- Konu Sahibi Bensiz Aska Doyma
-
bunlar konusuldu aılem mılleete guldurme bızı kız nısanlı cok durmaz dıyorlar ,askerlıgı cıkınca cok dırettım olmaz dedım evde huzursuzluk oldu cok ıkı taraftada ayrılma noktaalrına gelındı nısanlımda benden mı sıkıldın dıyor askerlıkte onu terkedecegımı dusunuyor heralde ,cok sıkıstım suan hersey ust uste geldım kafayı yıcem ortada kalan benım kımse benı dusunmuyor suan
ama herşeyin yeri ayrı??peki merak ettim durumları ağır mı Allah şifa versin..
teyzemin kızının kayınvalidesi ağır hataydı ölcek die bekliyorlardı..düğün tarihi vs tüm hazırlıklar yapıldı salon tutulmuştu kadın vefat etti 25 gün sonra düğün oldu....ha noldu erkek tarafından damat ve kardeşleri hariç kimse oynamadı yani rahmetlinin kızkardeşleri falan..valla damt üzüntüden süzülmüştü ama çokk da güzel oynadı eşine eşlik etti ki çok da hoşuma gitti..her şeyin yeri ayrı..annem evlenmemi istiyordu die daha bi adapteydi düğüne...ben pek inanmam sonra düğün olsun die...ne yani bu sefer bi cenaze çıkcak hadeeee bu sefer de olmasın dicek...bence düğünü ertele ne yap et...kızkardeşine üzülüyor ki çok da haklı o zaman düğünü erteleyelim anne düğün dediğin bi kere olur ayıp olmasın ie şimdi yapmayız düğünü dersin....
şu nişanlı çok beklemez lafı yyok mu hatta nişamn atsan adın 1 ken 2 olur sözü!!!1çıldırıcammmmmm....kayınvalidene nazın geçiosa tatlı talı konuş derim.....
bende ertelenmesınden yanayım o askerdeyken calısır bırıkım yaparım fakat dıyorkı gel bızle yasa nıkahın kıyıldı ,aılemde onlar gıbı dusunuyor ,nısanlım son gunlerımızız bırlıkte gecırelım dıyor ama hazır degılım daha bu duruma ,kadın hastanede suan aynı sey basıma gelmıs olsydı ve nısanlım dugun dıye tuttursaydı ne olurdu bılmm yanı ılerde basıma kakaılır bu durum bızım acımız varken gobek attı dmemelerını ıstemıyrum arkalarından dıyorlar bu hafta mevlıd okuttralım yarın bıze gel ne acele u anlamadım
ama tam evlenmeden gel bizde yaşa olmaz..her nekadr nikh kıyılmış olsa da... evden çıkıyorsun bi kere....Allah yarc olsun..
mevlitli düğün yap derim bende hayır duaları ala ala
mutlu bir yuva kurarsın.benim düğünüm mevliti oldu.hiç pişman değilim.
insanların hayır dualarıyla düğünümü yaptım.çok mutluyum.hem hasta olan akrabalarada
dua edilmiş olur.düğününe mmelekler iner.hakkında hayırlısı olsun canım.
dugun olacakmıs askerden gelınce veya ızın arası ama o zamn bır anlamı kalmaz kı ben evıme beyaz gelınlıgımle gırmek ıstıyorum
nişanlın ne zaman askere gidecek.kısa dönem askerlikmi yapacakk..bence bekle nişanlın askere gitsin gelsin öyle dügün yapın en mantıklısı bu bence...
öyle saçmalık olmaz önce mevlüt okut sonra dügün olsun aradan aylar geçecek çalgılı dügün bence hiççç yapma zamana bırak eşin askere gitsin gelsin..evlendikten sonra eşin askere gitse kayınvalidengil gel bizde kal dicekler eşin olmadan rahat edemiceksin ve bi gözün eşini arıcakk...hiçç bulaşma derim..mantıgınla hareket et derimm...
Günaydın kk üyeleri ,ben şuan nişanlıyım 6 ocakta dügünümüz olacaktı nasıpse fakat nişanlımın enıstesı ve teyzesı kaza gecırdıler kayınvaldemde dugunu daha sonra yapalım yerıne suan mevlıd okutturalım dıyor nıkahımız kıyıldı normalde dugunu beklıyorduk ,eger dugunu yaparsak cevreye ayıp olacak onlarıda anlıyorum hakta verıyorum sızce ne cevap vermelıyım bu fıkre ben dugunu sonraya bırakmaktan yanayım cevremden olumsuz gorusler almak ıstemıyorum ıstesem bıle bunu yakıstıramam kendıme fıkır verın lutfen
Öncelikle seni tebrik ediyorum. Ama bu tebrik evliliğin için değil, güzel huyun için
Kaza olmuş muhtemel yaralandılar ve sen "hak veriyorum" " kendime yakıştıramam" gibi cümleler kuruyorsun.
Buralarda nişanlısının babaannesi ölmesine rağmen düğünümü erteletmem diyenleri okuyunca senin gibilerin güzel ahlakı daha iyi anlaşılıyor.
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap, mutluluklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?