- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
Bende buna değindim. Hadi aile yapmadı, ellerinde yok.bu arada dikkatimi çekti 5 yıldır berabermişsiniz ailesi neden biriktirmedi demek yerine siz neden kenara koymadınız üç beş ? biz düğün yaparken bile birikim yapabildik ...
Bende buna değindim. Hadi aile yapmadı, ellerinde yok.
Bu geçen süre içerisinde kendileri pekala birikim yapabilirlerdi.
Ellerinde hazırda şu an 10 bin tl dahi olsa güzel para.
Ha yaşları küçükse bilemem..
Söz konusu erkek para biriktirip annesine mi vermiş? Yoksa varsayımda mı bulundunuz?Erkek çocuk anasına parayı vermiştir pek ala anne parayı birikim yapabilirdi veya beyz eşya alabilirdi veya altın alıp çocuğuna destek olurdu kaynana yemiş hepsini olan bu
Söz konusu erkek para biriktirip annesine mi vermiş? Yoksa varsayımda mı bulundunuz?
Tamam ama yaşlarını bilmiyoruzki. Yani en azından ben bilmiyorum.Genelde anneye verilir yardım yapılır ama geçim sıkıntısı varsa çocuk sayısıda çoksa o para olduğu gibi yenir birikimde olmaz
Bence mantıklıı en azından evlendiğinizde sadece bir ödemeniz olur..Merhaba kızlar. Ben nişanlıyım yaza da nasip olursa düğünüm olacak insallah. Nişanlımla bugün konuşurken düğünün bütün masrafları içîn kredi çekeceğini düğünden sonra bunun hepsini kendisi ödeyeceğini söyledi. Yani ailesi hiçbir yardımda bulunmayacak aldıkları maas kendilerine zor yetiyor birde biz mi göz dikelim dedi maaşlarına dedi. Bende tabi hiçbîsey diyemedim sonuçta herkesin durumu belli insanların boğazına yapışacak değiliz. Ama kimse de evlenir evlenmez borç ödemek istemez ne bileyim benim bildiğim ailelerinde bi yardımı olmalı az çok. Sonuçta nişanlım tek erkek ve en küçükleri bu islerin olacagı da belli 5 senedir birlikteyiz köşeye biraz birikim yapılmamış ama durumları da belli hayat öyle gerektirmîş olmalı. Benim ailem abimin bütün düğün masraflarını karşıladı bir kuruş düğün masrafı bırakmadılar abime bilmiyorum iyi mi yaptılar pekte sanmıyorum. Benim düğün masrafları icin üzerlerine düsen herseyi yapmaya hazırlar. Ne bileyim bi yandan da düşünüyorum sonucta benim düğünüm ben alıcam herseyi kendi isteğime göre olacak eşyalar ben kullanıcam falan. Sonuçta ailelerle alınsa mecbur onlarında istedigi alinacak. Benim gibi böyle durumlar yasayan var mi kizlar siz neler yaptınız bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var
Merhaba kızlar. Ben nişanlıyım yaza da nasip olursa düğünüm olacak insallah. Nişanlımla bugün konuşurken düğünün bütün masrafları içîn kredi çekeceğini düğünden sonra bunun hepsini kendisi ödeyeceğini söyledi. Yani ailesi hiçbir yardımda bulunmayacak aldıkları maas kendilerine zor yetiyor birde biz mi göz dikelim dedi maaşlarına dedi. Bende tabi hiçbîsey diyemedim sonuçta herkesin durumu belli insanların boğazına yapışacak değiliz. Ama kimse de evlenir evlenmez borç ödemek istemez ne bileyim benim bildiğim ailelerinde bi yardımı olmalı az çok. Sonuçta nişanlım tek erkek ve en küçükleri bu islerin olacagı da belli 5 senedir birlikteyiz köşeye biraz birikim yapılmamış ama durumları da belli hayat öyle gerektirmîş olmalı. Benim ailem abimin bütün düğün masraflarını karşıladı bir kuruş düğün masrafı bırakmadılar abime bilmiyorum iyi mi yaptılar pekte sanmıyorum. Benim düğün masrafları icin üzerlerine düsen herseyi yapmaya hazırlar. Ne bileyim bi yandan da düşünüyorum sonucta benim düğünüm ben alıcam herseyi kendi isteğime göre olacak eşyalar ben kullanıcam falan. Sonuçta ailelerle alınsa mecbur onlarında istedigi alinacak. Benim gibi böyle durumlar yasayan var mi kizlar siz neler yaptınız bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var
Aynenn çok doğruubu arada dikkatimi çekti 5 yıldır berabermişsiniz ailesi neden biriktirmedi demek yerine siz neden kenara koymadınız üç beş ? biz düğün yaparken bile birikim yapabildik ...
Sizi cok cok cok iyi anliyorum. Aynisi bizdede vardi. Sorun borc odemek falan degil madem evlenilecek biliyorsunuz nasil bir kenara 3 kurus koymazsiniz degil mi? Aman bosver esini seviyorsan bir sekil odenir biter. Allah agiz tadi, saglik versin..ama daha simdiden borc odeyemem diyorsan ve illada bu cocukla evlenecegim diyede bir yaklasimin varsa harcamalarini kucultmeni daha az bir borc odemeni oneririm. Simdiden mutluluklarMerhaba kızlar. Ben nişanlıyım yaza da nasip olursa düğünüm olacak insallah. Nişanlımla bugün konuşurken düğünün bütün masrafları içîn kredi çekeceğini düğünden sonra bunun hepsini kendisi ödeyeceğini söyledi. Yani ailesi hiçbir yardımda bulunmayacak aldıkları maas kendilerine zor yetiyor birde biz mi göz dikelim dedi maaşlarına dedi. Bende tabi hiçbîsey diyemedim sonuçta herkesin durumu belli insanların boğazına yapışacak değiliz. Ama kimse de evlenir evlenmez borç ödemek istemez ne bileyim benim bildiğim ailelerinde bi yardımı olmalı az çok. Sonuçta nişanlım tek erkek ve en küçükleri bu islerin olacagı da belli 5 senedir birlikteyiz köşeye biraz birikim yapılmamış ama durumları da belli hayat öyle gerektirmîş olmalı. Benim ailem abimin bütün düğün masraflarını karşıladı bir kuruş düğün masrafı bırakmadılar abime bilmiyorum iyi mi yaptılar pekte sanmıyorum. Benim düğün masrafları icin üzerlerine düsen herseyi yapmaya hazırlar. Ne bileyim bi yandan da düşünüyorum sonucta benim düğünüm ben alıcam herseyi kendi isteğime göre olacak eşyalar ben kullanıcam falan. Sonuçta ailelerle alınsa mecbur onlarında istedigi alinacak. Benim gibi böyle durumlar yasayan var mi kizlar siz neler yaptınız bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var
Aynen madem düğünü yapcaklar takılardan bi tanesine bile dokunmadan vermeleri lazım.. Borçların bi kısmı kapanır bariKeske ailesinin durumu olsaymista biraz yardim edebilseymis. Ama yoksa yok, eger olupta yokmus gibi davranmiyorsa ne diyebilirsiniz ki. Senin ailenin durumu varsa biraz yardim etsinler bari, yada senin birikimin yokmu?
Ayrica ailesiyle anlassin nisanliniz, dugunden sonra takilan altin para size kalsinda borcunuza odeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?