Düğün İlk Dans Müziği?

darkgirl_07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
22
1
86
Afyon
Arkadaşlar, düğün ilk dans müziği önerisi olan var mı acaba? O kadar araştırıyorum, bir türlü bulamadım.

ferhat göçer "üzüm" . bence bu güzel olabilir

[video=youtube;5TnYOHrtJig]http://www.youtube.com/watch?v=5TnYOHrtJig[/video]

peki canım müzik dans için hızlı kalmıyo değil mi, peki senin dans müziğini orkestramı çaldı yoksa orjinal ceceliden mi çaldınız?

İlk girişte hareketli bir şarkı başladı canım bizde.3-4 sn filan sürdü salonun ortasına gelene kadar yani. Ardından hemen ceceli başladı. Orkestradan istemedik söyleyen kişi şarkıyı maf eder diye korktuk bu yüzden Cd'den yürüttük şarkıyı

bizim ki mustafa ceceli sevgilimdi........
"hiç birşeye değişmem senle geçen günlerimi
en son anımda bile tutmalıyım ellerini."....derken birbirimize aşk dolu bakışlarla bunu söylerken çoğu kişinin tüyleri diken diken olmuşşş...düğün sonrası yorumlardı...

Fikir veren herkese çook teşekkür ederim. Tarkan'ın Gün Gibi şarkısını bilen var mı? Çok hareketli mi olur ?

sezen aksu hoşgeldin in sözleri çok hoşmuş daha önce hiç duymamıştım ama düğün dansı için pek uygun değil sanki sonuna doğru olan yeri beğenmedim. benim tercihim niran ünsal-özcan deniz aklım hep sende den yana olacak sözleri çok anlamlı en azından ayrılık sonrası yazılmış duygusal bişarkı değil geleceğe dönük :)

niran ünsalı az önce dinledim gerçekten evlilik için çok uygun bi müzik:) benimde 7 ay var düğüne de şimdiden başladım araştırmaya:)

kenan doğulu-sen benim en kıymetlimsin
yalın-meleklerin sözü var
bu ikisi harika şarkılar çok içime de sindi çokta anlamlı güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…