düğün iptali ve boşanmak

Yuhhh ebesinin bilmem nesiii

Kurban ol aileme diyemedin mi?

Şartlara bak vauuv böyle bir insana koşa koşa davayı siz açmalısınız.

Avukatla konuşacak kadar kararlı ve isteksiz bir insan için bu kadar çaba neden? Bir de kriz geçirmiş.

Yok devenin nalı

Kızlar düşmeyin hakaret etmeyin içinizde tutun.... Dünya üzerinde bu kadar geri zekalı, gurursuz, onursuz,kişiliği silik, omurgasız kadın yoktur .Bu konu fake ergen birinin bizi kandırıp kızdırmak için açtığı bıçak sırtı bir konu yemeyin bence.....

Başka isteği yok muymuş

Çok doğru söylüyor, şartlarını hemen kabul et, sonra elalem ne der!

Başka ne istiyormuş paşam? Eş, sevgili bulursun ama anne baba bulamazsın çünkü bir taneler. En ufak bir sorun yaşadığında onların ne kadar uzulebilecegini düşün. Kendini ve ailesini saydırıyor bak, sen niye kendini ve aileni ezdiresin.

Emin ol bütün bu olan bitenden sonra barışırsan daha çok dedikodunu yaparlar. Sana bunları yapan bir adama geri dönmeyi nasıl düşünebiliyorsun? İletişimi tamamen kesip yoluna bak.

bizi delirtmek için açılmış konu anlaşıldı
ben seni bırakır mıyım mı? o kim ki buna karar veriyor

barışın da görün gününüzü söylenecek başka şey yok!!

Zaten düğün iptal olmuş herkes öğrenmiş hala neyi dusunuyorsunuz.daha şimdiden bunu yapan sence evlenince neler yapar.ona geri dönmek sen naparsan alttan alicam demektir.bosanin gitsin

Bu cümlenin üstüne bide kalkip konu mi açtınız.daha ne söyleyecek acaba sizi vazgeçirmek için.belliki istemiyor evlenirse gururundan yada sizin burnunuzdan getirmek için evlenecek

O kınama olayları eskidendi canım şimdi herkesin ailesinde 3 beş kınanacak olay var herkes kendine baksın o yüzden rahat ol ..

bazen bu iş bitecek tarzında konuşuyor bazen sence ben seni bırakır mıyım gibilerinden konuşuyor. gerçekten allak bullak oldum. siz olsanız ne yapardınız?

Neyin kafasını yaşıyorsun,kaç yaşındasın Allah aşkına
Senın bir fikrim zikrin yokmu,karsındakı bu iş bitecek diyor sonra senı bırakırmıyım dıyor
Kımki o beyzade .. sen bu hakkı ona neden verıyosun
Bazen gercekten kafam almıyor. Arkana bakmadan kaçman gerekıyor,neden farkında degılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…