- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Ev hediyesi de alirim muhakkak evine giderken :)Maddi zorluk çekiyorsa çeyrek olabilirdi tabii. Yoksa hatıra kalacak bir hediye almanız iyi olmuş. Ben de hem çeyrek hem ev hediyesi almıştım. Biri kalır diğeri yardim olur diye düşünmüştüm.
Ya bide cok begenerek aldim gitcem kendime de alicam o kadar icimden geldi :) 100 ceyrekkk mi :))Bence künye mantıklı . Zaten bir sürü çeyrek takılacak ,ihtiyacı olursa kullanır ,bir çeyreği eksik kalıversin .künyeyi uzun bir müddet hatıra diye saklar ve bundan çok da mutluluk duyar emin ol .bana az künye takıldı :) 100 den fazla çeyreğim vardı ,hepsini attım bankaya unuttum .ama kunyelerı bir süre kullandım ve bilezikten daha degerlilerdi benim için ..
Çok sevdiğim, yakın bi arkadaşım ise; bu düşüncesinden mutlu olurum. 100 lira farkla kimse ölmez zaten. Çoğu şeyler unutulur, hatıralar baki kalır.
Ya tamam praya ihtiyaci vardir belki ama bu da hatira yani hoş bi şey. Satmak isterse eline 250 degil de 150 geciversin ne olcak :) 100-150 lira açıkla batmaz herhalde
ben sahsen kalici olmasi taraftariyim. kendim alsam da bana getirilse se kunyeye cok sevinirdim
Ne güzel beğenerek de almışsın ,hiç sıkıntı yapma arkadaşın da çok beğenecek ve tavrın çok hoşuna gidecek .Ya bide cok begenerek aldim gitcem kendime de alicam o kadar icimden geldi :) 100 ceyrekkk mi :))
Ben hayatta unutmam o ceyrekleri :)
Siz ne güzel bir arkadaşsınız öyle.Ben en yakın arkadaşıma düğün hediyesi olarak elimdeki en eski şiir kitabını vermiştim .
1. Baskı bir nazım kitabıydı.
Dedim ki bu hayatta madden sahip olduğum en değerli şey bu , bundan başka bir şey almak istemedim .
Çok güzel bir anımızdı:)
Ben de nasılsa borcam gelir diye çeyizime hiç almadım, gelmeyince evlendikten sonra kendim gidip aldımValla bana hep borcam geldı..
Künye iyidir
Teşekkür ederimSiz ne güzel bir arkadaşsınız öyle.
Bu tarz hediyelerin maddi değeri ölçülemez.
En değerli eşyanızı vermişsiniz hem de Nazım kitabı.
Evinin baş köşesinde ebediyen duracak.
Dertlendikçe, mutlu oldukça açıp okuyarak defalarca sizi anacak.
Ben de nasılsa borcam gelir diye çeyizime hiç almadım, gelmeyince evlendikten sonra kendim gidip aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?