- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi nazligulgelin
-
Sorunlarımız var ama beni aşırı derecede mutlu da eden bir insan öyle ayrıl demek herkese kolay.
Kvdem dünyanın en iyi insanı onun yanında oturmak beni germiyor semt beni geriyor ve nişanlımın verdiği sözü tutmaması ayrıca dediğim gibi ben acele etmiyorum nişanlımın yaşı gereği ve ailesinin onun bir an önce evlenmesini istediğinden evleniyoruz ve benim çok isteyenim oluyor kızlar her gittiğim yerde 3 kişi istiyor mesela ailem alıştı artık yoksa benim ailem bu yaşta kız mı istenir diye kızardı o kadar alıştılar ki bu hale geldik normalleşti evlenmek güzelim vs demiyorum kısmetim açık sadece.bugün açılan konular beni deli etti ya. 20 yaşındasın daha okuyorsun ve ilişkinizin ne kadar dengesiz olduğunu önceki konularında anlatmışsın. yavrum senin derdin ailesinin olduğu yerde yaşamak olmamalı. çok gençsin oku, hayatı öğren, hayatı yaşa. evlenip ne yapacaksın sürekli kv dip dibe olacaksın okulun aksayacak kendine zaman ayıramayacaksın. bir de bebek alırsın kucağına tam olur. bu mu kendine reva gördüğün hayat? biraz olsun büyük sözü dinle ertele bu işi.
Niye okul bitince evlenmiyorsunuz? Hatra calismaya basladiktan sonra evlenebilirsiniz. Ikinizin aileside cocugum yakinimda olsun diyor. Sen nasil annene yakin olmak istersen o da olmak ister gayet dogal.Selam kızlar, nişanlımla iyi kötü giden bir ilişkimiz var ve görücü usulü gibi tanıştık tanışırken ailemin oldğuu semtte ev alacaklarına söz verdiler ancak aradan 2 sene geçti biz anca evlenme olayına girebildik. Nişanlımın anneside hasta ama yardıma muhtaç değil sadece anlık gelişen değişik bir hastalığı var ve nişanlım annesinin sitesinde oturmak istiyor fakat ben bunu istemiyorum çünkü o semti hiç sevmiyorum insanları garip ve site ortamını da sevmiyorum nişanlımda annesinin yakınında 1-2 sene kirada oturup sonra bizim semtte bir ev yaptırır oraya geçeriz diyor ama bu işler kolay değil ve uzayacağından eminim ayrıca benim okulum olduğundan aileme ihtiyacım var okuyorum evlilik benim için zaten zor. Nişanlım eğer bu sitede kirayı kabul etmiyorsan 1 sene sonra evleniriz dedi ve bende çok üzüldüm ama ona da hak veriyorum benim ailemde kabul etmiyor sözlerini tutmuyorlar diyor. Çok arada kaldım...
not: benim oturmak istediğim semtle onun semti arası 15 dk yani ani bi durumda arabayla 10 dk da gidebilir
Hastalığın ne olduğunu bulamıyorlar arada fenalaşıyor sadece. Dediğim gibi ortası filan istemiyor. Ben bu teklifi ona sunsam olay çıkardı zaten onlar asla ertelemek istemiyor çünkü.Daha yaşın genç üstelik okuyorsun ikisinin ortası olsun gerekirse düğün 3 sene ertelensin sen fikrinden vazgeçme.Ayrıca annesinin nesi var hastalığı nedir.
Aileme bağımlı olmak değil okulum çok ağır ve uzun sürüyor ayrıca yaşımda genç ben zaten bu yaşta evlenmek istemiyorum ama nişnalım beklemek istemiyorNiye okul bitince evlenmiyorsunuz? Hatra calismaya basladiktan sonra evlenebilirsiniz. Ikinizin aileside cocugum yakinimda olsun diyor. Sen nasil annene yakin olmak istersen o da olmak ister gayet dogal.
Sen sunu dile getirebilirsin. Iki siteyede esit mesafede baska bir yerden ev tutalim. Kendi evimizi bilelim desen ve nisanlini buna ikna etsen daha iyi olmaz mi?
Evliligi yurutmek icin ailene ihtiyac duyuyorsan halen aileye bagimli bir kisiliktesin demektir. Bu evlilik icin tehlikeli.
Kvdem dünyanın en iyi insanı onun yanında oturmak beni germiyor semt beni geriyor ve nişanlımın verdiği sözü tutmaması ayrıca dediğim gibi ben acele etmiyorum nişanlımın yaşı gereği ve ailesinin onun bir an önce evlenmesini istediğinden evleniyoruz ve benim çok isteyenim oluyor kızlar her gittiğim yerde 3 kişi istiyor mesela ailem alıştı artık yoksa benim ailem bu yaşta kız mı istenir diye kızardı o kadar alıştılar ki bu hale geldik normalleşti evlenmek güzelim vs demiyorum kısmetim açık sadece.
