- 8 Mart 2019
- 3.038
- 4.228
- 133
- 38
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
İnadına eşinle çokkk çok iyi ol ne güzel destekçiymiş , kv de ister öğretmen ister doktor olsun maalesef eğitim artık insan ilişkilerinde etki etmiyo boşver hiiiç takma Rabbim sizi birbirinize nasip etmiş o patavatsızlığıyla kalsın yaptığı ayıplaKızlar perşembe düğünüm oldu.düğünde kaynana benim annem ve arkadaşlarımın oturduğu masaya gelip benim oğlumun çok taliplisi vardı buna kısmet oldu demiş.Annem de benim kızımın da vardı söz olduktan sonra bilmeyenler görücü gelmeye çalıştı demiş.Ben bunu düğünde duydum annem de gelip eşime vedalaşırken söyledi bak annen bunu dedi gözün gibi bak kızıma.Herkesin içinde istenmeyen gelin pozisyonuna düştü dedi.Eşim de otele girince annesini aradı kızdı.Ertesi gün annesi bana ben öyle demedim .Onu biri uydurmuş senin annen okumadığı için böyle konuşuyor dedi.kaynana öğretmen emeklisi.Ben de annem okusaydı senden benden Zeki daha iyi yerlerde olurdu önemli olan insan olmak.Okumak cahilliği alır bazı şeyler baki kalır dedim .Kızlar kaynanam insanlara tepeden bakan biri.Bohça felan verdi içinde lif havlu vardı bak çok güzel sana veriyorum hepsini dedi.Ben de bozulsun diye güldüm anne dedim bunlar mı güzel sen benim annemin yaptıklarını görsen çok şaşırırsın demekki ama sağol kullanırım dedim.Anneme laf ettiği için çok zoruma gitti kızlar laf soktum soktum geldim .Eşim sağolsun hep destekledi beni arkamda durdu.Kuaförü kendi buldu nasıldı dedi en güzel yeri buldum.Çok kötüydü sadece maşa yaptı kuaför yarım topuz istedim beceremedi.Saçım salona girmeden dümdüz oldu hep arkadaşlarım ne cimri kaynanan varmış ne hale getirmiş başka kuaför mü yokmuş diye dalga geçtiler dedim bozdum kızlar baya hiç yapmayacağım şeyleri söyletti.Anneme değil bana bir şey dese zoruma gitmezdi.Kimseye anlatamadım yeni bir şehre geldim arkadaşım yok ailem uzakta sizlerle dertleşmek istedim
Valla al birini vur otekine o annene demis ananda ona demis esitlenmis ayrica sen iki kez daha kaynanani bozmussun sen eksi duruma gecmissin.Annende hata ne diye kizina anlatiyon sende hatalisin kaynana sana bisey dememis ama sende hadsizlik ve terbiyesizlik baya baya varmis yani ,hic anneme defi diye kendini kandirma ananin agzi var cevabini vermis zaten.Peki ya ogluna ne demeli annem ararsa sakin acma muhattap olma demis Allahim evlatlarimizida hayirli et yarabbim bildigin besle buyut danayi tanimasin anayi 3gunluk kiz icin anasina bunu demis.Allahim kinamiyorum gelininde evladinda hayirlisini ver.AMINNN.Kızlar perşembe düğünüm oldu.düğünde kaynana benim annem ve arkadaşlarımın oturduğu masaya gelip benim oğlumun çok taliplisi vardı buna kısmet oldu demiş.Annem de benim kızımın da vardı söz olduktan sonra bilmeyenler görücü gelmeye çalıştı demiş.Ben bunu düğünde duydum annem de gelip eşime vedalaşırken söyledi bak annen bunu dedi gözün gibi bak kızıma.Herkesin içinde istenmeyen gelin pozisyonuna düştü dedi.Eşim de otele girince annesini aradı kızdı.Ertesi gün annesi bana ben öyle demedim .Onu biri uydurmuş senin annen okumadığı için böyle konuşuyor dedi.kaynana öğretmen emeklisi.Ben de annem okusaydı senden benden Zeki daha iyi yerlerde olurdu önemli olan insan olmak.Okumak cahilliği alır bazı şeyler baki kalır dedim .Kızlar kaynanam insanlara tepeden bakan biri.Bohça felan verdi içinde lif havlu vardı bak çok güzel sana veriyorum hepsini dedi.Ben de bozulsun diye güldüm anne dedim bunlar mı güzel sen benim annemin yaptıklarını görsen çok şaşırırsın demekki ama sağol kullanırım dedim.Anneme laf ettiği için çok zoruma gitti kızlar laf soktum soktum geldim .Eşim sağolsun hep destekledi beni arkamda durdu.Kuaförü kendi buldu nasıldı dedi en güzel yeri buldum.Çok kötüydü sadece maşa yaptı kuaför yarım topuz istedim beceremedi.Saçım salona girmeden dümdüz oldu hep arkadaşlarım ne cimri kaynanan varmış ne hale getirmiş başka kuaför mü yokmuş diye dalga geçtiler dedim bozdum kızlar baya hiç yapmayacağım şeyleri söyletti.Anneme değil bana bir şey dese zoruma gitmezdi.Kimseye anlatamadım yeni bir şehre geldim arkadaşım yok ailem uzakta sizlerle dertleşmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?