Düğün erteleniyor..

Okulun bitmesine daha zaman varsa 1 sene erteleme fikri aslinda mantikli olabilir . Madem evlilik senin icin zaten zor , madem okumak icin ailene ihtiyacin var.. O yuzden evi semti birak simdilik kenariya, okulunun bitmesine oncelik ver derim ben.. Hem okul bitene kadar nisanlinin ertelemek istedigi sure de gelip gecmis olur. İstedigin yerde ev arar, istedigin sekilde hazirliklarini yaparsin.. Mutluluklar dilerim.

Gec olsun güç olmasin.
Acele etmeyin.
Gercekten ev alacak durumlari yok mu yoksa oyaliyorlar mi bu onemli.
Burda cok okudum evlendikten sonra ev alicam ya da yaptiricam diyerek kandirilan uzun sure kayinvalideyle yasamak zorunda kalanlari.

Ne kadar zaman nişanlısınız?
Geç olsun güç olmasın. 1 sene dediğin nedir su gibi geeçer.

Önceki konunuza baktım. Zor bir evlilik sizi bekliyor. Evlenince de sürekli konu açarsınız buraya. Geçmiş olsun. 20 yaşında bir genç bu sorunlarla uğraşıyor.

Zor bi evlilik olacak belli. Geç olsun güç olmasın diyecem ama yine güç olacak belli. Aslında en mantıklısı ne ailene ne de onun ailesine yakın oturma. Uzak otur. Nişanlı iken bu kadar sorun çıkarmış , her seferinde boşanma demiş. Şimdi de aileni bahane eder durur. Aç oku burda bir sürü örnek var. İnşallah sonu güzel olur. Kolay gelsin.

Ohoo bi nerede oturacaksınız derdi kalmış hakkaten de onca olayın arasında.

Erteleyin. 10 15 dakikalik mesafe icin bile uzlasamiyorsaniz zaten toptan erteleyin. İnsanlar sehir degistiriyor, sizin uzlasamadiginiz sey sizin iliskinizin boyutunu ortaya koymus bence fark etmelisin

15 dk ise sende ordan buraya gelebilirsin. Değer mi 1 yil evliliği ertelemeye ? Bende çok mesafe var sandım.

Hem okulunuz var, hem de önceki konunuza göre nişanlıyla aranızda problemler var, ertelemek mantıklı değil mi?
Yaş daha 20 acele etmeyin sakın, evlenince sorunlarınız sihirli değnek değmiş gibi düzelmeyecek.
Biraz daha tanırsınız birbirinizi iyi olur.

Koca kaciyor mu bu acelen nedir? Once bir okulun bitsin etrafa karis degisik ortamlar gor. Sonrasina bakarsin. Ayrica ev yaptirmak nasil oluyor :) Ev alinir benim bildigim ama sifirdan bina dikecekse onu bilemem.

Bence her serde bir hayir vardir bazen Allah beterinden korurda biz anlamayiz o an. Sakin olup akisina birakin derim ben acele etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…