Düğün gününü burnumdan getiren kaynana

Off her şeye neyse de ne olursa olsun eşiniz de normal bir insan değil biri anneme eşek diyecek ben hala o insanı yağlayıp ballayacağım
Kendi annenizin nasıl bir ortalık karıştırıcı olduğunu söylemeye gerek yok.

Kayınvalide bir yapmışsa siz on yapmışsınız tam tencere kapak olmuşsunuz.

Çok basit muhabbetlere girmişsiniz daha şimdiden.Uzak durmak en güzeli yoksa çok yüz göz olursunuz.Ayrıca arkadaşlarım dalga geçti saçımla demişsiniz ne biçim arkadaşmış onlar yapılmış saç başka alternatif yok size moral vermeleri gerekirdi.Evlenmeden önce yokmuydu bu tarz ithamları herşey bir hafta içinde mi oldu?Muhtemelen vardı bozulmasın diye sustunuz geçmiş olsun

Kv patavatsız orası tmm anladim ama siz daha kötüsü saygisizsiniz kusura bakmayin cidden baya baya saygısızsınız. Cümleler, konuşma üslubu falan korkunç. Ayrica annenizde ne gerek var laf taşıyor düğün gecesi olgun davranıp ortalığı o bari toplasaydı. Nerden baksam herkes çocuk herkes saygı yoksunu . Kendinize de ayna tutun lütfen

İnadına eşinle çokkk çok iyi ol ne güzel destekçiymiş , kv de ister öğretmen ister doktor olsun maalesef eğitim artık insan ilişkilerinde etki etmiyo boşver hiiiç takma Rabbim sizi birbirinize nasip etmiş o patavatsızlığıyla kalsın yaptığı ayıpla

Siz de kayınvalidenizden farklı değilsiniz. Anneniz de öyle. Herkes birbirinin aynısı ama birbirini beğenmiyor. El birliğiyle düğününüzü mahvetmişsiniz. Anneniz hemen laf yetiştirmekte hatalı kriz yönetimiz sıfır ailecek. Sizin gelen hediyeye verdiğiniz cevap çok saygısızca meseleyi büyüten siz olmuşsunuz. Üslubunuz çok kötü. Teşekkür edip kenara koymak çok mu zordu? Kayınvalide zaten baştan hatalı patavatsız bir kadın belli.

Kv patavatsız, anneniz de ortalık karıştırmaya meraklı . Zaten anneniz, Kv ye orada cevabını vermiş, ne gerek var düğün günü size ve eşinize söylemeye. İyi niyetli biri olsaydı düğün günü bunu yapmazdı. Bir de Kv ye üstü kapalı bir şekilde eşek demişsiniz. Eşiniz sizin annenize böyle bir üslupla konuşsaydı ne hissederdiniz? Düğün sonrası verilen hediyelere de söylediğiniz çok çirkin. Bi teşekkür edip hediyeyi alın bitsin gitsin. Ben sizi çok iyi niyetli bulmadım açıkçası.

Esin arkandaysa hiç üzülme bence kayinvalideler böyle söyleyip söylemedim derler yaparlar yapmadım derler tabiatlarinda var sanırım
Yine de saygını bozma ne de olsa eşinin ailesi çok yakın olmazsın mesafeni korursun ama eşinin ailesi olduğu için saygını da bozma esin bu davranışlarını görüp sana daha çok bağlanır
İnşallah çok mutlu olursun taze gelin

Ya düğünde ya kinada mutlaka böyle bir şey çıkıyor. İşte başımıza ilk kez geldiği için duruma uğruyoruz bodoslama kaynana dünyasına girmiş bulunuyoruz. Aslında baştan sona hata. Kayinvalidenin anneye gelip söylemesi zaten hataların babası. Annenin de bunu düğün günü söylemesi hata. İlla söylenecekse daha başka bir zamanda söyleyenebilirdi. Çünkü düğün günü gelinin morali bir kere bozulursa o en mutlu gününde daha da toparlanamiyor. Bir de ben kayınvalide yaptığında her ne kadar hatalı da olsa sizin ona açıkça laf sokmanizi doğru bulmadım. Hak ediyor mu, ediyor evet. Çünkü annenizi okumamaktan vurmuş. Ama burada akıllıca davranmak gerekiyor. Eğer laf sokma şeklinde değil de savunma şeklinde olsaydi daha isabetli olurdu. Ama diğer türlüsü sizi Hakliyken haksız duruma düşürebilir. Burada eşinize karsi da haklı durmaktan bahsediyorum

esiniz destekci olabilir ama bardak da bir yerde dolar tasar fazla guc bulup annesiyle cok dalasmayin derim. annesi neticede. siz nasil laf soyletmezseniz o da soyletmek istemez. kaynananin uslupsuzlugu lif meselesi vs sacma.. tesekkur edin gecin. seviyesine dusmussunuz sizde onun. kuaforu de kendiniz bulmaliydiniz.

Ne saçma bi kadınmış.Boylelerı okumasın okula yazık.

Valla al birini vur otekine o annene demis ananda ona demis esitlenmis ayrica sen iki kez daha kaynanani bozmussun sen eksi duruma gecmissin.Annende hata ne diye kizina anlatiyon sende hatalisin kaynana sana bisey dememis ama sende hadsizlik ve terbiyesizlik baya baya varmis yani ,hic anneme defi diye kendini kandirma ananin agzi var cevabini vermis zaten.Peki ya ogluna ne demeli annem ararsa sakin acma muhattap olma demis Allahim evlatlarimizida hayirli et yarabbim bildigin besle buyut danayi tanimasin anayi 3gunluk kiz icin anasina bunu demis.Allahim kinamiyorum gelininde evladinda hayirlisini ver.AMINNN.

Siz de az değilsiniz ama havlular için hayatta öyle cevap veremezdim daha başta. Çok güzeller emeğinize sağlık der geçerdim.

Hayır o kadar sivri konuşmak için bir kaç sene çekmem lazım. Dolayıp dolayım ağız burun dalayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…