- Konu Sahibi Bensiz Aska Doyma
-
Günaydın kk üyeleri ,ben şuan nişanlıyım 6 ocakta dügünümüz olacaktı nasıpse fakat nişanlımın enıstesı ve teyzesı kaza gecırdıler kayınvaldemde dugunu daha sonra yapalım yerıne suan mevlıd okutturalım dıyor nıkahımız kıyıldı normalde dugunu beklıyorduk ,eger dugunu yaparsak cevreye ayıp olacak onlarıda anlıyorum hakta verıyorum sızce ne cevap vermelıyım bu fıkre ben dugunu sonraya bırakmaktan yanayım cevremden olumsuz gorusler almak ıstemıyorum ıstesem bıle bunu yakıstıramam kendıme fıkır verın lutfen
teyzesi yoğun bakımdayken düğün olması ayıp kaçar bence. Allah korusun herkes kendi teyzesinin aynı durumda olduğunu düşünerek empati yapmalı...
ama tabi sen de düğün olduktan sonra eşinin yanına gitmelisin...
yanlış anlama muhalefet olsun diye yazmıyorum bunu..benım teyzelerım amcam halam kaza gecırse ben düğünümü ertelemem..cidden böyle hatta benım dugunıume 2 teyzem gelmedı bıle kahrolmadım..kendılerı bılır..en yakınım annem babam kardeslerım gerı kalan ıster gelır ıster gelmez..kaza gecırdılerse gecmıs olsun..yaparım düğünümü..ölüm baska ama..ve ayrıca tmm madem ertelenıyor..ozmn mevlüd ıle geçiştirmiycekler..dursun babasının evınde hersey yoluna gırdıgınde yaaprlar dugunu..sımdı mevlud yapcklar..1 sene snra düğün.ne anlamı kalırki.onlar karı koca olucaklar sonucta.kimse ıcın bir anlamı kalmaz komik olur hatta..yani ben böyle düşüyorum tabı kararı konu sahibi verıcek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?