- 11 Aralık 2018
- 42.980
- 266.895
- 598
Çok iyi şartlarmış. Bence kabul et. Daha iyisini bulamazsın.üstelik kendisi garip bir şekilde aileme aramızdaki herşeyi her zaman anlattığımı, ona hiç sahip çıkmadığımı hatta yaşanan o olayda onun elini tutup aileme rest çekip gitmem gerektiğini söylüyor. üstelik adı psikopata çıktığı için ailesinden özür dilememi kendi ailemle o isteyene kadar görüşmemem şartı ile geri dönebileceğimi falan söylüyor.
Yol yakınken evlilik düğün olmadan dön,Anne baban bir daha onu sevmeyecek o da aileni hiçbir şey olmazsa bunun arasında kalmak bile ömrünü çürütür kaldı ki sizde zaten anlaşamiyorsunuz,gelgitli dengesiz biri ile ne işin var Aklını başına al sonra başını duvarlara vurursunmerhabalar arkadaşlar, eşimle 3 aylık evliyiz. bu süreçte başka şehirde ev yerleştirdik ve yaklaşık 1.5 ay beraber yaşadık. herhangi bir sorunumuz yoktu ufak tefek kavgalarımız oluyordu sadece. düğün için memlekete döndük. aramızda ailelerden ve eşimin kıskançlıklarından dolayı tartışmalar yaşanmaya başladı. ikimizde çok sinirliydik dolmuştuk herşeye kavga eder hale gelmiştik. düğüne 1 hafta kala boşanmak istediğini avukatla görüştüğünü söyledi. ben ikna etmeye çalışsam da onun ailesinden gelen olmadı. bizi tanıştıran aracı kadın onun ailesini alıp geldi düğüne 4 gün kala yani aracı kadının ısrarı ile geldiler. o sırada eşim sinir krizi geçirir gibi oldu hem babama hemde anneme kırıcı şeyler söyledi. haklı olduğunu düşünüyordu yaşanılanlarda ama bu hareketiyle kendini hem haksız duruma düşürdü hemde bundan dolayı benim ailem onu istemediler. eşimde ben haklıydım böyle olmasını istemedim gibi bi tavır takınarak biz yapamayız dedi ve protokol hazırlatıp imza attı. bu şekilde düğün iptal edildi. şimdi ara ara konuşuyoruz. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. bazen bu iş bitecek tarzında konuşuyor bazen sence ben seni bırakır mıyım gibilerinden konuşuyor. gerçekten allak bullak oldum. siz olsanız ne yapardınız? düğün olmadan boşanmakya gözümü çok korkutuyor toplum baskısı hakkımda düşünülecekler konuşulacaklar vs.
Niye allak bullak oldun? Aklın yolu bir. Seni istemeyeni sen hiç isteme. Aile gururunuz da mı yok. Çok moda oldu bu gurursuzluk durumu.merhabalar arkadaşlar, eşimle 3 aylık evliyiz. bu süreçte başka şehirde ev yerleştirdik ve yaklaşık 1.5 ay beraber yaşadık. herhangi bir sorunumuz yoktu ufak tefek kavgalarımız oluyordu sadece. düğün için memlekete döndük. aramızda ailelerden ve eşimin kıskançlıklarından dolayı tartışmalar yaşanmaya başladı. ikimizde çok sinirliydik dolmuştuk herşeye kavga eder hale gelmiştik. düğüne 1 hafta kala boşanmak istediğini avukatla görüştüğünü söyledi. ben ikna etmeye çalışsam da onun ailesinden gelen olmadı. bizi tanıştıran aracı kadın onun ailesini alıp geldi düğüne 4 gün kala yani aracı kadının ısrarı ile geldiler. o sırada eşim sinir krizi geçirir gibi oldu hem babama hemde anneme kırıcı şeyler söyledi. haklı olduğunu düşünüyordu yaşanılanlarda ama bu hareketiyle kendini hem haksız duruma düşürdü hemde bundan dolayı benim ailem onu istemediler. eşimde ben haklıydım böyle olmasını istemedim gibi bi tavır takınarak biz yapamayız dedi ve protokol hazırlatıp imza attı. bu şekilde düğün iptal edildi. şimdi ara ara konuşuyoruz. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. bazen bu iş bitecek tarzında konuşuyor bazen sence ben seni bırakır mıyım gibilerinden konuşuyor. gerçekten allak bullak oldum. siz olsanız ne yapardınız? düğün olmadan boşanmakya gözümü çok korkutuyor toplum baskısı hakkımda düşünülecekler konuşulacaklar vs.
