- 30 Ocak 2014
- 4.517
- 6.349
- 358
- Konu Sahibi softestdetail
-
Nişanlım bişey demiyo ama illa ki düşünmüştür görüyor sonuçtabu arada boyum 160 kilo 68-70☹ Abartıyor gibi görüşebilirim ama hep bu kiloda olsam kafaya takmazdım ama 55den bu kiloya çıkmak insanı depresyona sokuyor.
Kız maşallahEvet kilolu olabilirim,catlagim dolu olabilir hem de selulitli olabilirim ama yatakta kaplan gibiyim
Düğüne kadar kasın azcık. En azından bi süzülme olur. Amann çok da takmayın kafaya. Dünyada iki tane mükemmel gelin var; biri öldü diğeriyse henüz doğmadıNişanlım bişey demiyo ama illa ki düşünmüştür görüyor sonuçtabu arada boyum 160 kilo 68-70☹ Abartıyor gibi görüşebilirim ama hep bu kiloda olsam kafaya takmazdım ama 55den bu kiloya çıkmak insanı depresyona sokuyor.
Gül sen gül :)) düğünden sonra daha çok konu açıcaksın. Abartmıyosun kılon var, bencede yani bakımlı bırıyle berabersen, kendıne dıkkat etsen daha ıyı olur. Nişanlın sımdı bısey demıyor ama evlenince, başlayacak tiksinmeye, sporcu bı adamsa tiksinir, o yağlara tahammul edemez. Eşimde sporcudur. Ekstra dıkkat ederım kendıme beslenmeme. Zayıf degıl, sıkılaşma üzerine spor yaparım. Fit olmak zayıf olmak drmek degıldır. Taş gıbı olmak demektır boyle kalcaların bacakların gobegın yumuş yumuş mu yoksa sertmı :) hanı yumuşaksa, koşmaya başla.Nişanlım bişey demiyo ama illa ki düşünmüştür görüyor sonuçtabu arada boyum 160 kilo 68-70☹ Abartıyor gibi görüşebilirim ama hep bu kiloda olsam kafaya takmazdım ama 55den bu kiloya çıkmak insanı depresyona sokuyor.
Aynen öyle olacakYanlış anlama ama sporcu ve sürekli spor salonunda takılan birisi ise sürekli spor yapan kızların vucutlarına bakarak bir süre sonra ister istemez kıyas yapabilir. Bunun için illa sözlü belirtmesine gerek yok. Bence bunu sizin düşünmeniz lazım. Açıkçası ben spor yapıcam, o kadar emek verip güzel bir vucuda sahip olucam ama eşim sürekli yiyip kilo alıcak, göbeklenip yaglanacak falan ne biliyim.... İstemezdim heralde. Siz nişanlınız için degil ama kendiniz için başlayabilirsiniz bir yerden. Yok seviyorsa herşeyiyle sever laflarını bir yere kadar, bir süre kusurlar daha göze batmaya başlayabilir maalesef
Banane banane beni al,beni al,onu alma mi dediBenimki de sporcu hatta milli boksçu adamı yanımda gören koruman mı bu diyor ama ben balık etli bir hatunum....
Damatlık bakmaya gittik çalışan hanım eşime asıldı..
