DÜĞÜN İÇİN KREDİ ÇEKMEK

Esenmine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.466
2.365
133
30
Merhaba Hanımlar,

Evleniyorum kredi oranları bu kadar yüksekken kredi çekmek mantıklı mı sizce fikirlerinizi paylaşmanızı rica ederim

Merhaba Hanımlar,

Evleniyorum kredi oranları bu kadar yüksekken kredi çekmek mantıklı mı sizce fikirlerinizi paylaşmanızı rica ederim
Yettiği kadar eşya alın bence kredi çekmeyin sonra o borçları evliliğin cicim aylarının içine ediyor,gelen takıyla alırsınız bişiler

benim kuzenim yeni evlendi, nereden aldi bilmiyorum ama aldigi magazada taksit yaptilar 2-3 sene oyle odeyecek.
ayda 100-200 arasi bisey cokta zorlamiyor
senin oyle bi ihtimalin yokmu ki?

canım ben de aldım 8000 tl
yani en uygunu diyebilirim 600 tl gibi bi rakam ödüyorum

Edit:
Konu yanlış ifade edilmiş. Yorumum geçersiz kaldı.

birikmiş yoksa borçlanmadan evlenmek imkansız. ha burada maaş ve kredi oranı önemli.
örneğin 2bin maaşın varsa 40bin kredi çekmen anlamsız. örnekler çoğaltılabilir.
yüksek limitli kredi kartı varsa o da iş görür.

düğün yapmıycaz demiş, okumadınız sanırım. eşyalar/çeyiz için çekmeyi düşünüyor.

Eğer tabak çanak gibi cevizden bahsediyosan büyük bi mağazadan alıp taksitle ödeyebilirsin biraz fark koyuyorlar ama krediden iyidir

düğün yapmıycaz demiş, okumadınız sanırım. eşyalar/çeyiz için çekmeyi düşünüyor.
Esas konuda böyle bir şey yok.
Ben yorum yazarken yazmış konu sahibi cevap diye. Yanlış ifade ettiğini söyledi.
Ben de yorumumu düzenledim zaten.

Bence o kadar çeyize gerek yok. Benim az ceyizim vardı mesela. Hiç de ayıp olmaz. Hatta aldığım kahvaltı takımı yatak örtüsü seti için baya pişman oldum. Evi gereksiz şeylerle doldurmayın. Az eşya çok huzur benve

Aynen evliyken daha güzel eksigini gedigini görüp ihityacını almak
Herşeyden bir tane nevresim ve havludan ikişer takım yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…