İstemediğin bir şeyi yapmak zorunda hissetmenin altında ne var, özgüvensiz misin? Nişanlına minnet borcun mu var? Nişanlın ne iş yapıyor kaç yaşında?Aileme bağımlı olmak değil okulum çok ağır ve uzun sürüyor ayrıca yaşımda genç ben zaten bu yaşta evlenmek istemiyorum ama nişnalım beklemek istemiyor
Hic normal degil. Nisanlinin yasi buyuk diye 20 yasinda evlilige hazir olmadan evlenilir mi hic. Sen evliligi ne saniyorsun.Koca her yaşta bulunur derdi değil ben istemedim görüşmeyi ama nişanlımın yaşı büyük ve evlenmek istiyor benide beğendiği için görüştük yani bu normal bi şey ve okulum çok uzun sorun bu
29 yaşında ticaretle uğraşıyorİstemediğin bir şeyi yapmak zorunda hissetmenin altında ne var, özgüvensiz misin? Nişanlına minnet borcun mu var? Nişanlın ne iş yapıyor kaç yaşında?
Ya yok öyle bi şeyE bunlar 3 gün sonra çocuk da isterler senden. Hemen çocuk yapacak mısın?
Aileme bağımlı olmak değil okulum çok ağır ve uzun sürüyor ayrıca yaşımda genç ben zaten bu yaşta evlenmek istemiyorum ama nişnalım beklemek istemiyor
29 yaşında ticaretle uğraşıyor
İşte okuyorsun sen ne evlenmesi??Ya yok öyle bi şeyokuyorum ben ne çocuğu
Iyi de nisanlin beklemek istemiyor yasi buyuk . diger yanda evlilige hazir olmayan 2.5 yil agir bir okulu olan sen.Aileme bağımlı olmak değil okulum çok ağır ve uzun sürüyor ayrıca yaşımda genç ben zaten bu yaşta evlenmek istemiyorum ama nişnalım beklemek istemiyor
Ya siz konuşmaları nasıl algılıyorsunuz anlamıyorum ev alıcaklar diye kimseyle görüşmedim ben. Onlar bunu baştan söylediler biz olmaz dedik ben görüşmedim çocuk okuluma geldi hediyeler sürprizler bilmemneler inatla görüşmek istedi o şekilde görüştük kimse ev vaad ettiler diye görüşmez kimseyle saçma saçma yorum yapıyorsunuz. Ayrıca bilmiyorsunuz kafeye gidiyoruz annemle masamıza gelip beni istiyorlar yani ben nişanlanmasaydım sevgili olarak kalamazdım nişanlımın kıskançlığından(kıskanç biri olmamasına rağmen)Hic normal degil. Nisanlinin yasi buyuk diye 20 yasinda evlilige hazir olmadan evlenilir mi hic. Sen evliligi ne saniyorsun.
2.5 yil okulun var daha bu adam yarin yasim buyuk cocuk istiyorum derse ve "kazayla" hamile kalirsan egitim hayatin ne olacak.
Olsun nisanlinin yasi buyuk ve sen onun yasi gecmeden tum ihtiyaclarini evlilik cocuk vs karsilamalisin. Bu sirada olan senin gencline olacak.
Bir de kusura bakma ama 18 yasinda beni istemeye gelseler ev alacagiz sozlerini birak neler vaad ederlerse etsinler. Ne ben konusurdum ne babam annem kapidan iceri alirdi. Ev alacagiz dediler gorustum demen inan tuhaf otesi tuhaf.
Aşık değilim değil biz 2 sene nişanlı olmadan görüştük ve ben seviyorum yani aşık olmamak gibi bi durum söz konusu değil ayrılamıyorum ondan her gün görüşüyoruz neredeyse bi gün görmesek özlüyoruzIyi de nisanlin beklemek istemiyor yasi buyuk . diger yanda evlilige hazir olmayan 2.5 yil agir bir okulu olan sen.
Sence bu evlilik nasil saglikli olur. Tabi birde cocuk meselesi olacak evendikten 3 5 ay sonra.
Sen asik degilsin evlilik istemiyorsun ama evleniyorsun NEDEN?
Okurken evlenmenin bu kadar niye dert edildiğini anlamadım evet zor bi şey ama dünya üstünde yok değil ayrıca nişanlım bana çeşitli imkanlar sunarak kolaylaştıracağını söyledi öyle her gün yemek yap temizlik yap vs gibi beklentilerim olmayacak dedi sadece evli olalım istiyor ayrı kalmak istemiyor artıkOkulu bitirmeden evlenmeye kalkmanın mantığını açıklarsan sana bir çözüm de bulabilirim belki.
Önemli olan iş sahibi olmadan düğünün olması mı yoksa kayınvalidenin semtinden ev mi tutmak?
Bence mantığını yoklamaya ihtiyacın var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?