hala okuyor, yeğenim araştırma görevlisi olarak çalışırken aradan askerliği çıkarıp doktora için başvuracak, eh kız arkadaşı da 2 sene sonra ancak mezun olur, onun da yüksek lisansı, doktorası vs derken evlenmeleri 30'u bulur, şu an hedefleri de evlenmek değil zaten.Ben okuldan mezun olalı üç buçuk dört sene olacak mühendislik mezunuyum kimsenin evlilik konuşmaya vakti yoktu herkesin saçlar beyazlamisti okul bitsin bir an önce diye orası nasıl bir yurt tıp okuyan evlenmek istiyor falan atıyorsun sanki
çok yaşlandım çoookHerkes sevilmek isterde, sen biraz fazla takıyorsun bu durumu...zamana bırak.. elbet biri çıkar karsina
Ya kesinlikle öyle bir de evlenmek de öyle hemen olan bir şey olmamalı ben eşimi üniversite de 4 sene tanıdım iki yıl daha bekledik bu sırada işimizi bulmuştuk üniversitede tanismadiysan bir insan için evlenme süresi bence minimum üç yıl olmalı kariyer hedefleri benim için evlenmeye engel olmadı aksine bebek haberi almadan önce çok büyük bir firmada ise baslayacaktim23 yaşındaki erkek yeğenim işletme mezunu, kendisinden 2 yaş küçük kız arkadaşı hala okuyor, yeğenim araştırma görevlisi olarak çalışırken aradan askerliği çıkarıp doktora için başvuracak, eh kız arkadaşı da 2 sene sonra ancak mezun olur, onun da yüksek lisansı, doktorası vs derken evlenmeleri 30'u bulur, şu an hedefleri de evlenmek değil zaten.
Her genç önceliği evlenmeye vermiyor ki bence okuyup meslek edinen kişinin ilk ve tek hedefi evlenmek olmamalı, şahsen isterim ki üniversite mezunu gençlerimiz dünyaya adını duyursun, bir buluşları olsun veya yabancı makaleleri çeviri yapmak yerine yazdıkları makaleleri çevirilen, isimleri anılan insanlar olsunlar.
Vanessa sen nerde staj yapacağını düşündun mu mesela mühendis olacaksın yaçok yaşlandım çoook
herkes bulmuş bu hayatta birini
dünyanın en yalnız insanıyım yeminler olsun ki
hangi okuldan mezunsunuzVanessa sen nerde staj yapacağını düşündun mu mesela mühendis olacaksın ya
Yabancı dilin nasıl mesela iyi seviyede konuşabiliyor musun
Not ortalaman ne alemde
Kariyer hedeflerin neler
Hangi eğitim ve seminerlere katıldın
Koca bulunur emin ol ama o okul bitince önündeki duvara öyle sert çarparsin ki o cv bomboş firmalara git bakalım sana nasıl gülüyorlar
Yanlış yapıyorsun gerçekten meslektaş olacaksak emin ol senin işin zaten çoğunlukla erkekler arasında olacak sen kendini yetiştir uygun biri zaten karşına çıkacak
Ayyy yeter be içim kıyıldı artık şu depresif hallerinden vanessa yaçok yaşlandım çoook
herkes bulmuş bu hayatta birini
dünyanın en yalnız insanıyım yeminler olsun ki
ben üniversitedeyken 4 sene kyk yurdunda kaldim genelde telefonda sevgilisiyle kavga eden kizlar olurdu evlilik konusana hic rastlamadimkızlar biliyorsunuz yurtta kalıyorum ve beni daha da depresyona sokuyor buradaki kızlar
nereye gitsem ya sevgili ya da düğün hakkında konuşuluyor.
odadaki kızlar ne zaman evleneceklerini falan konuşuyrolardı istemeye geleceklermiş cart curt
etüt odasına gittim orada da kız sevgilisiyle evliliği hakkında konuşuyordu.
dayanamadım tv odasına gittim orada da 5li kız grubu full evlilik hakkında konuşuyordu
ben dayanamıyorum artık nereye gitsem herkes aşk ilişki evlilik hakkında konuşuyor
bu kızlar max. 21 yaşında bir de
kendi akıl sağlığım için kendimi bu tarz ortamlardan nasıl soyutlayabilirim?