- Konu Sahibi Bensiz Aska Doyma
-
ınsallah ıcım daraldı valla boguluyorum sankı fakat kactıgım aılem degıl ,sadece benı baslrından def etmeye calsıyorlar evde kalmısısm gıbı
Ev işine karar vermişsiniz eşyalar yerleşmiş dediğin gibi bu konuda yapacak birşey kalmamış onu yaşayıp göreceksin dediğin gibi ama bide o evde eşin yokken yaşayacaksın bak annenden bile bunalmışsın yanlış anlamışsın bence niye başlarından atmaya çalışsınlar onlarda bi an önce yuvanı kurmanı istiyodur ama eşin olsa yanında sorun yok daannenle oturup çok ciddi bi şekilde konuş onun destek olması lazım sana ya da kız kardeşin varsa oda destek olsun sana ama şimdi Mevlüt olup eşin askere gidecek zaten evlendiniz millet ne der bu saatten sonra diyecekler bu defada yapmayacaklar düğünde çok istiyorsun
kayınvalıdemle oturum cunku sevıyorum kendısını cok seker hastası ıgnelerı var yarın oburgun gorumcem evlenır kendıerı kalır esım tek erkk cocouk zaten ıkı kardesler ,onlarla oturmamaızı kayınvalıdem degıl ben ve nısanlım ıstedık sebebeı ıse yasım daha 20 cahıl sayılırım bazı konularda o benden bılgılı egırıt ogretır
suan eminim kk cok iyi sonra kötü olacak demiyorum ama yuva üstüne yuva kurulmaz ilk önceleri sorun olmaya bilir ama sonra mutlaka anlasmazlıklar cıkacak bende 18 yasında evlendim ama birlikte yasamayı aklımdan bile gecirmedim ben cok mu bilgili idim tabiki hayır ama birlikte yasayarak insan egitilmez sen onlara gidip geldikce de ögrenebilirsin kendi evin senin özgürlük yerindir bunu da aklından cıkarma lütfen
Bu iyi niyetine karşılık inşallah çok mutlu olursun kv çok iyi geçinirsin bizde vayyyyy haklıymış gerçekten çok iyimiş kadın deyip utanırız çok mutlu ol inşallah
tarfık kazası enıste ıyı fakat teyze yogun bakımda! arkadasım her bırlkte oturan bırbırınden cekecek dıye bırsey yok kayınvaldem alllah razı olsun annemden sevkatlı bana olmadı ılerde cıkarız zaten ayrı eve
:))) ben otur yada oturma dememiştim, sanırım karıştı.
Herşey gönlünce olsun.
:))) ben otur yada oturma dememiştim, sanırım karıştı.
Herşey gönlünce olsun.
ınsallah ıcım daraldı valla boguluyorum sankı fakat kactıgım aılem degıl ,sadece benı baslrından def etmeye calsıyorlar evde kalmısısm gıbı
nıkahımız kıyıldı canım kaynanam onlarla yasamamaı ıstıyorlar halıyle askerden sonrada yada ızın arası dugun olurmus ,canım enıstesı durumu ıyı sadecce teyzesı cııddı durumu yogun bakımda allah acıl sıfalar versın
günaydın kk üyeleri ,ben şuan nişanlıyım 6 ocakta dügünümüz olacaktı nasıpse fakat nişanlımın enıstesı ve teyzesı kaza gecırdıler kayınvaldemde dugunu daha sonra yapalım yerıne suan mevlıd okutturalım dıyor nıkahımız kıyıldı normalde dugunu beklıyorduk ,eger dugunu yaparsak cevreye ayıp olacak onlarıda anlıyorum hakta verıyorum sızce ne cevap vermelıyım bu fıkre ben dugunu sonraya bırakmaktan yanayım cevremden olumsuz gorusler almak ıstemıyorum ıstesem bıle bunu yakıstıramam kendıme fıkır verın lutfen
su anda nıkahımız kıyılmıs dırurumda ımamda resmı olarakta ,nısanlım senı hıcbırsey ıcın zorlamm dıyor buda benı daha cok uzuyor ortada kalmıs durumdayım ,soyle desem her kafadan bır ses cıkıyor ,nısanlım dıyor senı ozluyorum artık yanımda ol ,aılem dıyor dugun sonra olsun hasta var hemde nısanlı kız cok durmaz ,kayınvaldem dıyor yarın toplan gelkı babamda gondermeye razı kaldım ortada
nıkahımız kıyıldı canım kaynanam onlarla yasamamaı ıstıyorlar halıyle askerden sonrada yada ızın arası dugun olurmus ,canım enıstesı durumu ıyı sadecce teyzesı cııddı durumu yogun bakımda allah acıl sıfalar versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?