- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.576
- 138
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Kızlar perşembe düğünüm oldu.düğünde kaynana benim annem ve arkadaşlarımın oturduğu masaya gelip benim oğlumun çok taliplisi vardı buna kısmet oldu demiş.Annem de benim kızımın da vardı söz olduktan sonra bilmeyenler görücü gelmeye çalıştı demiş.Ben bunu düğünde duydum annem de gelip eşime vedalaşırken söyledi bak annen bunu dedi gözün gibi bak kızıma.Herkesin içinde istenmeyen gelin pozisyonuna düştü dedi.Eşim de otele girince annesini aradı kızdı.Ertesi gün annesi bana ben öyle demedim .Onu biri uydurmuş senin annen okumadığı için böyle konuşuyor dedi.kaynana öğretmen emeklisi.Ben de annem okusaydı senden benden Zeki daha iyi yerlerde olurdu önemli olan insan olmak.Okumak cahilliği alır bazı şeyler baki kalır dedim .Kızlar kaynanam insanlara tepeden bakan biri.Bohça felan verdi içinde lif havlu vardı bak çok güzel sana veriyorum hepsini dedi.Ben de bozulsun diye güldüm anne dedim bunlar mı güzel sen benim annemin yaptıklarını görsen çok şaşırırsın demekki ama sağol kullanırım dedim.Anneme laf ettiği için çok zoruma gitti kızlar laf soktum soktum geldim .Eşim sağolsun hep destekledi beni arkamda durdu.Kuaförü kendi buldu nasıldı dedi en güzel yeri buldum.Çok kötüydü sadece maşa yaptı kuaför yarım topuz istedim beceremedi.Saçım salona girmeden dümdüz oldu hep arkadaşlarım ne cimri kaynanan varmış ne hale getirmiş başka kuaför mü yokmuş diye dalga geçtiler dedim bozdum kızlar baya hiç yapmayacağım şeyleri söyletti.Anneme değil bana bir şey dese zoruma gitmezdi.Kimseye anlatamadım yeni bir şehre geldim arkadaşım yok ailem uzakta sizlerle dertleşmek istedim
Benm kaynanada yeni evliyken cok anlattı su kişi ogluyla evlenmek istems begenmemişler bu kişi istemiş olmaz demişler hep aynı masalları dinledm bozuntuyada vermedm cevapta vermedm halbuki benide cok isteyen oldu tutupta bunu anlatmadım ne gerek var evlendikten sonra bunları anlatmaya amac ne yaniKızlar perşembe düğünüm oldu.düğünde kaynana benim annem ve arkadaşlarımın oturduğu masaya gelip benim oğlumun çok taliplisi vardı buna kısmet oldu demiş.Annem de benim kızımın da vardı söz olduktan sonra bilmeyenler görücü gelmeye çalıştı demiş.Ben bunu düğünde duydum annem de gelip eşime vedalaşırken söyledi bak annen bunu dedi gözün gibi bak kızıma.Herkesin içinde istenmeyen gelin pozisyonuna düştü dedi.Eşim de otele girince annesini aradı kızdı.Ertesi gün annesi bana ben öyle demedim .Onu biri uydurmuş senin annen okumadığı için böyle konuşuyor dedi.kaynana öğretmen emeklisi.Ben de annem okusaydı senden benden Zeki daha iyi yerlerde olurdu önemli olan insan olmak.Okumak cahilliği alır bazı şeyler baki kalır dedim .Kızlar kaynanam insanlara tepeden bakan biri.Bohça felan verdi içinde lif havlu vardı bak çok güzel sana veriyorum hepsini dedi.Ben de bozulsun diye güldüm anne dedim bunlar mı güzel sen benim annemin yaptıklarını görsen çok şaşırırsın demekki ama sağol kullanırım dedim.Anneme laf ettiği için çok zoruma gitti kızlar laf soktum soktum geldim .Eşim sağolsun hep destekledi beni arkamda durdu.Kuaförü kendi buldu nasıldı dedi en güzel yeri buldum.Çok kötüydü sadece maşa yaptı kuaför yarım topuz istedim beceremedi.Saçım salona girmeden dümdüz oldu hep arkadaşlarım ne cimri kaynanan varmış ne hale getirmiş başka kuaför mü yokmuş diye dalga geçtiler dedim bozdum kızlar baya hiç yapmayacağım şeyleri söyletti.Anneme değil bana bir şey dese zoruma gitmezdi.Kimseye anlatamadım yeni bir şehre geldim arkadaşım yok ailem uzakta sizlerle dertleşmek istedim
Aferin ne güzel evlat...Alkista tutalım miKaynanadan uzakta yaşıyorum eşim arasa bile açma dedi muhatap olma dedi
Düğünden sonra verdiAnnenize dugunde laf etmis. Oysa lifi muhtemelen dugunden cok once vermistir. Yani sizin tepkiniz annenize laf etmeden cok onceymis. Annelerinizi yaristirmayi birakip kendi hayatiniza odaklanin. Mutluluklar dilerim.
