Cok zekice . Sende kabul et işte .. buraya neden yazıyorsunkı bunuüstelik kendisi garip bir şekilde aileme aramızdaki herşeyi her zaman anlattığımı, ona hiç sahip çıkmadığımı hatta yaşanan o olayda onun elini tutup aileme rest çekip gitmem gerektiğini söylüyor. üstelik adı psikopata çıktığı için ailesinden özür dilememi kendi ailemle o isteyene kadar görüşmemem şartı ile geri dönebileceğimi falan söylüyor.
üstelik kendisi garip bir şekilde aileme aramızdaki herşeyi her zaman anlattığımı, ona hiç sahip çıkmadığımı hatta yaşanan o olayda onun elini tutup aileme rest çekip gitmem gerektiğini söylüyor. üstelik adı psikopata çıktığı için ailesinden özür dilememi kendi ailemle o isteyene kadar görüşmemem şartı ile geri dönebileceğimi falan söylüyor.
Türkiyede erkekler genelde boşanmak istemezler. Seninki hemen düğünü iptal etmiş protokol hazırlatmış boşanalım demiş. Yani seni gözden çıkarmış ara ara geri vites yapmasıda kenarda dur diyedir. Sanırım vazgeçirmeye çalışmışsın boşanmaktan lütfen bunu kendine yapma adam için zaten çoktan bitmiş. Sende bitir. Kesinlikle boşan ondan ve bir dahada konuşma bile...dalga geçtim. bu raddeye geldikten sonra geri dönüşü olmadığını söyledim. ikametgah vekalet dilekçe hemen hallettim avukatı o ödedi davayı ben açtım o yaşadığı şehre döndü. karşı yazı yazmasını bekliyoruz.
nikah iptali olmuyor bu durumdaNikah iptali diye bir durum var ama şartları bilmiyorum bence bir avukatla görüşüp iptal edebiliyorsanız nikah iptali yapın
Bu ne demek anlamadım. Kendi kendine mi mesaj atıyor ne alaka.bana eşyalarını al çık gel ailenle görüşme diye yazdığı mesaj kendi kendine attığı bi mesajdı.
Koşun dönün gönlünü yapın adamın.üstelik kendisi garip bir şekilde aileme aramızdaki herşeyi her zaman anlattığımı, ona hiç sahip çıkmadığımı hatta yaşanan o olayda onun elini tutup aileme rest çekip gitmem gerektiğini söylüyor. üstelik adı psikopata çıktığı için ailesinden özür dilememi kendi ailemle o isteyene kadar görüşmemem şartı ile geri dönebileceğimi falan söylüyor.
Öyleyse gerçek bir dert bulsun o derdi ile eğlensin saldım evrene benden yana her kelime haram olsun yani dediğin gibiyse canoKızlar düşmeyin hakaret etmeyin içinizde tutun.... Dünya üzerinde bu kadar geri zekalı, gurursuz, onursuz,kişiliği silik, omurgasız kadın yoktur .Bu konu fake ergen birinin bizi kandırıp kızdırmak için açtığı bıçak sırtı bir konu yemeyin bence.....
Bana da öyle geliyor.Düğün yapmaktan kurtulup üstüne kızı ailesinden uzaklaştırma amaci olabilir.Siz görücü mü evlendiniz madem öyle düğün olmamış ne diye aynı eve geçtiniz belki de düğüne masraf yapmamak için böyle oynuyor
Kuzu öyle olduğuna inanıyorum ,inanmak istiyorum... Gerçekse bu kadar imkan içinde aciz bir kadının varlığını sindiremiyorum .Öyleyse gerçek bir dert bulsun o derdi ile eğlensin saldım evrene benden yana her kelime haram olsun yani dediğin gibiyse cano
Kuzu öyle olduğuna inanıyorum ,inanmak istiyorum... Gerçekse bu kadar imkan içinde aciz bir kadının varlığını sindiremiyorum .
yani durduk yere bana attığı bi mesajdı.Bu ne demek anlamadım. Kendi kendine mi mesaj atıyor ne alaka.
görücü usülğ tanıştık. başka bi şehirde yaşadığı için bende oraya taşınacaktım. evi yerleştirmeye gittim o süreçte bel fıtığı patladı. ayağa kalkması taşınma derken 1.5 ayı buldu. öyle memlekete döndük.Siz görücü mü evlendiniz madem öyle düğün olmamış ne diye aynı eve geçtiniz belki de düğüne masraf yapmamak için böyle oynuyor
kıskançlığı daha çok nikahtan sonra başladı. ama bütün sorunlar biz memlekete döndükten sonra baş gösterdi. öncesinde bana karşı bi saygısızlığı,hakareti olmamıştı. ya da siniride aynı şekilde.Bu kiskaclik sorununu yeni mi farkettiniz tanistiginizda bu huyu yokmuydu bu güvensizliği büyük ihtimal vardı sizde idare edeceksiniz fakat idare edilemez boyutta çıktı.Ailenize yaptığı saygısızlık size yapılıyor aslında . Sürünürsünüz yüzünüz gülmez bu evlilikte.Zaten biliyor olmalısınız dürtüler biraz yatişsın gırtlak gırtlağa sürer evliliğiniz .Komik tarafı sizin boşanma davası açmaniz gerekirken onun açması olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?