- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
Arkadaşlar çünkü benim nikahım düğünümden önce oldu ve arkadaşlarımın çoğu nikaha katılamadılar mesafe yüzünden. eşimin arkadaşlarından da tek evli olan çift onlardı.Genç ve yeni evliler düşüncesiyle bir hoşluk olur diye düşünmüştüm. ilk gördüğümde de kız bana çok samimi gelmişti. Böyle şeyler yapacağını hiç düşünemedim.
Benimle bir kahve makinesini kullanamadım diye dalga geçti ve azarlar gibi hareketler yaptı kimsenin görmez tarafından, insanların yanına çıkınca da tatlım canım gibi laflar...
Ya hangi birini anlatayım size. Görümcemi evine davet etmeler , gel bizde kal demeler...
Onu bunu bilmem ,ben hiç bir arkadaşımın düğününde onun önüne geçecek hareketlerde bulunmam.
Bu insanların özel günü... üstelik de arkadaşımın görümcesi bana seni alırdık diyecek ben de bunu duyup sevinip onunla samimiyetimi ilerletmeye çalışacağım. Ya arkadaşlar ben böyle bir durumda arkadaşım adına üzülürüm ve hatta olur mu derim , arkadaşımı savunurum.
Ben bu kızı nikahımdan önce 1 kere gördüm. Kıskanacak kadar tanımıyorum bile. Ama o bana kendini nikah ve düğünümde yaptığı hareketlerle çok güzel tanıttı.
Birincisi, nikah tarihinizle düğün tarihiniz arasındaki fark nedir? Bir mesajınızda diyorsunuz ki bu kızın rol çalma olayını algılamam için çevremdeki insanların beni uyarması gerekti; bir mesajınızda diyorsunuz ki düğünden önce ne olduğunu fark ettim ama düğüne çağırmak zorunda kaldım. Bu durumda nikah tarihinizle düğün tarihiniz arasında ciddi fark olmalı bir..
İkincisi, nikahınızdan önce 1 kerecik gördüğünüz birini nikah şahidi yapmanız çok enteresan.. Madem bir nikah şahidinin konuşma yapmasını bile sizin önünüze geçmek olarak nitelendirecek kadar takıntılıydınız; şahitlerinizi en yakınlarınızdan seçseydiniz..