- 31 Temmuz 2019
- 953
- 1.794
- 28
- Konu Sahibi softestdetail
-
O erkek arkadaşının ağzına kürekle vurmak lazım maşallah sanaBende 170 boy 56-57 kiloyum
Erkek arkadasım hala kilolusun diyor
Ne güzel nişanlın her halini seviyor işte
O yüzden boşverrr en güzel günlerinin tadını çıkar
Kilo verilir zor birşry değil motivasyon önemli
Napıyorsunuz çok merak ettim doğrusu biraz taktik mi verseniz ayıp olmazsaIki kere evlilik yaptim ikisinde de nisan doneminde ve dugunde kiloluydum(Normalde zayifken bu donemlerde kilo aliyorum niyeyse)Ilk esim instagrami kapatana kadar evlendigi halde hep mesajlar atti hem barismak icin hem de benimle yasadigi cinselligi unutamdigi icin.Simdiki esimde sen kadinsan ilki neydi diyor.Evet kilolu olabilirim,catlagim dolu olabilir hem de selulitli olabilirim ama yatakta kaplan gibiyimHa bu arada ilk esimin simdiki esi ve ikinci esimin eski esi cok fit ben onlara bakarak baya balik etliyim.Ikisi de hic kilomdan vurmadi beni.Kesinlikle ne kadar rahat ve ozguvenli olursan kimse bi sey diyemez.Tabi asiri kiloya bi sey diyemem.
Erkekler işte illa birşry bulacaklarO erkek arkadaşının ağzına kürekle vurmak lazım maşallah sana
34 kere ağzına kürekle vurErkekler işte illa birşry bulacaklar
34 beden olsam daha güzel olurmuşum
Teşekkür ederim tatlım
Vuracam az kaldı34 kere ağzına kürekle vur
Hiç üzülmeyin bende eşimle tabiatında 62kg idim evlenmeye yakın 87 oldum gelinlikte pek belli olmadım 173boyum .düğün fotolarıma da photoshop yaptırdım kolları falan incellttirdimSaçma bir başlık oldu farkındayım ama bi kaç hafta sonra evleniyorum ve bedenimle barışık değilim ☹ Belki bir çoğunuza göre bu bir dert değil ama ben nişanlımla tanıştığımda 34-36 bedendim, sonradan sanki çocuk doğurmuşum gibi bu kadar kilo almış olmak beni utandırıyor. Çocuk doğuran hanımlar bile benden daha fit ve hemen toparlanıyorlar ama benim zamanım diyet yapıp bozarak geçti. Spora yazıldım gittim sürekli ama 5 kilo verebildim sadece. Belim diğer bölgelere göre ince ama özellikle göğüslerim kocaman duruyorbu arada nişanlım sporcu çok uyumlu bi çiftiz ama sporcu olmasına rağmen bu konuda tek bi kelime bile etmedi imada bile bulunmadı hiç değişmemişim gibiydi ama ben rahatsızım ve ilerde düğün fotoğraflarıma bakıp utanmak, keşke demek istemiyorum. O mutlu günde sadece yeni hayatıma attığım ilk adımın vermiş olduğu mutluluğu hissetmek ve sevdiğimle hiç bi şey düşünmeden eğlenmek isterdim ama aklımda sadece bu var .. belki benim durumumu yaşayıp düğün günü akışına bırakabilenler vardır ve rahatlamama yardımcı olurlar diyerek paylaşmak istedim
Evliyken size barışalım diye mesaj mı atıyordu madem ne evlenmiş ay inanamadımIki kere evlilik yaptim ikisinde de nisan doneminde ve dugunde kiloluydum(Normalde zayifken bu donemlerde kilo aliyorum niyeyse)Ilk esim instagrami kapatana kadar evlendigi halde hep mesajlar atti hem barismak icin hem de benimle yasadigi cinselligi unutamdigi icin.Simdiki esimde sen kadinsan ilki neydi diyor.Evet kilolu olabilirim,catlagim dolu olabilir hem de selulitli olabilirim ama yatakta kaplan gibiyimHa bu arada ilk esimin simdiki esi ve ikinci esimin eski esi cok fit ben onlara bakarak baya balik etliyim.Ikisi de hic kilomdan vurmadi beni.Kesinlikle ne kadar rahat ve ozguvenli olursan kimse bi sey diyemez.Tabi asiri kiloya bi sey diyemem.
Canım bende 165 70 kilo falandım düğün zamanı ama öncesinde pilates yapmıştım 7-8 ay kadar bayağı ince duruyordum çok mu az süre var sana lawcorb diyetini öneririm sadece sebze et ve yağ yiyorsun bayağı veren var bende deneyeceğim...Nişanlım bişey demiyo ama illa ki düşünmüştür görüyor sonuçtabu arada boyum 160 kilo 68-70☹ Abartıyor gibi görüşebilirim ama hep bu kiloda olsam kafaya takmazdım ama 55den bu kiloya çıkmak insanı depresyona sokuyor.
