Düğün günümden korkuyorum

Düğünün ne zamansa o güne göre diyet yap. Asla bozma. Zaten 55 tam idealmiş zayıf değilmişsin şu an kilolusun. Düzeltebilirsin en azından bi tık zayıflasan sıkılaşsan bile kardır.
Ketojenik diyet + if. uygula enerjinde olur hem yoğun bi süreç sonuçta. Kesinlikle bozma ama..

Düğüne kadar kasın azcık. En azından bi süzülme olur. Amann çok da takmayın kafaya. Dünyada iki tane mükemmel gelin var; biri öldü diğeriyse henüz doğmadı

Gül sen gül :)) düğünden sonra daha çok konu açıcaksın. Abartmıyosun kılon var, bencede yani bakımlı bırıyle berabersen, kendıne dıkkat etsen daha ıyı olur. Nişanlın sımdı bısey demıyor ama evlenince, başlayacak tiksinmeye, sporcu bı adamsa tiksinir, o yağlara tahammul edemez. Eşimde sporcudur. Ekstra dıkkat ederım kendıme beslenmeme. Zayıf degıl, sıkılaşma üzerine spor yaparım. Fit olmak zayıf olmak drmek degıldır. Taş gıbı olmak demektır boyle kalcaların bacakların gobegın yumuş yumuş mu yoksa sertmı :) hanı yumuşaksa, koşmaya başla.

Aynen öyle olacak

Banane banane beni al,beni al,onu alma mi dedi

Ne kadar moral dolu bir mesaj sağolun belli ki sporcu kocanız sizden tiksinmiş ki kendinizden biliyosunuz ama biliyordum böyle bi iki tipin çıkacağını. İnan’ın hiç de korkmuyorum çünkü evlenince aksine vereceğimi biliyorum çünkü zamanında sevgilimle aynı evde yaşıyorduk ve her gün beraber spor yapıyorduk 55tim ama aşırı sıkı ve kas oranım yüksekti. Sonra ailemle yaşamaya başlayınca kilo aldım ama evlendiğimde yine o düzene geçicez ve bunu emin olun nişanlım da ben de takmıyoruz kafaya takma sebebimin çevre ve akrabalarımın kusur arayıcı tavırları olduğunu söylememe rağmen bu sitede her şeyi erkekler için yapan bi tayfa olduğunu unutmuşum. Siz hayatı kocanıza göre şekillendirmeye devam edin benim hayatımda öncelik her zaman kendim olmaya devam edicek yardımcı olmak isteyenlere çok teşekkür ederim istediğim pozitif enerjiyi aldım ❤Çok sağolun. Kötü kalpli moral bozucu yorumlara da hiç bozulmadım çünkü sanal dünyada birilerini üzdükçe rahatlayacak zevk alacak kadar kendi hayatlarında mutsuzlar

Arkadaşlar cidden sizleri anlayamadım ben nişanlım beni beğenmiyor diye başlık atmadım bi kez bile yansıtmadı dedim siz yüzüme yüzüme vuruyorsunuz ve zorla beğenmeyecek seni diye uğraşıyor gibi yorum yapıyorsunuz beğenmeyen evlenmesin hiç umrumda olmaz bu kadar erkekleri baş köşeye koymayın biri gelir biri gider. Ben hiç bi şekilde nişanlım beğenmez mi diye bi cümle kurmadım ama kadının düşmanı kadın işte illa laf oraya çekiliyor

Ayy nasıl asıldı?
O an eşine diyemedin mi hayatımm boks dersimin saati geldi sanırım, ellerim kaşınıyor" diye

Ben satmak için yapıyor sanmıştım hani öyle övüyor ki size çok yakıştı, tam üstünüze oldu vs. diyor yanımda sürekli. Yakayı düzeltiyor, beline bakıyor.. Ben saf işini yapıyor diyorum ki insanın aklına gelmiyor damatlık olduğu için Terzilik için numara istedi eşimden 1 saate geri aradı beyefendi sizden çok etkilendim diye. Birkaç kez daha aradı şikayet ettik ve kesildi.

Bende 170 boy 56-57 kiloyum
Erkek arkadasım hala kilolusun diyor
Ne güzel nişanlın her halini seviyor işte
O yüzden boşverrr en güzel günlerinin tadını çıkar
Kilo verilir zor birşry değil motivasyon önemli

Ne diyorsun sen ya?
Yoruma bak
Tiksinmek ne demek?
Sen çok mu güzelsin

Evlenince kilo vereceginize bu kadar eminseniz, siz ve eş adayiniz kilolarinizi hiç takmiyorsaniz dert nerede??? Akraba ve cevrenin kusur aramasi mi mesele??????
Millete "koca için yapiyorsunuz herşeyi" diyorsunuz ama kendiniz akrabalarin, çevrenin kusur bulmasini dert ediniyorsunuz. Takmayan insan bunu da dert etmezdi.

Ayrica sizin gibi akraba ve cevrenin ne dusundugunu dert edinmek yerine, eşinin ne dusundugunu önemsiyor olmak bence daha yerinde bir durum.

Bu kadar alindiginiza gore fazla fazla dert ediniyorsunuz ayrica. Herkes sizin moralinize gore yorum yapacak degil. Kendi fikrini, hayatini yaziyor.

Focus t25, 30 day shred gibi programları haftada bir gün molayla her gün uygulayıp, sağlıklı beslenir ve bir de aralıklı oruç uygularsanız 3-4 haftada rahatlıkla 5-6 kilo verip daha da fazla sıkılaşırsınız.

Araya kaynak yapmaya calismis resmen:)

Ben de zayiftim ve zayif kalmak icin kendini parcalayan biriyim. Cunku bunyem almaya musait. Sanssiz kesimdeyim yani su an hamileyim ve cok kilo aldim. Esim sen her halinle guzelsin falan diyo da ben kendimi begenmiyorum. Önemli olan da bu zaten. Senin kendini begenmen. Cok kilolu ve kendini o sekilde cok begenen arkadaslarim da var. Ama ben onlardan degilim ben dar kotumu ve onun ustune dar tisortumu giyip yanlarimdan yag sarkmadan salina salina dolastigimda mutlu hissediyorum. Velhasil is senin kendini nasil hissettiginde. Gerisini salla gitsin

Amaan boşver düğüne gelenler laf etmenin bir yolunu bulacak zaten. Aynadan bakınca kendini beğeniyorsan tamamdır. Eğer beğenmiyorsan hemen yediklerine dikkat etmeye başlarsın diyetin başında hızlı kilo veriliyor zaten. Moral olur

Aman zaten o dügün fotolarına sonra acıp ayda yılda bir anca bakıyorsunuz
Bende dogumun ertesi günü fotograf cekiminde hamile halimden bile daha şişmişim anestezinin etkisiyle ama umrum değil kilo bu alınır verilir

3 haftada çok rahat 6 kilo verirsiniz.Muhtemelen 1 ay içinde belli olmadı düğününüz gelinlik provasında farketmediniz mi gelinliğin için de nasıl durduğunu zaman kısalmışken ahlanıp vahlanmanın anlamı yok aç gezeceksiniz gerekirse rahatsızsanız herşey sizin elinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…