DÜĞÜN İÇİN KREDİ ÇEKMEK

nişanlımla konuştum kınayı evde yapalım dedim
masraf olmasın salonda olmasın oynamayı sevmiyorum vs konuştum
ailem kınasız istemez dedi
evde yapılan başka bişi sanki

Çok net kullanılıyorsunuz bakın hiçbir şekilde yaranamayacaksınız.Bu işler beraber yapılır sanki siz kız alıyormuş gibi her şeye koşturuyorsunuz.Evlendikten sonra çok ciddi sorunlar yaşayacaksınız şimdiden belli.
Konu eskiymiş pardon

Cekme mumkunse. 3 sene once cektim kredi evlenirken. Cok da lazim değilmiş aslinda çoğunu balayında yedik. Birazini da araba alirken kullandik. Biraz dikkatli olsaymışız gerek kalmazmis. Oderken sıkıntı oluyor.

Nerde görülmüş yeni evli çiftin evine yerlesildigi?!Eşinle dışarı çık acik acik konuş.Bana boyle olacagini soylememistin de.Cok üzüldüm içine dustugun duzene

Eşimle konuştum
Ailemi atamam diyor
Halbuki kendi evlerinde yaşamaları atmak değil

Eşimle konuştum
Ailemi atamam diyor
Halbuki kendi evlerinde yaşamaları atmak değil
Valla şimdi hemen git söyle ben sizinle yaşamak istemiyorum bi zahmet evinize gidin böyle saçmalık olmaz deyin. Şaka gibi! Bunlar seni feci kullanıyor eşine değil direk eşin yokken ailesine söyle.

Ben bu çeyiz olayını hiç anlamıyorum,hele kredi ile borçla olanı.Şimdi siz kredi ,taksit veya herneyle alırsanız o borcu evlenince ödeyeceksiniz herhalde.Aynı şey erkek tarafı içinde geçerli.Yani çeyiz iyi güzel ama iki tarafta bunların ödemesini evlenmeden önce bitirmesi lazım.Evlenince ödenecekse ne anladım o işten.Eşiminde benimde çeyizimiz yoktu.Evi tuttuk mobilya, beyaz eşya vs en gerekli olanları aldık.İkimizde çalışıyorduk 1 yılda ödedik.Ivır zıvırları yavaş yavaş aldık, ama hiç fazlalık almadım şöyle mesela yemek takımım yok.Günlük tabaklarım var ayda yılda yemeğe gelen oluyor zaten ne gerek var takıma okadar para vermeye.Bence fazla açılmayın çünkü ödemesi çok zor oluyor.

Valla temel şeyler için iki üç maaşını ayırsan yeter krediye hiç gerek yok bence , alacağın şeyler iki hazır yorgan iki battaniye üç beş nevresim takımı bir kaç havlu yemek takımı 150 ye de var 10bine de var 6 kişilik al şimdilik zamanla alırsın hepsinin daha güzelini

Saka gibi.Ozaman kislari hep sizdeler ??? Bu zamana kadar ne yapmislar kisin ?Bu nasil bir dusuncesizlik? Ama hatanin cogu esinde uzgunum ama.

Haklısınız eşimde
Bugün konuşacağım
İstemiyorum ucu ikinci kere boşanmak da olsa istemiyorum

Çeyiz eksik olsun zamanla alırsın kredi haram sakın girme derim tadın kaçar huzursuzluk olur

Siz de Altınları alıp kartınızı sıfırlasaydınız keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…