Düğün erteleniyor..

Okulun bitmeden evlenme bence. Kv ile dip dibe olacağına 1 yıl daha bekle paşa paşa kendi evine çık. İnşallah sözünü tutar da 1 yıl sonra da aynı problemi yaşamazsın.

Valla evlat benden tavsiye oku güzelce, bir işe gir, peşinden koşan çok olur. Daha 20 yaşındasın karşına çıkan ilk erkeğe mecbur değilsin. Okurken evlenme işini de sakın düşünme. Bana sorarsan bu adamı alma, ben bu adamı hiç beğenmedim. Problem çıkaracak bir insana benziyor, daha evlenmeden boşanma lafı ağzında.

Hem erkegin ailesine ev aldiriyosun mecbur gibi hem de senin ailenin semtinde olacak, oh suyundan da koy

Canım ben 18 yaşındaydım ve evlenmek istemiyordum aşırı ısrar ettiler görüşmem için böyle şartlar sundular kendileri ben zorlamadım kimseyi şimdide zaman geçince biz vazgeçtik diyorlar sence benim suçum mu ailem yanlış düşünüyor sözlerini tutmuyorlar zaman geçti diye diyorlar?! Ayrıca ev al demiyorum zaten kiraya çıkıcaz ve semt tercihi yapıyor zaten kira yani.

Son düzenleme:
Evlilik bana zor demişsin, e evlenme madem. Okul bitmeden neden evleniyorsun ki? Acelen mi var?

Ertelenmesi hayırlı olmuş.

20 yaşında koca derdine niye düştünüz. Okuyormuşsunuz da bir daha bu çağlarınızı çok ararsınız. Arkadaşlarınızla gezin eğlenenin koca her yaşta bulunur.
Koca her yaşta bulunur derdi değil ben istemedim görüşmeyi ama nişanlımın yaşı büyük ve evlenmek istiyor benide beğendiği için görüştük yani bu normal bi şey ve okulum çok uzun sorun bu

15 dk ise sende ordan buraya gelebilirsin. Değer mi 1 yil evliliği ertelemeye ? Bende çok mesafe var sandım.
Evet bende zaten kendime bunu soruyorum ertelemeye değer mi diye ama annesinin hastalığı yüzünden onun yan binasında oturmak istiyor ve benim zaten ailemin yanında oturmak isteme sebebim okulum yani eğer 1 seneyi orda geçirdik diğer sene ev yapıldı filan derken okulum biticek bu sefer ailemin yanına gitme sebebim bile kalmayacak benim için bu süreçte ailemin yanında oturmaktı zaten önemli olan oda sağlanmamış oluyor

Henüz 20 yaşındasınız, evlilik için bu acele neden?
20 yaşındaki halimi düşünüyorum da daha çocuk gibiydim, siz nasıl bu yaşta evlenmeyi göze alabiliyorsunuz.
Önce okul, meslek sahibi olun sonrasında evlilik illa ki olur.

Evet yanlış düşünüyor aileniz illa evlenirken ev sahibi olacak değilsiniz gerekirse bir kaç sene kirada oturursun ha erkek tarafınında tutumu yanlış ev alırız diye söylemeleri .

Dediğim gibi bir kaç sene kirada oturun Eviniz evlendikten sonra alırsın hatta bence evlendikten sonra alınmalı ev dünyanın bin bir türlü hali var boşanma var mesela olası bir boşanma durumunda nişanlıyken alınan evden hiç bir hak alamayacaksın ama evlendikten sonra alınan evde hakkın olur yüzde %50 senin %50 eşinin olur.Ayırca hem sen ailene yakın oturma hem de nişanlının ailesine yakın oturma madem iki semt araba ile 15 dk ikisinin ortasında bulun sen kendi ailene yakın oturmak istersen nişanlında ailesine yakın oturmak ister.

E normal, hepimiz oyle okuduk. Hazirlik haric 4 sene.
Bu yasta evlenilir mi guzel kardesim? Zamanla hersey olur. İsinizi gucunuzu yoluna koyarsiniz,okullar biter,cepler az bise para gorur. Kacmiyo ya koca
İşte dediğim gibi nişanlım beklemek istemiyor ben desem ona okul bitince evlenelim ayrılır neredeyse ona kalsa yarın evlenelim hemen diyor

bugün açılan konular beni deli etti ya. 20 yaşındasın daha okuyorsun ve ilişkinizin ne kadar dengesiz olduğunu önceki konularında anlatmışsın. yavrum senin derdin ailesinin olduğu yerde yaşamak olmamalı. çok gençsin oku, hayatı öğren, hayatı yaşa. evlenip ne yapacaksın sürekli kv dip dibe olacaksın okulun aksayacak kendine zaman ayıramayacaksın. bir de bebek alırsın kucağına tam olur. bu mu kendine reva gördüğün hayat? biraz olsun büyük sözü dinle ertele bu işi.

Sorunlarımız var ama beni aşırı derecede mutlu da eden bir insan öyle ayrıl demek herkese kolay.

Sorunlarınız yabana atılacak şeler değil, iki kere üç kere iyice düşünmenizi gerektirecek şeyler. Aşırı mutluluk saygı olmazsa neye yarar. size de ailenize de çeşitli saygısızlıkları olmuş bir insanı kendi gururunuzdan geçtim ailenizin hatrına düzelmeden kabul etmemeniz gerekiyor.
Böyle bir adamla evililiği ekonomik özgürlüğünüz olmadan düşünmek intihar bence. Yani ayrılın demiyorum ama okulu bitirip iş bulmadan da evlenmeyin zaten.

Ben bunu da söyledim ikisinin ortasında oturalım filan dedim ama o madem ailenin yanında oturmayacaksan bizim sitede oturalım orası güzel diyor ayrıca ev almaya zorlamıyorum kimseyi durumu iyi o kendi de ev almak istiyor ama şimdi para toparlıyor bina yaptırmak istiyor. Şimdi mesele kirada nerede oturacağımız

Daha yaşın genç üstelik okuyorsun ikisinin ortası olsun gerekirse düğün 3 sene ertelensin sen fikrinden vazgeçme.Ayrıca annesinin nesi var hastalığı nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…