Düğün günümden korkuyorum

O erkek arkadaşının ağzına kürekle vurmak lazım maşallah sana

Napıyorsunuz çok merak ettim doğrusu biraz taktik mi verseniz ayıp olmazsa

Kaç bedene kadar çıktınız bilmiyorum ama , düğününüz bir kere olucak tadını cıkartın . Kilo alınır, verilir sorun değil.. birde bi kaç hafta kalmadan stres yapsaydınızda zayıflamaya calıssaydınız o zaman

Hiç üzülmeyin bende eşimle tabiatında 62kg idim evlenmeye yakın 87 oldum gelinlikte pek belli olmadım 173boyum .düğün fotolarıma da photoshop yaptırdım kolları falan incellttirdim

Evliyken size barışalım diye mesaj mı atıyordu madem ne evlenmiş ay inanamadım

Canım bende 165 70 kilo falandım düğün zamanı ama öncesinde pilates yapmıştım 7-8 ay kadar bayağı ince duruyordum çok mu az süre var sana lawcorb diyetini öneririm sadece sebze et ve yağ yiyorsun bayağı veren var bende deneyeceğim...

55 i unutun moralinizi bozmayın engüzel günleriniz bu günler bir daha yaşanmayacak bir kaç haftada günde 1 saat yürüyüş yarım saat bölgesel egzersizi tam iradeyle yaparsanız 5 kg kadar verirsiniz daha fazla vermiş kadar sıkılaşırsınız ama hergün yapmanız lazım

Ne diyorsun sen ya?
Yoruma bak
Tiksinmek ne demek?
Sen çok mu güzelsin
Ben kımden tiksiniyomuşum? Yanlış anlaşılma oldu sanırım. Yorumumda ne var? Sporcu bı adam tutupda etlı yaglı bı kadın sevıcek halı yok heralde, kaslı bı adamsa ımkanı yok, hanı spor dıye sadece yuruyus yapıyosa o ayrı. Anlamadm neden lınc ediliyorum

Gercekten gülümsedım sadece, hıc nıyetım olmayan şeyler yazmışsınız. Eğer nıyetım kötuyse ben kabul edıyorum ama benı burada yanlış anlayıp, kalbıme kötü dıyorsanız aynı dılekler sızin bana olan nıyetınızle sıze dönsün. Ben kımseye kötülük dıleyemem ugraşamam, o kadar aciz degılım. Siz hayatınızı kocanıza göre şekıllendırmeye devam eden zekana, şu an hayatımın 2dk ayırıyorum ya sana önce bı kendıme kızıyorum şu an, sen benı yadırgayacagına, önce mıllet akrabam ne der dıye dusunme olurmu? Ama hayat arkadasın herseyını paylasacgın kısının duygu ve dusuncelerını dusunebılırsın mesela, kocana göre hayat sekıllendırmek olmuyor o. 18aylık kızım var gunde 1 saat koşuyorum, dahada sıkıslasmak ıcın, bu hayatımı kocama göre sekıllendırmek ıse evet cok saglıklı bişey. Kocam evet ben zaten sporcu oldugunu yazmısım esımın, tıksınır kılolu olsam, bende tiksinirim kılodan. Yanı burada benım kocam benden tıkaınmıs senınkı tıksınır bu kadar ucuz laf yarışına girmem ben, dırek sorsan yazardım.

E sevmiş işte evleniyor adam
Zorla mı evleniyor konu sahibi
Sen çok mu güzelsin ne sanıyorsun kendini
Fit bir vucuttan ibaret değil güzellik valla
Bazı kadınlar görüyorum vücut iyi ama surat at gibi

Konu sahibi dukan diyorum başka bir şey demiyorum çok rahat bir 7 kilo verdirir sana
Üstelik diğer diyetlerden farkı aç bırakmaması

Bu arada insanları sırf fiziklerine göre ezebileceklerini düşünen insanları zerre kafana takma

Kendileri 3 kilo alsa terk edecek - aldatarak kocaları olanlar düşünsün

Ay su at kelimesine ne guldum

Konu sahibi: guzel oldugun icin sevmiyodur seni nisanlin, sevdigi icin guzel goruyordur zaten.. evlenince beraber spor yaoarsiniz erirsin mum gibi.. keske benim herifte sporcu olaydida benimle spor yapaydi kiskandim

evet boyunuza gore kilonuz biraz fazla en ideali 55 60 olmalı bnce..ama bunu dert etmeyin bnce sonuçta en mutlu gününüz kilo verilir sonuçta

Ayırıca, dogumumdan sonra
Sen çirkinsin sanırım, güzellik başka, fit olmak başka, ben çok guzelım yada ben guzelım dıue bısey yazmısmıyım? Yazdıysam göster bakalım.

Kiloyu vermekten ziyade neden bu kadar aldin sen ben oraya takildim
55 kilodan kacti yalnis olmasin 70 mi yazmistin, yani bu kadar kiloyu birincisi ne kadar sürede aldin, ikincisi ise neden aldin bu bence daha önemli
Bunu cözersen kilo sorununu da cözmüs olursun
Diger konuda valla birsey diyemecegim cünkü ben de takan bir insanim
Hele su an, hep kafama takiyorum
Bazen özgünvenim cok yüksek oluyor
Ama dün magazada birkac sey denedim, off o isiklardan dolayi mi bilmiyorum vucudumu öyle kötü göstermeyi basardi ki, hicbirsey almadan ciktim
Aslinda özgüven önemli ya, nasil göründügümüz cok da önemli degil
Dügününe gelirsek yüksek enerjiyle uyan o gün bak bakalim insanlar kilona mi bakiyor yoksa enerjine mi hayran kaliyor
Bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…