Hayır bohça felan vermedı düğünden sonra lif havlu verdikayinvalide dugunde laf ettiyse bohca mevzusu ondan once degil mi ?
Bohca yapmadılar ki düğünden sonra lif havlu verdikayinvalide dugunde laf ettiyse bohca mevzusu ondan once degil mi ?
maşallah senin gibi gelin düşman başınaKızlar perşembe düğünüm oldu.düğünde kaynana benim annem ve arkadaşlarımın oturduğu masaya gelip benim oğlumun çok taliplisi vardı buna kısmet oldu demiş.Annem de benim kızımın da vardı söz olduktan sonra bilmeyenler görücü gelmeye çalıştı demiş.Ben bunu düğünde duydum annem de gelip eşime vedalaşırken söyledi bak annen bunu dedi gözün gibi bak kızıma.Herkesin içinde istenmeyen gelin pozisyonuna düştü dedi.Eşim de otele girince annesini aradı kızdı.Ertesi gün annesi bana ben öyle demedim .Onu biri uydurmuş senin annen okumadığı için böyle konuşuyor dedi.kaynana öğretmen emeklisi.Ben de annem okusaydı senden benden Zeki daha iyi yerlerde olurdu önemli olan insan olmak.Okumak cahilliği alır bazı şeyler baki kalır dedim .Kızlar kaynanam insanlara tepeden bakan biri.Bohça felan verdi içinde lif havlu vardı bak çok güzel sana veriyorum hepsini dedi.Ben de bozulsun diye güldüm anne dedim bunlar mı güzel sen benim annemin yaptıklarını görsen çok şaşırırsın demekki ama sağol kullanırım dedim.Anneme laf ettiği için çok zoruma gitti kızlar laf soktum soktum geldim .Eşim sağolsun hep destekledi beni arkamda durdu.Kuaförü kendi buldu nasıldı dedi en güzel yeri buldum.Çok kötüydü sadece maşa yaptı kuaför yarım topuz istedim beceremedi.Saçım salona girmeden dümdüz oldu hep arkadaşlarım ne cimri kaynanan varmış ne hale getirmiş başka kuaför mü yokmuş diye dalga geçtiler dedim bozdum kızlar baya hiç yapmayacağım şeyleri söyletti.Anneme değil bana bir şey dese zoruma gitmezdi.Kimseye anlatamadım yeni bir şehre geldim arkadaşım yok ailem uzakta sizlerle dertleşmek istedim
KesinlikleBoyle kaynanaya boyle gelin iyi olmus yakismis bence Allah mesut etsin
Kv ile mesafeni koru.Annene tabi ki laf ettirme.Ama bence el oğluna güvenme bugün kötü annesi yarin en degerli,doğrucu olurKızlar perşembe düğünüm oldu.düğünde kaynana benim annem ve arkadaşlarımın oturduğu masaya gelip benim oğlumun çok taliplisi vardı buna kısmet oldu demiş.Annem de benim kızımın da vardı söz olduktan sonra bilmeyenler görücü gelmeye çalıştı demiş.Ben bunu düğünde duydum annem de gelip eşime vedalaşırken söyledi bak annen bunu dedi gözün gibi bak kızıma.Herkesin içinde istenmeyen gelin pozisyonuna düştü dedi.Eşim de otele girince annesini aradı kızdı.Ertesi gün annesi bana ben öyle demedim .Onu biri uydurmuş senin annen okumadığı için böyle konuşuyor dedi.kaynana öğretmen emeklisi.Ben de annem okusaydı senden benden Zeki daha iyi yerlerde olurdu önemli olan insan olmak.Okumak cahilliği alır bazı şeyler baki kalır dedim .Kızlar kaynanam insanlara tepeden bakan biri.Bohça felan verdi içinde lif havlu vardı bak çok güzel sana veriyorum hepsini dedi.Ben de bozulsun diye güldüm anne dedim bunlar mı güzel sen benim annemin yaptıklarını görsen çok şaşırırsın demekki ama sağol kullanırım dedim.Anneme laf ettiği için çok zoruma gitti kızlar laf soktum soktum geldim .Eşim sağolsun hep destekledi beni arkamda durdu.Kuaförü kendi buldu nasıldı dedi en güzel yeri buldum.Çok kötüydü sadece maşa yaptı kuaför yarım topuz istedim beceremedi.Saçım salona girmeden dümdüz oldu hep arkadaşlarım ne cimri kaynanan varmış ne hale getirmiş başka kuaför mü yokmuş diye dalga geçtiler dedim bozdum kızlar baya hiç yapmayacağım şeyleri söyletti.Anneme değil bana bir şey dese zoruma gitmezdi.Kimseye anlatamadım yeni bir şehre geldim arkadaşım yok ailem uzakta sizlerle dertleşmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?