- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.806
- 598
- Konu Sahibi deryaayred
-
söyleyecek söz bulamiyorum..millete eglence lazim galiba... konuyu acan bayan makyajini nasil sileceginden bahsediyor, millet konuyu nerelere getirmis, insanin fikri ne ise zikri de odur..hem bayan esim diye bahsediyor, belki sizin fantezilerinizi coktan asmislardir.....birisinin kendi fikrinde olmayanlara geri kafali demesi de kendi kafa yapilarini gösteriyor zaten.. konuyu asip yorum yapanlarin kisiliklerine, geleceklerine laf söylemek ihtiyacinda olanlar eminim ki eslerinin aileleriyle sorunlu olanlar..ne diyeyim Allah gelinin de kayinvalidenin de hayirlisini versin, karaktersiz insan sultan da olsa karaktersizdir...desarj olmak isteyen kötü gelinler mesajlarimi kullanmasinlar,
muhatabim degiller.
arkadaşlar bana bir akıl verin..biz eşimle ailelerden uzağız..düğünümüz olacak ve düğünden sonra ben otelde bir gece geçirip sonra eşimin ailesine kahvaltıya gidip sonrada bnim aileme gidip uçağa binip gitmkten bahsediyorum..Eşim evinde yatmak istiyor.yani kayınpederimin evinde..daha doğrusu üst katta boş olan dairede..kalmak mesele değil ama yüzümü gözümü yıkayıp makyajımı temizleyecek bir banyosu yok yani su tesisat olayı yok..deli olacam erkekler neden bu kadar öküzzz..tutturdu ev varken oteldemi kalınır diyeee..yahuu o saçı makyajı nerde temizleyeceğim ben..delii olacammm..
arkadaşlar bana bir akıl verin..biz eşimle ailelerden uzağız..düğünümüz olacak ve düğünden sonra ben otelde bir gece geçirip sonra eşimin ailesine kahvaltıya gidip sonrada bnim aileme gidip uçağa binip gitmkten bahsediyorum..Eşim evinde yatmak istiyor.yani kayınpederimin evinde..daha doğrusu üst katta boş olan dairede..kalmak mesele değil ama yüzümü gözümü yıkayıp makyajımı temizleyecek bir banyosu yok yani su tesisat olayı yok..deli olacam erkekler neden bu kadar öküzzz..tutturdu ev varken oteldemi kalınır diyeee..yahuu o saçı makyajı nerde temizleyeceğim ben..delii olacammm..
ben çarşafa bakıcam diyen kayınvalideyi çarşafla boğarım
bu kadar yoz ve cahil kayınvalidelerin oğullarına ne öğretebileceklerin de merak ediyorum açıkçası...
kaynanamgil komşuya gitti neyse sabahın 9unda kapıdaydı hadi kahvaltıya diye boğacaktım
çok meraklı kendisi zaten böyle şeylere
2.günde geldiler evde yattılar bizide salona attılar evleri küçkdü
kardeş kardeş yattık
Not :salon dediğim yerde tüm odaların birleşimi olan yer kendileri utanmadılar bizde utanmadık napim sarıldık uyuduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?