Düğünümüzü bu yaz yapacağız ama daha çok eksiğimiz var. Ayrıca, her şeyi kendimiz yaptığımız için bütçemizde biraz kısıtlı. Her şeyi uygun bir şekilde çok kasmadan yapmayı planlıyorum ama piyasa şartları da malum. Nişanlımın ailesi uzakta olduğu için iki düğün yapacağız. Bu da 2 kat masraf demek. Yakın zamanda evlenen ya da bu hazırlıkları yapan arkadaşlar, yaptığınız masraflar hakkında bilgi verebilir misiniz? Mobilya, düğün salonu, davetiye, halı, perde vb. gibi. Aklınıza neler geliyorsa.
Aslında ben hiç düğün yapmak istemiyorum ama nişanlım düğün olsun diye ısrarlı. Bana düğün salonuna verilen o paralar çok saçma geliyor çünkü. İsteği olsun diye, bizim tarafta kına gecesi ve nikah, onların tarafta da düğün yapılabilir. Dediğiniz gibi 2 düğün yapmaktansa bu daha mantıklı gibi.
Benim çeyizim hazır sayılır. Mutfak eşyalarımdan, nevresim takımlarına kadar birçok şeyi çok önceden aldım zaten. En son bulaşık makinesi, ocak ve elektrik süpürgesi aldım. Şuan onları ödüyorum. Nişanlımın da buzdolabı, televizyonu ve çamaşır makinesi var. Beni korkutan mobilya ve düğün masrafları Allah’ın izniyle onların altından da kalktık mı ıvır zıvır dışında bir şey kalmayacak sanırım.
bencede canım eğer sizin taraf tutturmuyosa burda da düğün olacak diye tek düğün daha mantıklı.benim ailem düğüün istememişti bende hiç istemedim nikahtan çıkıp balayına yurt dışına gidelim dedim. ama gel gelelim erkek tarafı tuturdu düğün diye. zoraki düğğün yaptık kimseyi memnun edemediğimiz gibi birsürüde borca girdik 2 sene oldu evleneli. daha 3 sene daha borç ödücez. halada çok pişmanım düğün yaptığımıza
Düğünümüzü bu yaz yapacağız ama daha çok eksiğimiz var. Ayrıca, her şeyi kendimiz yaptığımız için bütçemizde biraz kısıtlı. Her şeyi uygun bir şekilde çok kasmadan yapmayı planlıyorum ama piyasa şartları da malum. Nişanlımın ailesi uzakta olduğu için iki düğün yapacağız. Bu da 2 kat masraf demek. Yakın zamanda evlenen ya da bu hazırlıkları yapan arkadaşlar, yaptığınız masraflar hakkında bilgi verebilir misiniz? Mobilya, düğün salonu, davetiye, halı, perde vb. gibi. Aklınıza neler geliyorsa.
hayırlısı olsun canım. bizde de nişanlım aldı hep büyük eşyaları hatta biz düğün bile yapmıyoruz. yatak odası takımı oturma odası takımı çift kişilik baza çift kişilik yatak ve yanında zigon sehpa ve mutfağa halı hediye 11.500 taksitli fiyatı nişanlım kredi çektiği için parasını peşin verdi sayılır yarısını da eşyalar geldiği zaman vericek toplam 8000 lira. beyaz eşya da hepsini beyaz aldık. samsung marka buzdolabı 1.399 çamaşır makinesi 9 kilo 1200 devir 1.199 yanında elektrik süpürgesi hediyeli televizyon LCD 55 inç 140 ekran 5000 liraDüğünümüzü bu yaz yapacağız ama daha çok eksiğimiz var. Ayrıca, her şeyi kendimiz yaptığımız için bütçemizde biraz kısıtlı. Her şeyi uygun bir şekilde çok kasmadan yapmayı planlıyorum ama piyasa şartları da malum. Nişanlımın ailesi uzakta olduğu için iki düğün yapacağız. Bu da 2 kat masraf demek. Yakın zamanda evlenen ya da bu hazırlıkları yapan arkadaşlar, yaptığınız masraflar hakkında bilgi verebilir misiniz? Mobilya, düğün salonu, davetiye, halı, perde vb. gibi. Aklınıza neler geliyorsa.
cnm bu aldıgın ürüne göre değişir ..
millet 5 milyara evlendim diyor ..
15 milyarı geçti benim malesef .. :26:
5 bine nasıl halletmişler canım ya o da baya iyimserlik olur sanırım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?