nişanlımla konuştum kınayı evde yapalım dedim
masraf olmasın salonda olmasın oynamayı sevmiyorum vs konuştum
ailem kınasız istemez dedi
evde yapılan başka bişi sanki
düğün yok düğünü erkek yapar ama yok
gereksizmiş çünkü
ee kına da benim için gereksiz
ya ben veririm 2000 tl tutarım yer bu sefer de organizatör derler kınayı kız yapıyor ya hni derler de derler
onlar da çerez alacakmış
tabak çanak ile bitrseler kredi çekmeyi hiç düşünmem
2 saatlik eğlence için aylarca ödeme yapmak anlamsız geliyo bana
Nasil yani.Yeni evli cift olarak sizin evinizde beraber mi kaliyorsunuz su anda ?
Nerde görülmüş yeni evli çiftin evine yerlesildigi?!Eşinle dışarı çık acik acik konuş.Bana boyle olacagini soylememistin de.Cok üzüldüm içine dustugun duzene
Eşimle konuştum
Ailemi atamam diyor
Halbuki kendi evlerinde yaşamaları atmak değil
Valla şimdi hemen git söyle ben sizinle yaşamak istemiyorum bi zahmet evinize gidin böyle saçmalık olmaz deyin. Şaka gibi! Bunlar seni feci kullanıyor eşine değil direk eşin yokken ailesine söyle.Eşimle konuştum
Ailemi atamam diyor
Halbuki kendi evlerinde yaşamaları atmak değil
Çeyizden kastınız ne ?canım yanlış ifade ettim düğün yapmayacağız nikah olacak ancak çeyizim için çekmem gerekiyor
Peki sebep ne sizle kalmalarinin.Durunlari mi kotu aclar mi aciktalar mi nedir ?
Kışın memleket soğuk olurmuş güya
Bundan dolayı bendeler
Gidip konuşmak istiyorum ama eşimin tepkisinden korkuyorum
Saka gibi.Ozaman kislari hep sizdeler ??? Bu zamana kadar ne yapmislar kisin ?Bu nasil bir dusuncesizlik? Ama hatanin cogu esinde uzgunum ama.
şu adamları çok mu arıyorsunuz evlenmek için adam baştan kendini belli etmiş ama sizzz yohhhh ben illa evleneceğim demişsiniz.kendi düşen ağlamaz derim ben
üzmek için yazmamıştım.Ama burda kadınlara yapılan haksızlıkları okudukça deliriyorum ya.kadınlarımız kendi kıymetlerini bilmiyorlar.Yorum için Teşekkürler
üzmek için yazmamıştım.Ama burda kadınlara yapılan haksızlıkları okudukça deliriyorum ya.kadınlarımız kendi kıymetlerini bilmiyorlar.
Siz de Altınları alıp kartınızı sıfırlasaydınız keşkeHaklısınız ne deseniz
Mesela takılar toplandı edildi paralar bazı altınları eşim aldı kartlarını sıfırladı
Bense maaşımın yarısını karta yarısını ise mutfak bana ait ona harcamaya başladım
Ben ailemden bi tl almadım kendi yapabileceğimi yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?