- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Yaa dimi neyse ki borcam modasi gectiValla bana hep borcam geldı..
Künye iyidir
Yaa dimi neyse ki borcam modasi gecti
Şimdi arkadaşın yeni evli olacak belki borcu olabilir,yada borcu yoksa ileride ev- araba almak isteyebilir yada bir sağlık problemi olabilir böyle bir durumda altının hatıra olarak saklanacağını zannetmiyorum bozduracaktır,eğer bozdurunca çok zarar ettiren künyelerdense çeyrek almak daha güzel olurdu.Künyelerde çoğunlukla işçilik çok olur öyle biliyorum ben.Kizlar cok deger verdigim arkadasimin dugunu var. Bugun ona ceyrek almak icin ciktim ama onun yerine o an künye aldim.
Şöyle düşündum ki ceyrek arada kaynar gider ama bunu benim hatiram olarak saklar. Ama annem ve kayinvalidem yok efendim ayni para zaten ceyrek alsaydin bi ihtiyacina bakardi. Ya tamam bakardi ama ben hatira kalsin istedim.
Fotografini yuklemeye calisicam fikir verirseniz tesekkur ederim.
Edit : yukleyemedim
Yaa yukleyemedim ki. Ama su tabela gibi olan kolyeler varya oyle bi kunye.Yani :)
Dagıttım neyseki
Künyeyi merak ettım..
Evet muhakkak cok haklisinkz. Ama bozdursa arada 100 lira fark olur o da ne öldurur ne güldurur diye dusundum :)Şimdi arkadaşın yeni evli olacak belki borcu olabilir,yada borcu yoksa ileride ev- araba almak isteyebilir yada bir sağlık problemi olabilir böyle bir durumda altının hatıra olarak saklanacağını zannetmiyorum bozduracaktır,eğer bozdurunca çok zarar ettiren künyelerdense çeyrek almak daha güzel olurdu.Künyelerde çoğunlukla işçilik çok olur öyle biliyorum ben.
Yaaa demi :) ben de oyle dusundum cok iyi anlattiniz tesekkurler :)Değer verdiğin bi arkadaşınmış canım. Çoğu insan çeyrek getirir zaten. Künye ona özel ve seni anacağı bi hediye olarak kalır.Yarın öbür gün Taktığında seni hatırlar.
Ama çeyrek alsaydın gayet sıradan olacak diğerleriyle kaynayıp gidecekti. Önemli olan ikiniz için anlamlı bi hediye almak.
Güle güle kullansın.
Yok 100 liradan fazla olur.Diye biliyorum.Evet muhakkak cok haklisinkz. Ama bozdursa arada 100 lira fark olur o da ne öldurur ne güldurur diye dusundum :)
çeyrek satılır bir hafta içinde künye almakla ıyı yapmışsınız taktıkça sizi hatırlar arkadasınızKizlar cok deger verdigim arkadasimin dugunu var. Bugun ona ceyrek almak icin ciktim ama onun yerine o an künye aldim.
Şöyle düşündum ki ceyrek arada kaynar gider ama bunu benim hatiram olarak saklar. Ama annem ve kayinvalidem yok efendim ayni para zaten ceyrek alsaydin bi ihtiyacina bakardi. Ya tamam bakardi ama ben hatira kalsin istedim.
Fotografini yuklemeye calisicam fikir verirseniz tesekkur ederim.
Edit : yukleyemedim
Deme ya :) neyse cok begendim aldimYok 100 liradan fazla olur.Diye biliyorum.
Rica ederim canımYaaa demi :) ben de oyle dusundum cok iyi anlattiniz tesekkurler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?