Normal bir insan tüm bu yaşananlar üstüne edilen bu laftan sonra şöyle kallavi bir küfrü basar tekmeyi vururüstelik kendisi garip bir şekilde aileme aramızdaki herşeyi her zaman anlattığımı, ona hiç sahip çıkmadığımı hatta yaşanan o olayda onun elini tutup aileme rest çekip gitmem gerektiğini söylüyor. üstelik adı psikopata çıktığı için ailesinden özür dilememi kendi ailemle o isteyene kadar görüşmemem şartı ile geri dönebileceğimi falan söylüyor.
üstelik kendisi garip bir şekilde aileme aramızdaki herşeyi her zaman anlattığımı, ona hiç sahip çıkmadığımı hatta yaşanan o olayda onun elini tutup aileme rest çekip gitmem gerektiğini söylüyor. üstelik adı psikopata çıktığı için ailesinden özür dilememi kendi ailemle o isteyene kadar görüşmemem şartı ile geri dönebileceğimi falan söylüyor.
Ananıza babanıza hakaret eden saygısız küstah ,boşanalım,ille boşanaım diye protokol imzalayan adamla hâlâ görüşüyor olmanız ve aklınızın karışık olması karakteriniz hakkında çokça fikir veriyor,ne diyelim yaşayın ve görün adamın umrunda bile değilsiniz kah dövüp kapıya attığı kah iki tatlı söze kandırdığı isterse ayak altına aldığı ,kolayca hakaret ettiği, saygısız adamları tutun bırakmayın iyi masum kızların başı yanmasın.Ailenize söyleyin size bel bağlamasınlar yakında tükürdüklerini yalayacaksınız......merhabalar arkadaşlar, eşimle 3 aylık evliyiz. bu süreçte başka şehirde ev yerleştirdik ve yaklaşık 1.5 ay beraber yaşadık. herhangi bir sorunumuz yoktu ufak tefek kavgalarımız oluyordu sadece. düğün için memlekete döndük. aramızda ailelerden ve eşimin kıskançlıklarından dolayı tartışmalar yaşanmaya başladı. ikimizde çok sinirliydik dolmuştuk herşeye kavga eder hale gelmiştik. düğüne 1 hafta kala boşanmak istediğini avukatla görüştüğünü söyledi. ben ikna etmeye çalışsam da onun ailesinden gelen olmadı. bizi tanıştıran aracı kadın onun ailesini alıp geldi düğüne 4 gün kala yani aracı kadının ısrarı ile geldiler. o sırada eşim sinir krizi geçirir gibi oldu hem babama hemde anneme kırıcı şeyler söyledi. haklı olduğunu düşünüyordu yaşanılanlarda ama bu hareketiyle kendini hem haksız duruma düşürdü hemde bundan dolayı benim ailem onu istemediler. eşimde ben haklıydım böyle olmasını istemedim gibi bi tavır takınarak biz yapamayız dedi ve protokol hazırlatıp imza attı. bu şekilde düğün iptal edildi. şimdi ara ara konuşuyoruz. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. bazen bu iş bitecek tarzında konuşuyor bazen sence ben seni bırakır mıyım gibilerinden konuşuyor. gerçekten allak bullak oldum. siz olsanız ne yapardınız? düğün olmadan boşanmakya gözümü çok korkutuyor toplum baskısı hakkımda düşünülecekler konuşulacaklar vs.
