düğün fotoğrafınız..

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
1.043
89
643
İstanbul
düğün fotoğrafınız salondamıdır? yoksa yatakodasındamı?
ben salona koyuyorum resmi, o yatakodasında durmasını istiyor. banada saçma geliyor niye saklayacamki resmi? sarmaş dolaş bir pozda değil. oda 'niye herkese gösterelimki,yatakodasında dursun' diyor. ortak bir karara varamadık,atıştık durduk akşam. :uhm:

Benimkiside salonda
dügünde saten herkes gördü neden saklicamki?
begenmegen bakmazin benim cok hosuma gidiyor :asigim::nazar:

bizim hem salonda hem yatak odasında var. Yatak odasına büyütüklerimizi astık salonda daha küçükleri olanlar asılı

Ben yemek odasına koydum o aynalı olan şey var varya böyle uzun adı aklıma gelmedi :bbo:onun üstünde duruyor
bence salonda da olabilir bir sakıncası yokfisfisfis

ben yatak odasına sadece denizde çekilmiş sarmaş dolaş bir fotoğrafımız var onu koydum çerçevede filan değil ama:asigim:
salonda,oturma odasında yerde çerçevede ve mutfakta bozdolabının üzerinde var bizim fotoğrafımız..
eşim girişide koyalım istersen diyor heryer düğün fotoğrafıyla dolu olunca:mymeka:

Bizim her yerder fotoğrafımız var. Salonda bir büyük, iki tane küçük nikah fotoğrafımız var. Ama biz bir eşeklik edip stüdya da öpüşürken çekilen fotoğrafıda çıkarttırıp albüme koymuştuk. Sonra o fotoğrafı çıkardık. Aile büyükleri bakınca pek hoş olmazdı... Onun dışında her fotomuz ortalıkta...Ev stüdyo gibi oldu valla... Her yerde düğün,tatil,eğlence v.s. fotolarımız mevcut. Buzdolabının üstündede var ....

benimde salonda duruyor bütün resimelrim duvarları süsülüyor. sadece düğün değil söz resimelrim bile var. neden saklansın bu resimler istiyorsa yatak odasınada yaptırsın.

çocuk odası hariç heryere koymuştum :utangac: sanırım çok abartmışım kızkardeşimin eşi de inatla yatak odasına koydurttu kıskançta biraz.

Bizim en büyük boy düğün fotoğrafımız için girişte duvara bir niş yaptırıp özel aydınlatmalı falan oraya asmıştık. :asigim:
Sonra evden taşındık, şu an yatak odasında duruyor. jeyyar

Bana çok saçma geliyor düğün fotosunun oturma odası yada salonda olması, bu benim fikrim tabi.Normal foto olsa anlarım ama gelinlikle çekilmiş düğün fotosu biraz abes geliyor.Bizimkide yatak odasında, misafir bakmak istediğinde getirip koysam tv nin yanına eşim hemen müdahale eder kaldır hadi der.

bizim epey büyük eşim istedi ve yatak odasında ama diğer çerçevede olanlar heryerde salonda koridorda falann

Salonda büyük oturma odamda küçük resimlerimiz var.
Buzdolabının kapağınada koydum ben.
Biraz samimi bir resmimiz var onu büyütüp yatak odamıza koymak istiyorum.:asigim:
Ama eşim rahatsız oluyor. Gece kafamıza falan düşer diye.
Delü işte. :mymeka:

benim eşimde var bir anormallik ozaman:1rolleyes:
dün zaten ters tepki verdim, kızdımda biraz.. oda bozuldu,kırıldı galiba biraz tepki verdiğim için..
niye herkesin görmesini istiyormuşum? gelen misafir olduğu zaman rahatsız oluyormuş resmin orda durması, karısının fotoğrafının ortalık yerde durmasından hoşlanmıyormuş. balayında telefonuna çektiğimiz resmide ekranından kaldırmıştı ozamanda kızmıştım. tlfnuna bazen başkalarıda bakıyormuş görmesinlermiş. ayrıca hiçte kıskanç değildir kocam..hatta ben ondan daha kıskancım..
ne bileyim, bana tuhaf geliyorda oyüzden sizede sorayım dedim..

benimki yatak odasında duruyor.ama salonda durmasın gibi bir takıntım yok.oraya uygun düştü oraya koydum.salonda fazla tablom var çünkü..

benim salonda. ama hiç düşünmemiştim nerede durmalı resim diye. bir kere astık sonra hep orada kaldı.

benim salonda küçük fotoğraflarımız ve fotoğrağ albümümüz var, buzdolabında davetiyemiz var:))) yatak odasında da kocaman bir düğün resmimiz var başucumuzda asılı.sadece bize özel olan fotoyu yatak odasına komidine koyduk tatilde çekindiklerimizden yoksa bi sakıncası yok düğün resimlerinin ortada olmasından.daha çok mutlu oluyoruz resimlere baktıkça:asigim:

ben yatak odasına sadece denizde çekilmiş sarmaş dolaş bir fotoğrafımız var onu koydum çerçevede filan değil ama:asigim:
salonda,oturma odasında yerde çerçevede ve mutfakta bozdolabının üzerinde var bizim fotoğrafımız..
eşim girişide koyalım istersen diyor heryer düğün fotoğrafıyla dolu olunca:mymeka:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Back
X