düğün fotoğrafınız..

önceleri oturma odamda idi şimdi yatak odasına aldım hepsini arada değiştiriyorum..eşim kıskanıyo ama ben genede arada salona koyuyorum ..ama biblo gibi heryeri düğün fotosu ile dolduruldumuda çok itici geliyo kafanı nere çevirsen düğün vs fotosu çok abartlı gelir bu durum bana..

heryerde :) çokta hoşumuza gidiyor.

senin eşin kıskanmıyorum dese de kıskanıyordur canım başka neden diyebilir ki!

Sadece yatak odamizda var.
Milletin gözüne sokar gibi her yerde dügün resimlerimizi sunmak bana ve esime cok aykiri geliyor.

bizim büyük boy fotoğrafımız yatak odasında duvarda...
düğün fotosu dışında, nişanlıyken maçta çektirdiğimiz güzel bi fotomuz var yatakodasında, tüylü kokoş bi çerçevede:roflol:
salonda da yine çerçevede, kına gecesinde dans ederken çekilmiş bi fotomuz ve duvarda 3 lü çerçevede; 1 adet nişan, 1 adet kına bir de nikah fotoğrafımız var sırayla:asigim:
başka da gerek yok zaten bence

yatak odasında kocaman bi tane duvarda ve aynanın önünde var
oturma odasında yine bi çerçevede
salondada 2 3 tane çerçeve var ama türbanlı olduğum için açık resimlerimi erkek misafir gelecekse kaldırıyorum zaten

Ben küçük bir fotoğrafımızı her yere götürüyom.birlikte çekildiğimiz çok sevdiğim bir fotoya küçük bir çerçeve yaptım.tatile götürüyom otelde odadaki komidinin üzerine koyuyom hemen.hatta bavula ilk onu koyuyom çok romantik oluyo..

Bizim büyütülmüş bir resmimiz var o da yatak odamızda durur.Ben pek sevmem öle evin her yerinde resim olmasını

bizimde salonda asılı birgün komşumuz günah dedi bunu yatak odana assana dedi neden günahmış dedim gelen giden herkes görür demişti. bayanlar eşimi gelen adamlarda benim resmimi görürmüş günah kaldır demiştide ben gene kaldırmadım hala durur

Back
X