Düğün günümden korkuyorum

Ben size değil şu kadına laf soktum
Herkes üstüne alındı

Fitness mankeni ne ya
Erkek gibi
Çağla manken dedim fitness mankeni demedim

Ama ben sabahdan beri fit diyorum. Çağla zaten hem türkiye hem avrupa güzeli. Yani güzel kadin ve işine uygun bir vücuda sahip.

Eski baleci, incecik hatları ile ön plana cikan bir kadin. Çağla veya gisele standart değil ama...

Ben ve diğer arkadaş fitness yapiyoruz...
Buna görede bir vücuda sahipiz.
Tekrar ediyorum...sen bana özelden at fotonu ben sana atim...sonra gel yaz buraya 32 yaşında, 63 kilo kadin tombikmi degilmi:)

Ben size değil şu kadına laf soktum
Herkes üstüne alındı

Biliyorum bana laf sokmadigini...
O arkadaş belki kelimelerini düzgün seçmemiş olabilir - okumadim- ama sen gaza gelip baya coştun.
Baya gereksiz oldu.
Senin güzellik anlayışın çağla olur benimki mesela fitness mankenleri... body builder değil (erkek gibi olanlar)

Ya size demedim ya
Şu kadına dedim
Alındınız amma

Hasetlıkde zırve :) ınan hıc alakası yok

Yılların victoria secret'i büyük beden manken çıkarıyor
O marka ki Adriana Limalara Mirandalara defileden önce açlık orucu tutturuyordu
bir baktılar müşteri kalmadı ortalıkta büyük beden firmalar pazardan büyük payı kapmaya başladı
Geri vites yapıyorlar
Şimdi günah çıkarmaya başladılar biz sağlıksız zayıflığı moda yaptık her kadın güzeldir falan diye

Yoksa mad men dizisindeki 42 beden kadına obez olduğu halde kilolarından memnun yazanlar
28 yaşındaki modeli yaşlanmaya karşıt krem reklamında oynatanlar aynı kişiler
Yani zihniyet değişmedi aslında

Hiç öyle demeyin gayet o arkadaş başlattı her şeyi
Ortamı geren mesaj onunki oldu

Teşekkür ederim, ben cok gerıldım herkes bıseyler yazdı, ve asla bırını ezmek ustun olmak oyle bı ınsan degılım. Yanı buradakı konuyu eşime bıle anlattım çok üzüldüm, resmen lınc edıldım. Asla ve asla komseyı asagılamadm. Konu sahıbındende ozur dılerdım ama kendısı bana oylebı cevap yazmıskı ınanamadm:) kocam benden tıksınmıs ne olmus, ben onu uyardım sadece,

Tek derdin bu olsun. Ben 110 ile nisanlandim dugune kadar 82 oldum. Gelinlik secerken kusurlarimi kapatacak model sectim tarlatan kabarik istemedim ve 70 75 kilo gorundum. Fotograflarda istedigim gibi gorunmustum. Bence hic dert etme ayrica erkekler bizim kadar takmio ben suanda 100 varim esim.kilo ver az ye bile.demez. simdiden mutluluklar

ben onu bunu bılmem de barbieler bıle tombul tombul artık guzellık algısında bazı seylerın degısmesıne sevındım
eskıden aynı fabrıkadan cıkma gıbı aynı sac rengı aynı şiş dudak aynı lens goz aynı popo aynı kılolardı herkes klonlanmıs gıbıydı

evet kılo saglıklı bırsey kesınlıkle degıl ama ısteyen ıstedıgı kıyafetı ve camasırları ıstedıgı bedende bulabılmesıne sahsen sevınıyorum
eskıden kıyafet bulamıyordu ınsanlar ya... bazı seylerın degısmesı gerek

saglıgımızı kazandık da kalkık popomuz dik mememiz eksık kaldı . once toplum olarak ruh saglıgımızı kazanalım. ınsanları oldugu gıbı kabul edıp elestırmeyelım.ınsan olmayı saygıyı ogrenelım de en kolayı popo diklestırme tek derdımız o olsun

Sonra bı tane uye hangısı arbede mıdır nedır :)) sureklı gıdıo gelıp yok şişman yok bılmem ne butun gun ona anlatmaya calıstım, o da bana laf sokmaya :)) aradakı zeka farkı

Kabak detoksu.oneriorm bende baslicm.dogum kilolarimi vermek icin

Ben mi yoksa sızın bana sureklı satasmanızmı? Sureklı bana yazdınız ben sıze cevap yazdım:)
Ben sana ne zaman cevap yazdım
Konuya kaç mesajım var
Ama daha ilk mesajdan gelip konu sahibine hakaret eden fit erkekler kilolu kadından nefret eder yazıp tepki toplayınca geri çekilmeyen gayet sendin

Hadi öyle böyle bir fikirdir diyeceğim sayfalar boyu anlamsız bir tartışmayı uzatan konu sahibinin konusunu gayet baltayan yine sensin

Bunu ben mi dedim
Ben dedım! Sanamı dedım ruh hastası? Sevgılının tum acısını benden cıkarıcaksın dıye onume koymana gerek yok ya konu sahıbı ıncıldım deseydı kusura bakma derdım sanane? Sen bence şişmansın ya, konu acmıssın zaten kılo takıntın var. Benım kg takıntım yok ama yağ da sevmem

Neden cekıleyımkı ben dogru dusunuyorum, ben bunu tecrube edındım. Sızın soyledıgınız 100kısıden 1 kısıdır benım dusuncem 100 erkekden 90 nıdır. Sonucta ucgen vucudu olan bı adamdan obez sevmesını nasıl mantıgınız alıyor ya. Sımdı gelıp bana asagılıyosunuz dıyecekler, asagılamıyorumama ıstısnalara gorede hayal kurmuyorum

Lutfen hanımlar cok arkadasım var kocam benı boyle sevıyo dıyıp salan sonra kocam benı aldatıyor dıyen, yada ben böyle mutluyum dıyen, ve bı o kadarda adam var karısını hakıkaten her halınle sevıyorum deyıpde, ne kadar fıt guzel kız varsa gözlerını alamayan, boyle adamlarda var. Siz bılırsınız vucudunuza ıyı bakın, önce sız sevın,

Heee şişmanım
Mutlu olurdun dimi ama maalesef:))

Ne olduğunu görsünler diye yaptım
İğrenç kes sesini artık

Baltaladımmı? Yanı benı nasıl kötü gosterecegınızı şaşırdınız farkındamısınız :)

Seninki kesin boynuzlamış hırsın bundan
Nedense hep aldatanlar da vücut manyağı adamlar spordan çıkmayanlar
Yani seninki gibiler
Dikkat et senden fitini bulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…