- Konu Sahibi nazligulgelin
-
Okulun bitmeden evlenme bence. Kv ile dip dibe olacağına 1 yıl daha bekle paşa paşa kendi evine çık. İnşallah sözünü tutar da 1 yıl sonra da aynı problemi yaşamazsın.Selam kızlar, nişanlımla iyi kötü giden bir ilişkimiz var ve görücü usulü gibi tanıştık tanışırken ailemin oldğuu semtte ev alacaklarına söz verdiler ancak aradan 2 sene geçti biz anca evlenme olayına girebildik. Nişanlımın anneside hasta ama yardıma muhtaç değil sadece anlık gelişen değişik bir hastalığı var ve nişanlım annesinin sitesinde oturmak istiyor fakat ben bunu istemiyorum çünkü o semti hiç sevmiyorum insanları garip ve site ortamını da sevmiyorum nişanlımda annesinin yakınında 1-2 sene kirada oturup sonra bizim semtte bir ev yaptırır oraya geçeriz diyor ama bu işler kolay değil ve uzayacağından eminim ayrıca benim okulum olduğundan aileme ihtiyacım var okuyorum evlilik benim için zaten zor. Nişanlım eğer bu sitede kirayı kabul etmiyorsan 1 sene sonra evleniriz dedi ve bende çok üzüldüm ama ona da hak veriyorum benim ailemde kabul etmiyor sözlerini tutmuyorlar diyor. Çok arada kaldım...
not: benim oturmak istediğim semtle onun semti arası 15 dk yani ani bi durumda arabayla 10 dk da gidebilir
Hem erkegin ailesine ev aldiriyosun mecbur gibi hem de senin ailenin semtinde olacak, oh suyundan da koy
Okulum çok uzun daha 2.5 senem var o yüzden okulum 5 seneErtelensin daha iyi
Okul bitmeden evlenilmez zaten
Koca her yaşta bulunur derdi değil ben istemedim görüşmeyi ama nişanlımın yaşı büyük ve evlenmek istiyor benide beğendiği için görüştük yani bu normal bi şey ve okulum çok uzun sorun bu20 yaşında koca derdine niye düştünüz. Okuyormuşsunuz da bir daha bu çağlarınızı çok ararsınız. Arkadaşlarınızla gezin eğlenenin koca her yaşta bulunur.
E normal, hepimiz oyle okuduk. Hazirlik haric 4 sene.Okulum çok uzun daha 2.5 senem var o yüzden okulum 5 sene
Evet bende zaten kendime bunu soruyorum ertelemeye değer mi diye ama annesinin hastalığı yüzünden onun yan binasında oturmak istiyor ve benim zaten ailemin yanında oturmak isteme sebebim okulum yani eğer 1 seneyi orda geçirdik diğer sene ev yapıldı filan derken okulum biticek bu sefer ailemin yanına gitme sebebim bile kalmayacak benim için bu süreçte ailemin yanında oturmaktı zaten önemli olan oda sağlanmamış oluyor15 dk ise sende ordan buraya gelebilirsin. Değer mi 1 yil evliliği ertelemeye ? Bende çok mesafe var sandım.
Bu adamdan ayrıl ne bu böyle? Gerizekalı insanları çok arıyor musunuz sahiden?
Evet yanlış düşünüyor aileniz illa evlenirken ev sahibi olacak değilsiniz gerekirse bir kaç sene kirada oturursun ha erkek tarafınında tutumu yanlış ev alırız diye söylemeleri .Canım ben 18 yaşındaydım ve evlenmek istemiyordum aşırı ısrar ettiler görüşmem için böyle şartlar sundular kendileri ben zorlamadım kimseyi şimdide zaman geçince biz vazgeçtik diyorlar sence benim suçum mu ailem yanlış düşünüyor sözlerini tutmuyorlar zaman geçti diye diyorlar?!
Hemen evlenmek istiyor nişanlım ve ailesiEvlilik bana zor demişsin, e evlenme madem. Okul bitmeden neden evleniyorsun ki? Acelen mi var?
Ertelenmesi hayırlı olmuş.
İşte dediğim gibi nişanlım beklemek istemiyor ben desem ona okul bitince evlenelim ayrılır neredeyseE normal, hepimiz oyle okuduk. Hazirlik haric 4 sene.
Bu yasta evlenilir mi guzel kardesim? Zamanla hersey olur. İsinizi gucunuzu yoluna koyarsiniz,okullar biter,cepler az bise para gorur. Kacmiyo ya koca
Sorunlarımız var ama beni aşırı derecede mutlu da eden bir insan öyle ayrıl demek herkese kolay.
Evet yanlış düşünüyor aileniz illa evlenirken ev sahibi olacak değilsiniz gerekirse bir kaç sene kirada oturursun ha erkek tarafınında tutumu yanlış ev alırız diye söylemeleri .
Dediğim gibi bir kaç sene kirada oturun Eviniz evlendikten sonra alırsın hatta bence evlendikten sonra alınmalı ev dünyanın bin bir türlü hali var boşanma var mesela olası bir boşanma durumunda nişanlıyken alınan evden hiç bir hak alamayacaksın ama evlendikten sonra alınan evde hakkın olur yüzde %50 senin %50 eşinin olur.Ayırca hem sen ailene yakın oturma hem de nişanlının ailesine yakın oturma madem iki semt araba ile 15 dk ikisinin ortasında bulun sen kendi ailene yakın oturmak istersen nişanlı
Evet yanlış düşünüyor aileniz illa evlenirken ev sahibi olacak değilsiniz gerekirse bir kaç sene kirada oturursun ha erkek tarafınında tutumu yanlış ev alırız diye söylemeleri .
Dediğim gibi bir kaç sene kirada oturun Eviniz evlendikten sonra alırsın hatta bence evlendikten sonra alınmalı ev dünyanın bin bir türlü hali var boşanma var mesela olası bir boşanma durumunda nişanlıyken alınan evden hiç bir hak alamayacaksın ama evlendikten sonra alınan evde hakkın olur yüzde %50 senin %50 eşinin olur.Ayırca hem sen ailene yakın oturma hem de nişanlının ailesine yakın oturma madem iki semt araba ile 15 dk ikisinin ortasında bulun sen kendi ailene yakın oturmak istersen nişanlında ailesine yakın oturmak ister.
Daha yaşın genç üstelik okuyorsun ikisinin ortası olsun gerekirse düğün 3 sene ertelensin sen fikrinden vazgeçme.Ayrıca annesinin nesi var hastalığı nedir.Ben bunu da söyledim ikisinin ortasında oturalım filan dedim ama o madem ailenin yanında oturmayacaksan bizim sitede oturalım orası güzel diyor ayrıca ev almaya zorlamıyorum kimseyi durumu iyi o kendi de ev almak istiyor ama şimdi para toparlıyor bina yaptırmak istiyor. Şimdi mesele kirada nerede oturacağımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?