Değil ama mecbursanız yapacak bisey yok
Dugun icin derken, tam olarak neyi odeyeceksiniz o krediyle?
Kredi degil de taksitle halletmeye calissaniz bazi seyleri?
Yettiği kadar eşya alın bence kredi çekmeyin sonra o borçları evliliğin cicim aylarının içine ediyor,gelen takıyla alırsınız bişilerMerhaba Hanımlar,
Evleniyorum kredi oranları bu kadar yüksekken kredi çekmek mantıklı mı sizce fikirlerinizi paylaşmanızı rica ederim
benim kuzenim yeni evlendi, nereden aldi bilmiyorum ama aldigi magazada taksit yaptilar 2-3 sene oyle odeyecek.çeyiz işini halledeceğim
yatak odasını kk ile ödedim
Yapmayın dügün kesinlikle borcla evlilik olmaz
Zaten artık altınlar cok pahalı gelen gideni tamamlamıyor genelde
Evliliğe eksiyle baslamayın
benim kuzenim yeni evlendi, nereden aldi bilmiyorum ama aldigi magazada taksit yaptilar 2-3 sene oyle odeyecek.
ayda 100-200 arasi bisey cokta zorlamiyor
senin oyle bi ihtimalin yokmu ki?
Yettiği kadar eşya alın bence kredi çekmeyin sonra o borçları evliliğin cicim aylarının içine ediyor,gelen takıyla alırsınız bişiler
Düğün bana göre sadece rahatlıkla yapabilecek durumda olan insanlara göre bir şey ve lüks. Asla ve asla borçla, harçla, olmayan durumu zorla oldurarak düğün yapmam ben olsam. Yoksa yoktur. Olunca düğünle evlen mesela.
Maaşın 4 katından daha yüksek kredi çekemem demişsiniz. Siz ne kadar çekmeyi düşünüyorsunuz ki, bir kaç saat için servet mi yatırmayı planlıyorsunuz?
Evlenince bunun acısı çıkıyor. Borçlar, maddi sıkıntılar, düğüne verilen ve halen verilmekte olan paradan dolayı alınamayan ihtiyaçlar... sonra gelsin huzursuzluk, ev içi tartışma. Değmez.
Paranız yoksa düğün yapmayın, veya yettiği kadar yapın, veya önce biriktirin, paranız yetince düğünle evlenin.
Baska secenegin yoksa mecbur yapıcaksıncanım yanlış ifade ettim düğün yapmayacağız nikah olacak ancak çeyizim için çekmem gerekiyor
Esas konuda böyle bir şey yok.düğün yapmıycaz demiş, okumadınız sanırım. eşyalar/çeyiz için çekmeyi düşünüyor.
Aynen evliyken daha güzel eksigini gedigini görüp ihityacını almakBence o kadar çeyize gerek yok. Benim az ceyizim vardı mesela. Hiç de ayıp olmaz. Hatta aldığım kahvaltı takımı yatak örtüsü seti için baya pişman oldum. Evi gereksiz şeylerle doldurmayın. Az eşya çok huzur benve
8000 tlye ceyiz aldin daha ne azi canim ya? daha ne alacaksin ki?canım ben de aldım 8000 tl
yani en uygunu diyebilirim 600 tl gibi bi rakam ödüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?