- 2 Temmuz 2018
- 3.504
- 4.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi softestdetail
-
Ben size değil şu kadına laf soktumYahu beğenmesinler zaten...millet kim?
Ben huzurluyum...mutluyum...fit ve sexy bir kadinim. Amacim manken olmak degilki...yahu ben niye çağlayı kiskanim.
Kim niye kilo vermek istesin? Burda sana cevap yazanlar zaten mutlu mesut. Tek tip kadin yok...bunu aklindan çıkar. Sen kendini iyi hisset yeter.
Konusahibinin yağ oranina gelirsek: evet yağ kitlesi yüksek. Bunu zaten kendide biliyor ve konu açmış. Amac yardimci olmak. Sen burda normal kiloda olan saglikli kadinlara laf sokdukça konusahibine ne faydan var?
Fitness mankeni ne ya
Erkek gibi
Çağla manken dedim fitness mankeni demedim
Ben size değil şu kadına laf soktum
Herkes üstüne alındı
Ya size demedim yaAma ben sabahdan beri fit diyorum. Çağla zaten hem türkiye hem avrupa güzeli. Yani güzel kadin ve işine uygun bir vücuda sahip.
Eski baleci, incecik hatları ile ön plana cikan bir kadin. Çağla veya gisele standart değil ama...
Ben ve diğer arkadaş fitness yapiyoruz...
Buna görede bir vücuda sahipiz.
Tekrar ediyorum...sen bana özelden at fotonu ben sana atim...sonra gel yaz buraya 32 yaşında, 63 kilo kadin tombikmi degilmi:)
Hasetlıkde zırve :) ınan hıc alakası yokSporcuya gel
İki squat yapmış kendini sporcu sanıyor
Bu kadar spora o kiloda kalmak da başarı
Pasta börek yiyip spora giden tiplerdensin belli
Kocanı karıştırmadım ama sen benim erkek arkadaşımı karıştırdın
Kıskanç fesat bir tipsin belli
Evliyim çocuğum var diye yırtınan sensin sabahtan beri
Kaslı kocam var benim kaslı kadın sever bilmem ne diyen ben değilim dimi
Kocayı karıştıran sensin bizzat kendin
Yılların victoria secret'i büyük beden manken çıkarıyorYa artik mankenler bile 34 bedenle sınırlı degil ki.
Ashley graham buyuk beden manken, begeneni de çok var. :) Herşeye bir ünlüyü ornek vermeye kalkarsak örnek bitmez zaten.
O üye L Linnaht kafasinda bir kalip oturtmuş. 34 bedenler zayif çöp, 40 bedenler yagli, şişman bir kendi ölçüsü harika, gerisinden erkekler igrenir, pardon kasli erkekler igrenirmiş.
Öyle bir dunya yok. Her turlu erkek, her turlu kadini begenebiliyor. Kendisinin harika bulup ornek verdigi bedenler de bana gore mukemmel degil mesele.
Guzellik algisi devamli degişiyor zaten yillar once asiri zayiflik modaydi millet zayiflicam diye anoreksiya oldu, kardashianlar sonradan cikti balik et, kalça moda oldu filan... Bundan sonrada başka birşey moda olacak.
Hiç öyle demeyin gayet o arkadaş başlattı her şeyiBiliyorum bana laf sokmadigini...
O arkadaş belki kelimelerini düzgün seçmemiş olabilir - okumadim- ama sen gaza gelip baya coştun.
Baya gereksiz oldu.
Senin güzellik anlayışın çağla olur benimki mesela fitness mankenleri... body builder değil (erkek gibi olanlar)
Teşekkür ederim, ben cok gerıldım herkes bıseyler yazdı, ve asla bırını ezmek ustun olmak oyle bı ınsan degılım. Yanı buradakı konuyu eşime bıle anlattım çok üzüldüm, resmen lınc edıldım. Asla ve asla komseyı asagılamadm. Konu sahıbındende ozur dılerdım ama kendısı bana oylebı cevap yazmıskı ınanamadm:) kocam benden tıksınmıs ne olmus, ben onu uyardım sadece,Biliyorum bana laf sokmadigini...
O arkadaş belki kelimelerini düzgün seçmemiş olabilir - okumadim- ama sen gaza gelip baya coştun.
Baya gereksiz oldu.