Nişanlım bişey demiyo ama illa ki düşünmüştür görüyor sonuçtabu arada boyum 160 kilo 68-70☹ Abartıyor gibi görüşebilirim ama hep bu kiloda olsam kafaya takmazdım ama 55den bu kiloya çıkmak insanı depresyona sokuyor.
Ben kımden tiksiniyomuşum? Yanlış anlaşılma oldu sanırım. Yorumumda ne var? Sporcu bı adam tutupda etlı yaglı bı kadın sevıcek halı yok heralde, kaslı bı adamsa ımkanı yok, hanı spor dıye sadece yuruyus yapıyosa o ayrı. Anlamadm neden lınc ediliyorumNe diyorsun sen ya?
Yoruma bak
Tiksinmek ne demek?
Sen çok mu güzelsin
Gercekten gülümsedım sadece, hıc nıyetım olmayan şeyler yazmışsınız. Eğer nıyetım kötuyse ben kabul edıyorum ama benı burada yanlış anlayıp, kalbıme kötü dıyorsanız aynı dılekler sızin bana olan nıyetınızle sıze dönsün. Ben kımseye kötülük dıleyemem ugraşamam, o kadar aciz degılım. Siz hayatınızı kocanıza göre şekıllendırmeye devam eden zekana, şu an hayatımın 2dk ayırıyorum ya sana önce bı kendıme kızıyorum şu an, sen benı yadırgayacagına, önce mıllet akrabam ne der dıye dusunme olurmu? Ama hayat arkadasın herseyını paylasacgın kısının duygu ve dusuncelerını dusunebılırsın mesela, kocana göre hayat sekıllendırmek olmuyor o. 18aylık kızım var gunde 1 saat koşuyorum, dahada sıkıslasmak ıcın, bu hayatımı kocama göre sekıllendırmek ıse evet cok saglıklı bişey. Kocam evet ben zaten sporcu oldugunu yazmısım esımın, tıksınır kılolu olsam, bende tiksinirim kılodan. Yanı burada benım kocam benden tıkaınmıs senınkı tıksınır bu kadar ucuz laf yarışına girmem ben, dırek sorsan yazardım.Ne kadar moral dolu bir mesaj sağolun belli ki sporcu kocanız sizden tiksinmiş ki kendinizden biliyosunuzama biliyordum böyle bi iki tipin çıkacağını. İnan’ın hiç de korkmuyorum çünkü evlenince aksine vereceğimi biliyorum çünkü zamanında sevgilimle aynı evde yaşıyorduk ve her gün beraber spor yapıyorduk 55tim ama aşırı sıkı ve kas oranım yüksekti. Sonra ailemle yaşamaya başlayınca kilo aldım ama evlendiğimde yine o düzene geçicez ve bunu emin olun nişanlım da ben de takmıyoruz kafaya takma sebebimin çevre ve akrabalarımın kusur arayıcı tavırları olduğunu söylememe rağmen bu sitede her şeyi erkekler için yapan bi tayfa olduğunu unutmuşum. Siz hayatı kocanıza göre şekillendirmeye devam edin benim hayatımda öncelik her zaman kendim olmaya devam edicek yardımcı olmak isteyenlere çok teşekkür ederim istediğim pozitif enerjiyi aldım ❤Çok sağolun. Kötü kalpli moral bozucu yorumlara da hiç bozulmadım çünkü sanal dünyada birilerini üzdükçe rahatlayacak zevk alacak kadar kendi hayatlarında mutsuzlar
E sevmiş işte evleniyor adamBen kımden tiksiniyomuşum? Yanlış anlaşılma oldu sanırım. Yorumumda ne var? Sporcu bı adam tutupda etlı yaglı bı kadın sevıcek halı yok heralde, kaslı bı adamsa ımkanı yok, hanı spor dıye sadece yuruyus yapıyosa o ayrı. Anlamadm neden lınc ediliyorum
Ay su at kelimesine ne guldumE sevmiş işte evleniyor adam
Zorla mı evleniyor konu sahibi
Sen çok mu güzelsin ne sanıyorsun kendini
Fit bir vucuttan ibaret değil güzellik valla
Bazı kadınlar görüyorum vücut iyi ama surat at gibi
evet boyunuza gore kilonuz biraz fazla en ideali 55 60 olmalı bnce..ama bunu dert etmeyin bnce sonuçta en mutlu gününüz kilo verilir sonuçtaNişanlım bişey demiyo ama illa ki düşünmüştür görüyor sonuçtabu arada boyum 160 kilo 68-70☹ Abartıyor gibi görüşebilirim ama hep bu kiloda olsam kafaya takmazdım ama 55den bu kiloya çıkmak insanı depresyona sokuyor.
Sen çirkinsin sanırım, güzellik başka, fit olmak başka, ben çok guzelım yada ben guzelım dıue bısey yazmısmıyım? Yazdıysam göster bakalım.E sevmiş işte evleniyor adam
Zorla mı evleniyor konu sahibi
Sen çok mu güzelsin ne sanıyorsun kendini
Fit bir vucuttan ibaret değil güzellik valla
Bazı kadınlar görüyorum vücut iyi ama surat at gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?