sana çok katılıyorum gerçekten talihsiz bir açıklama olmuş
hiç hoş değil şu cümleniz
abimlerde nikahtan evlendiler düğün için maddi durumumuz da vardı ama
her ikiside oynamaktan nefret ettikleri için düğün yapmadılar ne var yani bunda
herkeste ne meraklı dul kadın yakıştırması yapmaya
burda kimse 2. evliliği yada dul olmayı kınamıyo kızlar dıkkatlı okursanız anlarsınız .. ikinci evliliklerde genelde sadece nikah kıyılır ve bızım toplumumuzda söyle bısey var aa dugun yapmadılar nie kı acaba bu kız deilmi vs vs saçmalıklar bunu hepınız cok ıyı bılıosunuz .. herkes ilk evliliğini ister cok basıt bı dugunle ıster cok şatafatlı bı dugunle yapmak ıster ama dugun ıster sonucta bunda cevrenınde etkısı var yanı dul olmayı 2.kez evlenmeyi ayıplamıoruz kimin ne olacagı hıc belli deil.. anlatmak istedıgımızı anlamıssınızdır unarızo dul kadın olarak tabır ettıgınız ınsanlar varya onlarda sızın gıbı bınbırturlu hayallerle ne umutlarla evlendı sonunda hayalkırıklarıyla yuvaları yıkıldı kımın ne yasayacagı hıc bellı olmaz RABBIM herkezı yuvasında mutlu etsın ama kımse ayrılmak ıcın evlenmez ayrıca ben bır dul kadın evladı olarak o laf cok dokundu bana,dul kadınlar ılla nıkahtan mı gıtmelı sızceneyse ya kımseyle polemık ıstemıyorum dul kadın kelımesınden nefret ettıgım kadar hıcbır kelımeden nefret etmedım
burda kimse 2. Evliliği yada dul olmayı kınamıyo kızlar dıkkatlı okursanız anlarsınız .. Ikinci evliliklerde genelde sadece nikah kıyılır ve bızım toplumumuzda söyle bısey var aa dugun yapmadılar nie kı acaba bu kız deilmi vs vs saçmalıklar bunu hepınız cok ıyı bılıosunuz .. Herkes ilk evliliğini ister cok basıt bı dugunle ıster cok şatafatlı bı dugunle yapmak ıster ama dugun ıster sonucta bunda cevrenınde etkısı var yanı dul olmayı 2.kez evlenmeyi ayıplamıoruz kimin ne olacagı hıc belli deil.. Anlatmak istedıgımızı anlamıssınızdır unarız
burda kimse 2. evliliği yada dul olmayı kınamıyo kızlar dıkkatlı okursanız anlarsınız .. ikinci evliliklerde genelde sadece nikah kıyılır ve bızım toplumumuzda söyle bısey var aa dugun yapmadılar nie kı acaba bu kız deilmi vs vs saçmalıklar bunu hepınız cok ıyı bılıosunuz .. herkes ilk evliliğini ister cok basıt bı dugunle ıster cok şatafatlı bı dugunle yapmak ıster ama dugun ıster sonucta bunda cevrenınde etkısı var yanı dul olmayı 2.kez evlenmeyi ayıplamıoruz kimin ne olacagı hıc belli deil.. anlatmak istedıgımızı anlamıssınızdır unarız
mıllette ne meraklı alınmaya yaaa. şaka yaptım sadece.. Ne bu alınganlıkk.. Herkese saygın sonsuzz. Benıım demek ıstedıgım her kızın hakkı dugun dernek.. Yanlıs anlamaya meyılınız varsa ben neyleyım...
asla kabul etmıyorumm.. ben neyım kı kımı asalayım yaaa.. dul'un kelıme anlamıda esını kaybetmıs yada bosanan kadın dıılmı?? onu kasdettım ben yaa...sakanız bıraz dul kadınları asalar tarzda olmasın sakın
KESINLIKKKLLEEE SANA KATILIYORUMM ARKADASIMMMMM :):):):) ne o oyle dul kadın gıbı nıkahtan evee... bu benım hakkımmmm cumlee alemm bılsın gorsunn.. ben evlenıyorummm ayollllll.......
canım dul kadın, 40 ı gecmıs kadın v.b talıhsız acıklamalarda bulunmaa.. bazı arkadaslar alınıooo :) ya bızımkı ısın sakası tabıkı onemlı olan saglık mutluluk huzur.. dugun yapında huzursuz olun demıyorum kı ben.. eskılerın deyımıyle konustum benn.. sakaa sakkaaaa...
mıllette ne meraklı alınmaya yaaa. şaka yaptım sadece.. ne bu alınganlıkk.. herkese saygın sonsuzz. benıım demek ıstedıgım her kızın hakkı dugun dernek.. yanlıs anlamaya meyılınız varsa ben neyleyım...
Offff ya gelınlık aldıgım ıcın pısman oldugumu yazayım dıye gırdım olay nereye geldı ama bendede hata var kabul
Valla siz nikahları nasıl biliyorsunuz bilmiyorum ama nikahta da cümle alem görüyor evlendiğinizi hatta daha iyi görüyorBir de düğün yapmayanları bu kız değil mi acaba vs diyenler oluyormuş.Pardon da siz nerede yaşıyorsunuz bu kafayla hiç duymadım böyle bir şeyi asla da düşünmem bunu.Çok ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?