Senin güzellik anlayışın çağla olur benimki mesela fitness mankenleri... body builder değil (erkek gibi olanlar)
Tek derdin bu olsun. Ben 110 ile nisanlandim dugune kadar 82 oldum. Gelinlik secerken kusurlarimi kapatacak model sectim tarlatan kabarik istemedim ve 70 75 kilo gorundum. Fotograflarda istedigim gibi gorunmustum. Bence hic dert etme ayrica erkekler bizim kadar takmio ben suanda 100 varim esim.kilo ver az ye bile.demez. simdiden mutluluklarSaçma bir başlık oldu farkındayım ama bi kaç hafta sonra evleniyorum ve bedenimle barışık değilim ☹ Belki bir çoğunuza göre bu bir dert değil ama ben nişanlımla tanıştığımda 34-36 bedendim, sonradan sanki çocuk doğurmuşum gibi bu kadar kilo almış olmak beni utandırıyor. Çocuk doğuran hanımlar bile benden daha fit ve hemen toparlanıyorlar ama benim zamanım diyet yapıp bozarak geçti. Spora yazıldım gittim sürekli ama 5 kilo verebildim sadece. Belim diğer bölgelere göre ince ama özellikle göğüslerim kocaman duruyorbu arada nişanlım sporcu çok uyumlu bi çiftiz ama sporcu olmasına rağmen bu konuda tek bi kelime bile etmedi imada bile bulunmadı hiç değişmemişim gibiydi ama ben rahatsızım ve ilerde düğün fotoğraflarıma bakıp utanmak, keşke demek istemiyorum. O mutlu günde sadece yeni hayatıma attığım ilk adımın vermiş olduğu mutluluğu hissetmek ve sevdiğimle hiç bi şey düşünmeden eğlenmek isterdim ama aklımda sadece bu var .. belki benim durumumu yaşayıp düğün günü akışına bırakabilenler vardır ve rahatlamama yardımcı olurlar diyerek paylaşmak istedim
Ben mi yoksa sızın bana sureklı satasmanızmı? Sureklı bana yazdınız ben sıze cevap yazdım:)Hiç öyle demeyin gayet o arkadaş başlattı her şeyi
Ortamı geren mesaj onunki oldu
Kabak detoksu.oneriorm bende baslicm.dogum kilolarimi vermek icinGerçekten süpersiniz enerjinizden anlaşılıyor zaten çekici ve özgüvenli olduğunuz ☺ Ben de nişanlıma karşı özgüvensiz değilim aslında o rahatsız olsa anlardım çünkü beğendiğini fiziksel olarak istediğini çok belli ediyor ama düğün gün dost düşman orada olucak ya ağızlarına laf vermek istemiyorum ondan
Ben sana ne zaman cevap yazdımBen mi yoksa sızın bana sureklı satasmanızmı? Sureklı bana yazdınız ben sıze cevap yazdım:)
Ben dedım! Sanamı dedım ruh hastası? Sevgılının tum acısını benden cıkarıcaksın dıye onume koymana gerek yok ya konu sahıbı ıncıldım deseydı kusura bakma derdım sanane? Sen bence şişmansın ya, konu acmıssın zaten kılo takıntın var. Benım kg takıntım yok ama yağ da sevmemBunu ben mi dedim
Neden cekıleyımkı ben dogru dusunuyorum, ben bunu tecrube edındım. Sızın soyledıgınız 100kısıden 1 kısıdır benım dusuncem 100 erkekden 90 nıdır. Sonucta ucgen vucudu olan bı adamdan obez sevmesını nasıl mantıgınız alıyor ya. Sımdı gelıp bana asagılıyosunuz dıyecekler, asagılamıyorumama ıstısnalara gorede hayal kurmuyorumBen sana ne zaman cevap yazdım
Konuya kaç mesajım var
Ama daha ilk mesajdan gelip konu sahibine hakaret eden fit erkekler kilolu kadından nefret eder yazıp tepki toplayınca geri çekilmeyen gayet sendin
Hadi öyle böyle bir fikirdir diyeceğim sayfalar boyu anlamsız bir tartışmayı uzatan konu sahibinin konusunu gayet baltayan yine sensin
Heee şişmanımBen dedım! Sanamı dedım ruh hastası? Sevgılının tum acısını benden cıkarıcaksın dıye onume koymana gerek yok ya konu sahıbı ıncıldım deseydı kusura bakma derdım sanane? Sen bence şişmansın ya, konu acmıssın zaten kılo takıntın var. Benım kg takıntım yok ama yağ da sevmem
Baltaladımmı? Yanı benı nasıl kötü gosterecegınızı şaşırdınız farkındamısınız :)Ben sana ne zaman cevap yazdım
Konuya kaç mesajım var
Ama daha ilk mesajdan gelip konu sahibine hakaret eden fit erkekler kilolu kadından nefret eder yazıp tepki toplayınca geri çekilmeyen gayet sendin
Hadi öyle böyle bir fikirdir diyeceğim sayfalar boyu anlamsız bir tartışmayı uzatan konu sahibinin konusunu gayet baltayan yine sensin
Seninki kesin boynuzlamış hırsın bundanLutfen hanımlar cok arkadasım var kocam benı boyle sevıyo dıyıp salan sonra kocam benı aldatıyor dıyen, yada ben böyle mutluyum dıyen, ve bı o kadarda adam var karısını hakıkaten her halınle sevıyorum deyıpde, ne kadar fıt guzel kız varsa gözlerını alamayan, boyle adamlarda var. Siz bılırsınız vucudunuza ıyı bakın, önce sız sevın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?