Şakamı yapıyorsunuz? Peki bu kadar şeyden sonra nasıl devam etmeyi düşünüyorsunuz? Kendinizi nasıl bu kadar değersizleştiriyorsunuz. Hem herşeyi iptal et hemde ben seni bırakırmıyım yok ya.merhabalar arkadaşlar, eşimle 3 aylık evliyiz. bu süreçte başka şehirde ev yerleştirdik ve yaklaşık 1.5 ay beraber yaşadık. herhangi bir sorunumuz yoktu ufak tefek kavgalarımız oluyordu sadece. düğün için memlekete döndük. aramızda ailelerden ve eşimin kıskançlıklarından dolayı tartışmalar yaşanmaya başladı. ikimizde çok sinirliydik dolmuştuk herşeye kavga eder hale gelmiştik. düğüne 1 hafta kala boşanmak istediğini avukatla görüştüğünü söyledi. ben ikna etmeye çalışsam da onun ailesinden gelen olmadı. bizi tanıştıran aracı kadın onun ailesini alıp geldi düğüne 4 gün kala yani aracı kadının ısrarı ile geldiler. o sırada eşim sinir krizi geçirir gibi oldu hem babama hemde anneme kırıcı şeyler söyledi. haklı olduğunu düşünüyordu yaşanılanlarda ama bu hareketiyle kendini hem haksız duruma düşürdü hemde bundan dolayı benim ailem onu istemediler. eşimde ben haklıydım böyle olmasını istemedim gibi bi tavır takınarak biz yapamayız dedi ve protokol hazırlatıp imza attı. bu şekilde düğün iptal edildi. şimdi ara ara konuşuyoruz. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. bazen bu iş bitecek tarzında konuşuyor bazen sence ben seni bırakır mıyım gibilerinden konuşuyor. gerçekten allak bullak oldum. siz olsanız ne yapardınız? düğün olmadan boşanmakya gözümü çok korkutuyor toplum baskısı hakkımda düşünülecekler konuşulacaklar vs.
Yok artıküstelik kendisi garip bir şekilde aileme aramızdaki herşeyi her zaman anlattığımı, ona hiç sahip çıkmadığımı hatta yaşanan o olayda onun elini tutup aileme rest çekip gitmem gerektiğini söylüyor. üstelik adı psikopata çıktığı için ailesinden özür dilememi kendi ailemle o isteyene kadar görüşmemem şartı ile geri dönebileceğimi falan söylüyor.
üstelik kendisi garip bir şekilde aileme aramızdaki herşeyi her zaman anlattığımı, ona hiç sahip çıkmadığımı hatta yaşanan o olayda onun elini tutup aileme rest çekip gitmem gerektiğini söylüyor. üstelik adı psikopata çıktığı için ailesinden özür dilememi kendi ailemle o isteyene kadar görüşmemem şartı ile geri dönebileceğimi falan söylüyor.
Boşverin toplumu, toplum hep baskı yapacak zaten. 2 gün konuşacak 3. gün gündemi başka kişi olacak.merhabalar arkadaşlar, eşimle 3 aylık evliyiz. bu süreçte başka şehirde ev yerleştirdik ve yaklaşık 1.5 ay beraber yaşadık. herhangi bir sorunumuz yoktu ufak tefek kavgalarımız oluyordu sadece. düğün için memlekete döndük. aramızda ailelerden ve eşimin kıskançlıklarından dolayı tartışmalar yaşanmaya başladı. ikimizde çok sinirliydik dolmuştuk herşeye kavga eder hale gelmiştik. düğüne 1 hafta kala boşanmak istediğini avukatla görüştüğünü söyledi. ben ikna etmeye çalışsam da onun ailesinden gelen olmadı. bizi tanıştıran aracı kadın onun ailesini alıp geldi düğüne 4 gün kala yani aracı kadının ısrarı ile geldiler. o sırada eşim sinir krizi geçirir gibi oldu hem babama hemde anneme kırıcı şeyler söyledi. haklı olduğunu düşünüyordu yaşanılanlarda ama bu hareketiyle kendini hem haksız duruma düşürdü hemde bundan dolayı benim ailem onu istemediler. eşimde ben haklıydım böyle olmasını istemedim gibi bi tavır takınarak biz yapamayız dedi ve protokol hazırlatıp imza attı. bu şekilde düğün iptal edildi. şimdi ara ara konuşuyoruz. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. bazen bu iş bitecek tarzında konuşuyor bazen sence ben seni bırakır mıyım gibilerinden konuşuyor. gerçekten allak bullak oldum. siz olsanız ne yapardınız? düğün olmadan boşanmakya gözümü çok korkutuyor toplum baskısı hakkımda düşünülecekler konuşulacaklar vs.
