- 16 Mart 2016
- 388
- 645
- 18
- Konu Sahibi bosanbence
-
o filmi izlemedim ama fikir olsun diye izleyeceğim:)))Konuya yardımcı olamayacağım özür dilerim bu yüzden ama birden aklıma Deliha filmindeki fotoğraf çekimi sahnesi geldi :))) bayılan gelin, mahsustan ağlayan görümce falan, tabi bunlar hep fotoğrafçının talimatıydı hahahaha :)))
Bizimde en cok korktugumuz olay bu..Evet instagramda sayfalar var bakıyorsun hersey ooo tmm diyosun ama insanın bi yanı da acaba diyor..:/İnternetten kimi bulursunuz bilmem ama Cüneyt Nasır isminden uzak durun. Söz verdiği hiçbir şeyi yapmadı. Geç ve yıpranmış albüm teslim etti. Üstelik de aile albümlerimizi vermedi. Dolandırıldık yani. Uzak durun.
Bizimde en cok korktugumuz olay bu..Evet instagramda sayfalar var bakıyorsun hersey ooo tmm diyosun ama insanın bi yanı da acaba diyor..:/
Evet takip ediyorum cnm ama boş günleri yokmuş :/Zeyzey fotoğrafçılığı biliyor musun? Ben beğeniyorum resimlerini butcenizde uyuyor
Peki bir stüdyosu yok mu kendisinin? Çekimi hazırlanmasını kendi yapıp baskıyı bi fotografcıyla anlasanlardan mı?Biz düğün telaşından parayı baştan verdik. Şimdi herkese yarısını vermesini tavsiye ediyorum. Biz yandık kimse yanmasın. Telefonlarımıza da çıkmıyor üstelik.
Peki bir stüdyosu yok mu kendisinin? Çekimi hazırlanmasını kendi yapıp baskıyı bi fotografcıyla anlasanlardan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?