İnanmazsınız belki ama dış çekimlerde sürekli eşimi çekti fotoğrafçılar. Damat şöyleee yakışıklııı damat böyle karizmatik dediler hep. Beni tek çekecek adam bakıyorum yine eşimi çekiyor yenge adam senden iyi çıkıyor kusura bakma diyor bir de bari yüzüme vurma kardeş
Sonuç derseniz ben keyfime baktım.. Tüm fotoğraflarda, düğünümde eğlendim. Dış çekime 1 2 shop yaptık filan.. Cinsel ilişkide zaten kusurlar değil arzular konuşur
Rahat olunuz, keyfinize bakınız... Eşiniz sizi böyle beğeniyor ki evleniyorsunuz.Bunların bir öenmi yok kendimizi böyle sevelim. Korkmayın ❤
Ne kadar moral dolu bir mesaj sağolun belli ki sporcu kocanız sizden tiksinmiş ki kendinizden biliyosunuzGül sen gül :)) düğünden sonra daha çok konu açıcaksın. Abartmıyosun kılon var, bencede yani bakımlı bırıyle berabersen, kendıne dıkkat etsen daha ıyı olur. Nişanlın sımdı bısey demıyor ama evlenince, başlayacak tiksinmeye, sporcu bı adamsa tiksinir, o yağlara tahammul edemez. Eşimde sporcudur. Ekstra dıkkat ederım kendıme beslenmeme. Zayıf degıl, sıkılaşma üzerine spor yaparım. Fit olmak zayıf olmak drmek degıldır. Taş gıbı olmak demektır boyle kalcaların bacakların gobegın yumuş yumuş mu yoksa sertmı :) hanı yumuşaksa, koşmaya başla.
Ayy nasıl asıldı?
O an eşine diyemedin mi hayatımm boks dersimin saati geldi sanırım, ellerim kaşınıyor" diye
Ne diyorsun sen ya?Gül sen gül :)) düğünden sonra daha çok konu açıcaksın. Abartmıyosun kılon var, bencede yani bakımlı bırıyle berabersen, kendıne dıkkat etsen daha ıyı olur. Nişanlın sımdı bısey demıyor ama evlenince, başlayacak tiksinmeye, sporcu bı adamsa tiksinir, o yağlara tahammul edemez. Eşimde sporcudur. Ekstra dıkkat ederım kendıme beslenmeme. Zayıf degıl, sıkılaşma üzerine spor yaparım. Fit olmak zayıf olmak drmek degıldır. Taş gıbı olmak demektır boyle kalcaların bacakların gobegın yumuş yumuş mu yoksa sertmı :) hanı yumuşaksa, koşmaya başla.
Ne kadar moral dolu bir mesaj sağolun belli ki sporcu kocanız sizden tiksinmiş ki kendinizden biliyosunuzama biliyordum böyle bi iki tipin çıkacağını. İnan’ın hiç de korkmuyorum çünkü evlenince aksine vereceğimi biliyorum çünkü zamanında sevgilimle aynı evde yaşıyorduk ve her gün beraber spor yapıyorduk 55tim ama aşırı sıkı ve kas oranım yüksekti. Sonra ailemle yaşamaya başlayınca kilo aldım ama evlendiğimde yine o düzene geçicez ve bunu emin olun nişanlım da ben de takmıyoruz kafaya takma sebebimin çevre ve akrabalarımın kusur arayıcı tavırları olduğunu söylememe rağmen bu sitede her şeyi erkekler için yapan bi tayfa olduğunu unutmuşum. Siz hayatı kocanıza göre şekillendirmeye devam edin benim hayatımda öncelik her zaman kendim olmaya devam edicek yardımcı olmak isteyenlere çok teşekkür ederim istediğim pozitif enerjiyi aldım ❤Çok sağolun. Kötü kalpli moral bozucu yorumlara da hiç bozulmadım çünkü sanal dünyada birilerini üzdükçe rahatlayacak zevk alacak kadar kendi hayatlarında mutsuzlar
Ben satmak için yapıyor sanmıştım hani öyle övüyor ki size çok yakıştı, tam üstünüze oldu vs. diyor yanımda sürekli. Yakayı düzeltiyor, beline bakıyor.. Ben saf işini yapıyor diyorum ki insanın aklına gelmiyor damatlık olduğu içinTerzilik için numara istedi eşimden 1 saate geri aradı beyefendi sizden çok etkilendim diye. Birkaç kez daha aradı şikayet ettik ve kesildi.
İğrenç.Simdiki esimde sen kadinsan ilki neydi diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?