Düğün gününü burnumdan getiren kaynana

Eşin olayı biliyor sana destek olmuş tamam.Daha fazla gömme yoksa annesi yücelir o haklı çıkar sen iyi niyetli ol eşin görsün.O kadın hayatına yeni girdi var yada yok olması birşey ifade etmiyor böyle düşün.Söylediklerine gül geç ve eşine kötüleme sana tavsiyem budur.

Benm kaynanada yeni evliyken cok anlattı su kişi ogluyla evlenmek istems begenmemişler bu kişi istemiş olmaz demişler hep aynı masalları dinledm bozuntuyada vermedm cevapta vermedm halbuki benide cok isteyen oldu tutupta bunu anlatmadım ne gerek var evlendikten sonra bunları anlatmaya amac ne yani

Ben niyeyse kayınvalidenin annenize kötü şekilde söylemediğini düşünüyorum annenizi tanımıyorum ama ortalık karıştırmayı seviyormuş gibi geldi. Düğünde gelin damadın yanına gelip bak annen böyle dedi demek garip. Sizin kayinvalideye verdiğiniz cevaplar gereksiz ve kaba. Hanı bir söz vardır bir kızı bin kişi ister bir kişi alır diye kayınvalide de erkek versiyonunu söylemiş gibi geldi. Söylemese iyiymiş hatta çok iyiymiş ama annenizin onun söylediği lafı abartarak söylediğini düşünüyorum. Annenizin düğünde yaptığına ve sizin kayinvalidenize verdiğiniz cevaplara bakarak.

bence hepınız bırbırınızle cok ıyı anlasırsınız
cunku aynı uslupla ıletısım kuruyorsunuz
hanı bırınız dıgerınızden daha farklı olsa taş yerınde agır der laf yetıstırmenın marıfet olmadıgını bılır mesafesını koyardı
ama yok eller belde maşallah hepınızın

maşallah senin gibi gelin düşman başına ne oğlumun nede kardrşlerimin böyle eşleri olsun istemem

Benim kayinvalidem de bana bohça getirirken afedersiniz ebem zamanından kalma şeyler getirmişti, bildiğiniz yaşlı teyzelerin kullandıkları şeylerden bizim onlara götürdülerimiz ise özenle seçilmiş şeylerdi. Buna rağmen kayinvalide ona götürdüklerimizi basit bulduğunu söylemişti. Orada ben de laf söylemeyi biliyordum ama susmayı tercih ettim. Cahille cahil olmaya lüzum yok. Size de öneririm, bazen takmamak gerekiyor

Kv ile mesafeni koru.Annene tabi ki laf ettirme.Ama bence el oğluna güvenme bugün kötü annesi yarin en degerli,doğrucu olurHer sey dozunda kısaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…