düğün iptali ve boşanmak

Aşk bu sevgi işte ne biçim üzüyor ananı babanı sildiriyor hani aşkın gözü kör.Acilması her kadın için aynı anda olmuyor zamanla gözü morarmadan acilanda var hala acamayanda napalim
Gurursuz aşk olur mu? Köpek gibi süründüğün,her hakareti yuttuğun,sürekli alttan aldığın ,şiddet gördüğün şeye aşk diyorsalar,ben hiç aşık olmamayı dilerdim....

Siz uzuyormu sizi buna bakın o annenize babanıza revamı bunlar ona bakın daha nikah olalı ne olmuş halinize bakın sizi sevmeye değil hareketlerine bakın size üzüldüm gercekseniz sizde kendinize uzulseniz Bosverin üzülmeyi bı ofkelenseniz bu alemin oğlu kimki haksız yere bana böyle davranıyor sağlığım aklım ailem gençliğim var yallah deseniz .Varya nasıl tutuşur kapınızda yatar biliyormusunuz fakat genede değişmez

Gurursuz aşk olur mu? Köpek gibi süründüğün,her hakareti yuttuğun,sürekli alttan aldığın ,şiddet gördüğün şeye aşk diyorsalar,ben hiç aşık olmamayı dilerdim....
Haklısın aşkta gurur olmaz demiş gurursuzun biri öylede kalmış .Halbuki yeterki onursuz olmasın aşk diye birşeyde var dinleyen yok

allak bullak mı oldun bu konuda nasıl kafan karıstı? adam dovse senı sen beni sinirlendirdin elim yoruldu senin yuzunden of ya diz cök özür dile benden diyecek.. hasta bu adam bence. dr falan degılım de .. ucuz yırtıyorsun.. bu adamdan koca olacak baba olacak ?? kanka olabılıyor muydu? aılecek yalvarın kapılarında senı bırakmasın dıye bekliyor resmen ay bu ne sacma sey.... tovbe yarabbı. mıllet ne derse desin.. çok da takma sen de ayrıl ıste mıs gıbıı konusma bile affetmesenız de olur bırbırınızı.

Anne babana saygısızlık yapıyor sana saygısızlık yapıyor ve sen fikir mi almak istiyorsu ? Bu ilişki bitmiş. Yoluna bak, dünyada başka erkek mi kalmadı? Ne bu ısrar , at kıcına tekmeyı

Benim anama babama dünyanın lafını sayacak adamı öyle bi silerim ki. On tane adamı gene bulurum ama aile tek bitanedir. Lütfen bu çizgiyi aşmasına izin vermeyin. Dik duruş en güzel aksesuar demişler. Şöyle şuursuz heriflere üzülmeyin lütfen rica ediyorum.

Böyle adamla ömür falan geçmez sakın devam etmeye çalışma

Bu kadar basitse adam için boşayın gitsin zaten bune çocuk oyuncağımı bu böyle

Başka bir avukat görüş ve bu adamın yaptıklarına karşılık kesinlikle haklarını alıp boşan. Hakların konusunda yanlış veya eksik yönlendiriyor olabilirsin.

Nikah iptali diye bir şey yok ki,1 yıl dolmadan protokol fln da yok.Ben nikahtan bir ay sonra boşanmak için 7 avukat gezdim, hiçbiri de bana nikah iptalinden bahsetmedi. .

Adam daha şimdiden insan yerine koymuyor sizi ailecek. Ona mecburmuşsunuz gibi havalarda. Ben elalemden çekindim düğün arifesi ayrıldığım kişiyle aileme rağmen düğün yaptım, şimdi boşandık. Bir tane güzel anımız yok.Evlilik yoluna girdiniz diye ikna edilmeyi istiyorsunuz ama bu adamdan koca olmaz, şimdiden yıpratıyor sizi, canınıza yazık değil mi? Ömrünüzü değmeyecek adamlara harcamayın, siz bilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…