Toplum baskısı sizin hayatınızdan daha mı önemli? Şimdiden bu durumda olan ilişki sizi ilerde daha da mahveder. Zararın neresinden dönülse kardır. Kendinize bunu yapmayın. Millet ne der ya da ama ben çok seviyorum durum değişir diye düşünmeyin.merhabalar arkadaşlar, eşimle 3 aylık evliyiz. bu süreçte başka şehirde ev yerleştirdik ve yaklaşık 1.5 ay beraber yaşadık. herhangi bir sorunumuz yoktu ufak tefek kavgalarımız oluyordu sadece. düğün için memlekete döndük. aramızda ailelerden ve eşimin kıskançlıklarından dolayı tartışmalar yaşanmaya başladı. ikimizde çok sinirliydik dolmuştuk herşeye kavga eder hale gelmiştik. düğüne 1 hafta kala boşanmak istediğini avukatla görüştüğünü söyledi. ben ikna etmeye çalışsam da onun ailesinden gelen olmadı. bizi tanıştıran aracı kadın onun ailesini alıp geldi düğüne 4 gün kala yani aracı kadının ısrarı ile geldiler. o sırada eşim sinir krizi geçirir gibi oldu hem babama hemde anneme kırıcı şeyler söyledi. haklı olduğunu düşünüyordu yaşanılanlarda ama bu hareketiyle kendini hem haksız duruma düşürdü hemde bundan dolayı benim ailem onu istemediler. eşimde ben haklıydım böyle olmasını istemedim gibi bi tavır takınarak biz yapamayız dedi ve protokol hazırlatıp imza attı. bu şekilde düğün iptal edildi. şimdi ara ara konuşuyoruz. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. bazen bu iş bitecek tarzında konuşuyor bazen sence ben seni bırakır mıyım gibilerinden konuşuyor. gerçekten allak bullak oldum. siz olsanız ne yapardınız? düğün olmadan boşanmakya gözümü çok korkutuyor toplum baskısı hakkımda düşünülecekler konuşulacaklar vs.
e bu adamla mutlu evlilik yapman mumkun mu? oyle ya da boyle zaten bosanacaksin.düğün olmadan boşanmakya gözümü çok korkutuyor toplum baskısı hakkımda düşünülecekler konuşulacaklar vs.
Cocukla ayrilmak en başında bitirmekten daha zor balık baya kokmuş ayrılmerhabalar arkadaşlar, eşimle 3 aylık evliyiz. bu süreçte başka şehirde ev yerleştirdik ve yaklaşık 1.5 ay beraber yaşadık. herhangi bir sorunumuz yoktu ufak tefek kavgalarımız oluyordu sadece. düğün için memlekete döndük. aramızda ailelerden ve eşimin kıskançlıklarından dolayı tartışmalar yaşanmaya başladı. ikimizde çok sinirliydik dolmuştuk herşeye kavga eder hale gelmiştik. düğüne 1 hafta kala boşanmak istediğini avukatla görüştüğünü söyledi. ben ikna etmeye çalışsam da onun ailesinden gelen olmadı. bizi tanıştıran aracı kadın onun ailesini alıp geldi düğüne 4 gün kala yani aracı kadının ısrarı ile geldiler. o sırada eşim sinir krizi geçirir gibi oldu hem babama hemde anneme kırıcı şeyler söyledi. haklı olduğunu düşünüyordu yaşanılanlarda ama bu hareketiyle kendini hem haksız duruma düşürdü hemde bundan dolayı benim ailem onu istemediler. eşimde ben haklıydım böyle olmasını istemedim gibi bi tavır takınarak biz yapamayız dedi ve protokol hazırlatıp imza attı. bu şekilde düğün iptal edildi. şimdi ara ara konuşuyoruz. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. bazen bu iş bitecek tarzında konuşuyor bazen sence ben seni bırakır mıyım gibilerinden konuşuyor. gerçekten allak bullak oldum. siz olsanız ne yapardınız? düğün olmadan boşanmakya gözümü çok korkutuyor toplum baskısı hakkımda düşünülecekler konuşulacaklar vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?