Düğün Düğün Giriş Müzikleri

burcin1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
30
2
86
İstanbul
arkadaşlar düğün giriş müziği olarka oyun havası tarzında alkış yapılacak bişey arıyorum ne yapılır sizce :)

ben nişanımda godfather filminin birinci bölümünde düğün sahnesinde calınan müziği,tarentino wedding müziği var, onu yapmıştım herkez cok begenmiş ve eglenmişti , sicilya tarzı bir müziktir,

biz besiktas marslariyla girecegiz :D daha dogrusu nisanlima süpriz yapicam :) O kayahandan bizimkisi bi ask hikayesi ile girecegimizi düsünüyor :)

ben nişanımda godfather filminin birinci bölümünde düğün sahnesinde calınan müziği,tarentino wedding müziği var, onu yapmıştım herkez cok begenmiş ve eglenmişti , sicilya tarzı bir müziktir,

canım tam olarak ismini alabilir miyim? bende müzik arayışındayım da farklı ve güzel birşey arıyorum

kesinlikle cok sevidğim bir müzik türü zaten ve heryerde duyamıcagınız bir parça değişik olmultu ben caldıgımda herkesin cok hoşuna gitmişti

evtt son zamanlarda sürekli bu konuyu düşünüyorum türkçe tavsiye edebileceğiniz dans müziği varmıdır? özcan deniz hayat arkadaşımı düşündüm ama .

Back
X