Düğün gününü burnumdan getiren kaynana

İlk başta kv annene okumamış diye aşağı görüp ezmeye çalıştıysa zaten cevabını vermişsin ama sonraki lif olayları vs söylediklerin de hoş değil. En baştan böyle başladıysanız sonra nasıl gider acaba

Bende sana hak verdim böyle demese iyiymis ama bence bir şekilde aranızı iyi tutsanız iyi olur çünkü eşiniz bir yerde arada kalır üzülen o olur.kendinizi ezdirmeyin ama olabildiğince nazik olun canınızı sıkmayıp sirf altta kalmamak için laf sokmayin kendinizi daha kötü hissedersiniz

Kv adaylarında klasik galiba bu...ben de nişan attım benim ki de istemeye geldiklerinde kapıda sıra oluyorlardı oğlumu isteyen coktu demişti...ve istemeye çiçek çikolata ile deği de 5 kilo kuruyemişle gelmişti

Sanki karsıdaki kızı kimse istememiş kendilerine kalmış muamelesi yapılıyor ama amaç ne yani ne gerek var hiç bir zaman hiç bir ortamda bu beni istedi şu beni istedi diye anlatmam komik

Kayinvalideniz patavatsizin tekiyse esinizde sizin destekcinizse geri kalan herseyi salın. 6 ay ayni evde yasadik 6 ay cehennemim oldu sadece gormezden geldim muhattap olmadim bu onlara daha cok koydu nerde durmalari gerektigini 1 sene de öğrendiler. Hala tepeme bindirdikleri zamanlar var ama iste kimle dans ettikleri de belli yani düşünüp gülüyorum benimde benden baska kimsem yok bu ülkede Mesafeni koru. Mesafeni korurken seviyeni de ihmal etme. Cunku ayni seviyeye inersen ondan farkin kalmaz. Sen onun icin ne düşünüyorsan insanlarda senin icin ayni seyi düşünür.

Siz bozdukça ben mutlu oldum valla. Hep böyle olun susmayın

Evliliğin hayırlı uğurlu olsun.boyle herşeyi kafana takmamak için yerlestigin şehirde arkadaşlıklar kur

Okurken rahatladım hem siz hem anneniz lafları altında kalmamissiniz. Keşke bende zamanında böyle olabilseydim. Kv kompleksli biri bunu düğün günü söylemesi bunu gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…