merhabalar arkadaşlar, eşimle 3 aylık evliyiz. bu süreçte başka şehirde ev yerleştirdik ve yaklaşık 1.5 ay beraber yaşadık. herhangi bir sorunumuz yoktu ufak tefek kavgalarımız oluyordu sadece. düğün için memlekete döndük. aramızda ailelerden ve eşimin kıskançlıklarından dolayı tartışmalar yaşanmaya başladı. ikimizde çok sinirliydik dolmuştuk herşeye kavga eder hale gelmiştik. düğüne 1 hafta kala boşanmak istediğini avukatla görüştüğünü söyledi. ben ikna etmeye çalışsam da onun ailesinden gelen olmadı. bizi tanıştıran aracı kadın onun ailesini alıp geldi düğüne 4 gün kala yani aracı kadının ısrarı ile geldiler. o sırada eşim sinir krizi geçirir gibi oldu hem babama hemde anneme kırıcı şeyler söyledi. haklı olduğunu düşünüyordu yaşanılanlarda ama bu hareketiyle kendini hem haksız duruma düşürdü hemde bundan dolayı benim ailem onu istemediler. eşimde ben haklıydım böyle olmasını istemedim gibi bi tavır takınarak biz yapamayız dedi ve protokol hazırlatıp imza attı. bu şekilde düğün iptal edildi. şimdi ara ara konuşuyoruz. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. bazen bu iş bitecek tarzında konuşuyor bazen sence ben seni bırakır mıyım gibilerinden konuşuyor. gerçekten allak bullak oldum. siz olsanız ne yapardınız? düğün olmadan boşanmakya gözümü çok korkutuyor toplum baskısı hakkımda düşünülecekler konuşulacaklar vs.