düğün iptali ve boşanmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebebpe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cok zekice . Sende kabul et işte .. buraya neden yazıyorsunkı bunu
Insam kendıne bunları nasıl dedirtebiliyor şaka gibisin

Çok ciddi bir desteğe ihtiyacınız var.
Ailene reste çeksen, bu adamın kapına kölede olsan seni yine istemeyecek ama sen bunları göremeyecek kadar düşünemiyorsun. İstersen denen istenmediğini bedelini ödeyerek göreceksin.

Türkiyede erkekler genelde boşanmak istemezler. Seninki hemen düğünü iptal etmiş protokol hazırlatmış boşanalım demiş. Yani seni gözden çıkarmış ara ara geri vites yapmasıda kenarda dur diyedir. Sanırım vazgeçirmeye çalışmışsın boşanmaktan lütfen bunu kendine yapma adam için zaten çoktan bitmiş. Sende bitir. Kesinlikle boşan ondan ve bir dahada konuşma bile...

arkadaşlar ben kendisine zaten olmayacağını güvenemeyeceğimi ve bi yolda devam edemeyeceğimizi söyledim. boşanma protokolüne imza attıktan sonra vazgeçirmek için konuşmam olmadı. ben sadece bu süreci kendi içimde değerlendiğim için buraya yazdım. bana eşyalarını al çık gel ailenle görüşme diye yazdığı mesaj kendi kendine attığı bi mesajdı. böyle birşeyi tabi ki ciddi almadım. kendisinede dışarıya da tabi ki çok netim. kendi içimde aşamıyorum yaşananları. aklıma binbir türlü ihtimal geliyor ilerisi için. bu tarz şeyler başından geçenler var mı bir yandanda bunu merak ederek yazdım aslında.

Nikah iptali diye bir durum var ama şartları bilmiyorum bence bir avukatla görüşüp iptal edebiliyorsanız nikah iptali yapın

ben şu an dilekçemi verdim karşı tarafın kabul etmesini ya da karşı yazı yazmasını bekliyoruz. buna göre mahkeme günümüz belli olacak. ayrıca bu iş gerçekten çok uzar mı? çekişmelinin anlaşmalısı boşanma geçiren var mı? benimde soyadımı değiştirip yeni bir iş arama sürecine girmem lazım

Siz görücü mü evlendiniz madem öyle düğün olmamış ne diye aynı eve geçtiniz belki de düğüne masraf yapmamak için böyle oynuyor

Bu kiskaclik sorununu yeni mi farkettiniz tanistiginizda bu huyu yokmuydu bu güvensizliği büyük ihtimal vardı sizde idare edeceksiniz fakat idare edilemez boyutta çıktı.Ailenize yaptığı saygısızlık size yapılıyor aslında . Sürünürsünüz yüzünüz gülmez bu evlilikte.Zaten biliyor olmalısınız dürtüler biraz yatişsın gırtlak gırtlağa sürer evliliğiniz .Komik tarafı sizin boşanma davası açmaniz gerekirken onun açması olmuş

Geçinmek istiyorsanız da bugün kavgasına yarın dayağına susacaksiniz ne bekliyorsunuz başka bu evlilikten onu anlamadım devam ederseniz de edin ama ailenize yarın bir çocukla dönmeyin başınızın çaresine de bakin o zaman .İnsanlar kendi yaptıkları şeye kader diye ağlamayacak.Karsidan karşıya geçerken de sağa sola bakma geç araba çarparsa kader carpmazsa kader yok boyle birşey .Bu adam tır gibi ezer geçer sizin pembe panjurlu ev yuva hayalini .Bu kader değil görünen buda sinyali .Daha napsin Allah gökten sopami indirsin görün diye.Siz bilirsiniz gerisini

Koşun dönün gönlünü yapın adamın.
Siz iyi misiniz. Bulunmaz hint kumaşı mı bu adam da vaz geçemiyorsun. Ailenle görüşme diyen onlara zerre saygısı olmayan sizi de sevmeyen ve zerre önem vermeyen bu adamın dötünü iyice kaldırın ki sizi kölesi yapabilsin

Öyleyse gerçek bir dert bulsun o derdi ile eğlensin saldım evrene benden yana her kelime haram olsun yani dediğin gibiyse cano

Siz görücü mü evlendiniz madem öyle düğün olmamış ne diye aynı eve geçtiniz belki de düğüne masraf yapmamak için böyle oynuyor
Bana da öyle geliyor.Düğün yapmaktan kurtulup üstüne kızı ailesinden uzaklaştırma amaci olabilir.
Kı büyük ihtimalle öyledir

Öyleyse gerçek bir dert bulsun o derdi ile eğlensin saldım evrene benden yana her kelime haram olsun yani dediğin gibiyse cano
Kuzu öyle olduğuna inanıyorum ,inanmak istiyorum... Gerçekse bu kadar imkan içinde aciz bir kadının varlığını sindiremiyorum .

Kuzu öyle olduğuna inanıyorum ,inanmak istiyorum... Gerçekse bu kadar imkan içinde aciz bir kadının varlığını sindiremiyorum .
Aşk bu sevgi işte ne biçim üzüyor ananı babanı sildiriyor hani aşkın gözü kör.Acilması her kadın için aynı anda olmuyor zamanla gözü morarmadan acilanda var hala acamayanda napalim

görücü usülğ tanıştık. başka bi şehirde yaşadığı için bende oraya taşınacaktım. evi yerleştirmeye gittim o süreçte bel fıtığı patladı. ayağa kalkması taşınma derken 1.5 ayı buldu. öyle memlekete döndük.

kıskançlığı daha çok nikahtan sonra başladı. ama bütün sorunlar biz memlekete döndükten sonra baş gösterdi. öncesinde bana karşı bi saygısızlığı,hakareti olmamıştı. ya da siniride aynı şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…