Düğün günümden korkuyorum

Ay su at kelimesine ne guldum

Konu sahibi: guzel oldugun icin sevmiyodur seni nisanlin, sevdigi icin guzel goruyordur zaten.. evlenince beraber spor yaoarsiniz erirsin mum gibi.. keske benim herifte sporcu olaydida benimle spor yapaydi kiskandim
İşte kendıne guvenen kadınlarında yorumlarındada bellı oluyor ne dıyebılırımki. Katılıyorum size

Tiksinme kelimesi hoş olmadi gercekten. Sporcu olunca illa spor yapan kadinlari begenecekler diye bir kural yok. Sanki dunyaki tum kasli adamlari tanimissiniz gibi bide "imkani yok" filan yaziyorsunuz.

Kendisi gayet fit oldugu halde neredeyse obez boyutunda kilolu kadinlara ilgi duyan erkekler var.

İnsan kilo aldı diye eşinden, sevgilisinden soğumaz ama herkesin hassasiyeti de farklı. Biz eşimle ikimizde kilo konusunda hassasız. Eşimde yıllardır spor yapıyor, bende yapıyorum. Biraz kilo alıp salsak kendimizi birbirimizi uygun dille uyarırız.

Eşim doğumdan birkaç ay sonra,spor salonu için 3 aylık üyelik almıştı mesela bana, sana da değişiklik olur iyi gelir demişti, altta ki mesaj ise kilo vermemi istemesi aslında. Ne alındım ne gücendim, gittim güzel güzel yaptım sporumu,verdim kilomu

Bu günden sonra dikkat edin rahatsız oluyorsanız, sizde ne kadar gününüz kaldıysa artık.

Valla cok ımkansız, bende esımden dolayı spor merkezlerıne cok takılırım hıc gormedım :) Hayır hayatımda bakımlı tek erkek eşimdi, dıgerlerı anlamazdı kılodan kas dan. Fit derkejn, mesela kaslı bı adam pbez bı kadından hoşlanmaz ya dünyada yoktur sanmam. :) cok sacma bısey konusuyorum, ya sız hıc spor yapmayan insanlarsınız, yada benimle alay edıyosunuz. Bu konu hakkında da daha yazmıcam.

Ne kadar guzel ama neden bunu farklı anlıyolar anlamış degılım. Bızde oyleyız eşimle. Spor ınsana enerjı ve mutluluk veriyor ekstra saglık:)

Alın şurada anlatilan kadin ve adam evliler cocuklari var. Adam kasli, kadin balik etli.
İnstagram hesaplari da var bu çiftin.

Dunya sizin gittiginiz spor salonundan ibaret degil. Ben de yillardir gidiyorum spor salonuna goruyorum ne var, ne yok. Abartmayin bu kadar

Ne kadar guzel ama neden bunu farklı anlıyolar anlamış degılım. Bızde oyleyız eşimle. Spor ınsana enerjı ve mutluluk veriyor ekstra saglık:)

Bunun farklı anlaşılacak bir tarafı yok aslında. Eşim birden 10- 15 kilo ve vermek için uğraşmasa ben ciddi anlamda rahatsız olurum. Eşlerin birbirlerine fiziksel olarakta sorumlu olduğu şeyler var bana göre.

Kilo herkes için aynı önemde olmayabilir ama önemseyenleri de tuhaf karşılaşmamak lazım. Herkes nasıl mutluysa öyle yaşasın.

Off ıyı akşamlar.. Haklısınız sızden özür dılerım

Bende, o kadar alısmısımkı esımı fit görmeye ve kendımıde fit alışmısım, mesela dogumdan sonra, gobegım vardı ve kendımı seksı hıssetmıyordum, 7 ay beraber olmadım eşimle ne zaman kg verdım bayagı toparladm oyle. Bu sımdı anormalse anormalım ya :)

Bende 163cm boy 67 kiloyum ve cok kilolu gorüyorum kendimi en kisa zamanda tekrar diyete basliycam ama ben 65 ten aşagi inemiyorum ve iki oğlum var ikinciden sonra 5 kilom kaldi ustunede 2 kilo kadar almisim bu ara ama.disardan kilolu durmuyosunuzdur bana kilolusun diyen hic olmadi bugune kadar fazlam var biliyorum

1.60 boya bu kilo fazla spor salonuna yazıl diyet yap düğüne kadar zayıfla

Şu an kaç bedensiniz ki?Düğünümde Ben sanırım 40 bedendim. 56 kiloydum. Kollarım tombikti. Gelinliğin modelini fazlalıklarımı kamufle edecek şekilde seçmiştim. Ne olursa olsun düğün gününüz tekrar geri gelmeyecek. Atın kafanızdan bu düşünceleri. Rahat olun zaten nişanlınızda bi imada bulunmamış. Yalnız evlendikten sonra daha da kilo almamaya dikkat edin sadece.

Ha yaşşaa be kizimmm :))) şimdiden mutluluklar. En güzel gününü böyle ufak tefek şeyler için stresli geçirme. Eğlen dans et mutlu ol :) çok mutlu olunn

Bende mi ??
Çok güzelim çok şükür
Bence sizde var ki böyle yorumlar yapıyorsunuz
Gel tanışalım bakalım
Hodri meydan

Bende mi ??
Çok güzelim çok şükür
Bence sizde var ki böyle yorumlar yapıyorsunuz
Gel tanışalım bakalım
Hodri meydan
Ne yorumu yapıyorum ben guzellıkle alakalı bı yorum mu yapıyorum, yoksa senmı yapıyosun. Ben salak bı ınsanmıyım, kendımı başkaları ıle guzelıgımı mukayese edeyım? Çirkin kadın yoktur demişim zaten. Ama çirkin zihniyetli ınsanlar var mesela, insanları at lara benzeten, kıskanc insanlar var degılmı? Kg normal olupda hala sevgılısı kg ver dıyen ınsanlar var mesela, hırsını başkalarından çıkaran :) sevgılısının kg dan zıyade spor yap vucudun şekıllensın demek ıstedıgını anlayamamışssın gelmış burda Hodrı meydan demıssın bıde :) Bana göre çok çirkinsin, insanları atlara hayvanlara benzetıyosun. Mune lütfen şu terbıyesızı alın başımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…