- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
- Konu Sahibi Bensiz Aska Doyma
-
düğün olsun be canım, kaç kez evleniyoruz ki :)
ya ınanırmısısn bende cok ıstıyorum aylardır buna hazırlandım ben gelınlıgımdı herseyımdı hepsını ozenle sectım ama kayınvalıdem askerden sonra yaparız dıyor lafta kalırda korkutuyor benı ama kabul edersem hem cevre agzından dusurmucek b durumu hemde ılerde kafama kakılacak cunku kadın daha hastaneden cıkmadı bır ay kadar yatacakmıs sanırsam off ...
canım mesajını okumamıştım sadece soruna bakıp yanıtladımvalla canım ne desem bilemedim sonuçta birinci dereceden akrabalar..aile fertlerine danış bence, onlardan akıl al..ölenle ölünmüyor ama başkalarının acısı tazeyken kim göbek atıp oynar bilemem..senin gönlünden ne geçiyorsa onu yap..şimdiden hayırlı olsun :) Allah bir yastıkta kocatsın
nikahını kıy, baba evine dön sende
iyi de ne alaka kasıt..tüm genç kızların hayalidir düğün yapmak..kötü gelin olmazsın canım çünkü bu senin en doğal hakkın..hani Allak korusun ölmüş olsalar tamam haklılar diyeceğim ama çok şükür kadın yaşıyor..ama nişanlının da fikri önemli, istemiyor sanırım..senin bu durumda yapman gereken sabretmen sanırım canım, insanoğlu gün gelir yüzüne vurur, bu gibi durumlara mahal vermemek gerek.
nıkahımız kıyıldı canım kaynanam onlarla yasamamaı ıstıyorlar halıyle askerden sonrada yada ızın arası dugun olurmus ,canım enıstesı durumu ıyı sadecce teyzesı cııddı durumu yogun bakımda allah acıl sıfalar versın
düğün şubatta oluyorsa 1 ay bekle derim. Ama ben senin yerinde olsaydım asker tam bittikten sonra isterdim çünkü evli bir şekilde kocanın yolunu gözlemek hiç kolay değil kısa dönem de olsa
canım o zaman sabret, zaten nişanlında askerde olacak. hem nişanlın askerliğini bitirmiş olur hem de nişanlının teyzesi de inşallah iyileşmiş olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?