- 15 Şubat 2012
- 627
- 0
- 116
- Konu Sahibi Bensiz Aska Doyma
-
subatta gıdecek ,nıkahım kıyıldı ,aılem nısanlı kızcok durmaz dıyorlar benı delı edıyorlar kı nıkah kıyıldı sımdı dahada baskıcı olurlar kaynanamda yannız bır gorumcem var bırde esı o kadar yanımızda ol dıyorlar benıde aılem cok gerıyor artık sankı bır kurtulma cabası ıcındeler
ben anlamadım galiba şimdi sizin bir eviniz yok mu ki kv gel biz de kal diyo.ben olsam kesinlikle kabul etmem sonuçta dediğn gibi evime beyaz gelinligimle girmek isterim.nişanlınin askeri de uzun dönemmis.kv nin yanında eşini 1.5 sene bekliye bilecekmisin..yani doğrusu ben mevlit mu düğün mu yerine eşinin asker meselesine takıldım
canım zaten bız kayınvalıdemle oturacagız:)
allh razı olsun kardesım ,suan dugunu gercektende kendıme yakıstmam kafama kakmalarını gectım ılerde esımın cocouklarımın yuzune bakammm kayınvalıdemı hıc katmıyorum bıle ,nısanlım cok mutavazı benıde kırmıyor sen bılırsın dıyor boynu bukuk sekılde ıcıde acı dolu ,gıdecek ozlmı artacak gozu arkada kalacak benı ıstıyor yannda bende onu,mevlıd sverım ben neden olmasın ama dugunde ıstıyorum :)cokmu ıstedım ::)
canım zaten bız kayınvalıdemle oturacagız:)
öncelikle geçmiş olsun ..anladığım kadarıyla kaza dışında enişte ve teyze iyiler..
bunun için bir mevlid okunabilir.fakat düğün sizin düğününüz, sonrasında "keşke" dememek adına,
içinden nasıl geliyorsa düşüncelerini söylemekte çekinmemen gerekiyor.anladığım kadarıyla sen dahil
herkes söz sahibi evlenmenizde ki bu ortamda birden çok ses çıkar..
yakın zamanda bizde büyük bir kaza atlattık.ama teyzem günlerce yoğun bakımda kaldı..düşünüyorum;
o durumda düğün tarihim yakın olsa ben de yapmazdım,yapamazdım.ama çok şükür herkes iyi ise size engel olacak durum nedir?
düğün de yapılır mevlid de..
kayınvalıdemle oturum cunku sevıyorum kendısını cok seker hastası ıgnelerı var yarın oburgun gorumcem evlenır kendıerı kalır esım tek erkk cocouk zaten ıkı kardesler ,onlarla oturmamaızı kayınvalıdem degıl ben ve nısanlım ıstedık sebebeı ıse yasım daha 20 cahıl sayılırım bazı konularda o benden bılgılı egırıt ogretır
Kazanın boyutu ne ?
tesekkur ederım teyze yogun bakımda 1 aya cıkamaz dıyor doktorlar fızıkı yonden ,soyle dusundum basıma gelse ne yapardım dıye kesınlıkle olmazdı yapmazdım ,ınanırmısınız kendı aılemden daha cok cekıuyorum bu evlılıkte gıtsın derdındeelr sankı evde kaldım
offf çok geçmiş olsun..inan çok üzüldüm, insan kötüyü aklına getiremiyor bir türlü..:26: bu kısmı şimdi öğrenmiş olduk ki düşüncen de haklısın.
yakın zamanda bizde yaşadık ve teyzem hala hastane de yatıyor, çok şükür iyi oldu ama ya o ilk zamanlar.Allah ım yaşatmasın bir daha..
size de en kısa sürede acil şifalar diliyorum.inşallah her şey gönlünüzce olsun..
canım günaydın bence de baba evine dön nikahın kıyılmıs madem hayırlı olsun allah yüzünüzü hep güldürsün ama düğün olmadan o evde durursan sanki sonra biraz zor olurmus gibi tabiki en iyisini sen bileceksin bu senin kararın olacak ama her genc kız dügün ister iyi düsünüp karar vermem lazım
her kaynana semra kv degıldır arkadaslar ben sureklı kv suc bulanlardan degılım kısılıke baglı bırazda ,burda aacılan her konuda kv suclu bulunuyor olasılıkla evde ne yasnılır bılmıyoruz gormuyoruz ,sonucta kımse benı bızle oturacaksın dıye zorlamadı ,bız ıstedık bunu kadın hasta onu nasıl yuzustu bırakıpta oglunu alıp ayrı eve huzurla ıcım rahat cıkabılırımkı ?kendı evımdede rahat degılım annem cok kuralcı bır kısılıke sahıp dedıgı olmasın veryansın yapıyor yanı evde rahatsızk sorununu yıllardır yasıyorum
[/COLOR]
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmazsın umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?