Erkek tarafı problem yapıyorsa alsın herşeyi ,yoksa yoktur birilerine gösteriş için bişiler yapmayın,zaten kimseyi memnun edemiyceksinizçeyiz az olunca daa ayıp olmazmı
canım yanlış ifade ettim düğün yapmayacağız nikah olacak ancak çeyizim için çekmem gerekiyor
çeyiz az olunca daa ayıp olmazmı
Ceyizsiz evlenseniz? İdareten.. eliniz hafileyince , keyfinize göre alırsınız herşeyi.canım yanlış ifade ettim düğün yapmayacağız nikah olacak ancak çeyizim için çekmem gerekiyor
Misafir yemek takımım yok varaklı işlemeli koltuk takımım gümüşlüğüm bilmem neyim yok herşeyim çok sade. dantelli gelinliğe benzer yatak örtüm yok 300 küsüre çok şık bir örtü aldım onu bile kullanmıyoruz sabah git akşam gel yatiyiki diyorum almamışım çok eşya sıkıcı.
8000 tlye ceyiz aldin daha ne azi canim ya? daha ne alacaksin ki?
Eş kisisi ne aliyor .Düğun yok ,yatak odası ve ceyizler sizden .Damat nerde .
Bu kadar yüku sirtlanip evlenmeyin .Sonra kiymeti olmaz .
Ailesi yokmu .Sonra o aile benim oglumun evinde istedigimi yaparim diye dolasmayi biliyor .O ogulda ne yapip edip anasina kardesine biyerlerden bulup her istediklerini alıyor .
Erkek tarafı problem yapıyorsa alsın herşeyi ,yoksa yoktur birilerine gösteriş için bişiler yapmayın,zaten kimseyi memnun edemiyceksiniz
Canım birikmiş para yoksa kredi dışında bir çare kalmıyor malesef. Günümüzde de birçok insan kredi çekiyor. Yalnız çeyiz için demişsin elden taksit yapan mağazaları araştırabilirsin. Faiz ödemektense o daha mantıklı çünkü.
Sahsen kredi cekmezdim. Ya taksitle alir veya yavas yavas hepsini tamamlardim. Mutfagimi ikinci el aldim mesela. En büyük ceyiz evdeki huzur zaten :)
Hem bu kadar fedakarlık yapıp hem de begenilmeyince içinize oturacak,olduğu kadar şu milleti memnun etmek uğruna bu kadar borç yapıp üstüne laf yiyeceğinize gücünün yettiği kadar yapıp benim adım hıdır elimden gelen budur deyip kenara çekilin. Benzer bi durum başıma geldi “üzgünüm param yok ailem de yardım etmiyor zaten gerildim bi de size dert anlatamıcam” dedim erkek tarafına,onlar kendileri herşeyi hallettiler. Herkes ister herşeyi olsun olmayınca olmuyorDaha Kına var onun için yer tutmam gerekiyor
Vs çok masraf olacak ister istemez
Evet beğenmediler sözüm de süsleme yapmıştım eksik buldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?