Düğün mü Nikah mı? Gelinlik almak mı kiralamak mı?

asla kabul etmıyorumm.. ben neyım kı kımı asalayım yaaa.. dul'un kelıme anlamıda esını kaybetmıs yada bosanan kadın dıılmı?? onu kasdettım ben yaa...

Çevir kazı yanmasın.''Ne o öyle dul kadın gibi'' demekle aşağılamadığınızı sanıyorsanız biraz Türkçe çalışın çünkü yazdığınız direkt aşağılama.

yaz çiz hatta gülücük falan koy sonra da ay ben çok iyi niyetlice dedim yok ya ...

millet patlıycak yer arıyo buldur taarruza geçtiler bizim ne dediğimizi çooooooooooookda iyi anladınız bence ama anlamakda saptırmakta kotu lanse etmekte ısrarcısınız hala

Hayır hiç tarzım değil.Sadece yanlışınızı göstermek istedim, gördüyseniz ne ala!

harfleri uzatmanıza ve büyük harfle yazmanıza gerek yok algılama yeteneğimiz var şükürler olsun

laf söyleyipte ay ne kadar alıngansınız ne kadar gerginsiniz demekte işin içinden sıyrılmak herhalde

benim bi alınganlığım yok sadece kadınların şu cümleleri kullanmasına kızıyorum o kadar

millet patlıycak yer arıyo buldur taarruza geçtiler bizim ne dediğimizi çooooooooooookda iyi anladınız bence ama anlamakda saptırmakta kotu lanse etmekte ısrarcısınız hala

ben dıyecegım herseyı dedımm... kım ne ıstıyorsa onu anlasınn.. valla kımseyı zorlada ınandırmak mecburıyetınde de degılım.. asıl kotu nıyetlı olan sızssınızz.. yuklenmek ıcın yer arıyosunuz... cevır kazı yanmasınmıss??? ıstedıgımı cevırırımm.. yeter yaa. bu nee??

KESINLIKKKLLEEE SANA KATILIYORUMM ARKADASIMMMMM :):):):) ne o oyle dul kadın gıbı nıkahtan evee... bu benım hakkımmmm cumlee alemm bılsın gorsunn.. ben evlenıyorummm ayollllll.......

Şu yazım tarzınızdan anlaşılan o ki sizin düğün yapmaktaki isteğiniz sevdiğinizle evleniyor olmaktan ziyade millete gösteriş yapmak ve "ben dul değilim"mesajı vermek..Başkaları için yaşamayın arkadaşım..Bu mantığın sonu yok..
Çok aşağılayıcı bir ileti bu...

algılama yetenegınızın ne kadar olduguda ortada...

valla biz anladık ne demek istediğinizi anladığımız içindir bu tepki zaten

ama azcıkda siz anlayın!yeni gelin tez canlılığı olsa gerek biraz yerden yükselmişsiniz insanlar oradan küçük minicik görünmeye başlamış ama ne kadar yükselirseniz o kadar hızlı çakılırsınız yere bunuda unutmayın

ne demek istediğinizi anlamasaydık ay ne iyi niyetli kızlar biri şaka yapmış ötekide gülmüş derdik yani emin olun.

arkadaşım aslında kimsenin niyeti sizi üzmek kırmak taarruza gecmek degil bu ülke bu tabirler yüzünden bu hale geliyor malesef. kadınlarımız ezildikçe eziliyor ben dahil boşnmakdan korkuyorum dul diyecekler diye. eger bunları birbirimize düzelttirmezsek böyle gidecek erkeklerde hayli hayli söleyeceklerrr .... bunları düzeltmek asmak zorundayım ....... 2.evliligini yapan bir bayanda bence pekala dugun yapabilmeli mutlulugunu onda yakalama ihtimali var neden onu baska konuma sokalımkiii herkes bunu sölemeye calısıo aslında biz kadınlar birbirimizi yücelticez ezmicezzz ana fikir bu yani

hıııı hıı evet haklısınn..

algılama yetenegınızın ne kadar olduguda ortada...

evet aynen ortada işte

sizin cevap verişinizle benim ki arasında çok fark var

siz dul kadın yakıştırması yaparsınız bende bi kişi bile olsa şu laftan kurtarmak için çabalarım

eee napalımyani şimdi yanlıs anlasıldıgımız bişey için sabaha kadar af dileyip masumıyetımızımı kanıtlayalım ???? bende nlcn'da ne demek istedigimizi gayet iyi anlattık eve yanlısbı kelımeydı ama bunuda acıklamasını 2 sattır yapıoruz amacımızın o olmadıgını ne amaçla soyledıgımızı defalca done done anlattık yeter yani.. tadını cıkardınız artık olayın uzatmanın alemi yok dallandırıp budaklandırmayın .................. biraz yapıcı olun yıkıcı deil öff.

hıııı hıı evet haklısınn..

hani insanlar hepimiz hata yapabiliriz sonuçta insanız ama bunu kabul etmek özür dilerim ben bu kadar tepki toplayacağını tahmın etmedim ve dediğimin de kötü birşey olduğunu bu kadar anlamamıştım gerçekten samımı biçimde özür diliyorum arkadaşlar desen hani konu burada tak diye bitecek ama bu üslup bu tarz...ne bileyim...bilemedim

mütevazilik ne büyük erdemmiş...ama klavye ya hani yüzyüze değiliz ya herşey serbest daha rahat daha cesaretli...

yaa ıllakıı haklısınızz bız hadı kadınlar ezılsın dovulsun demıyoruzz... dul olmayı kımse ıstemez benım oradakı nıyetım ( bı daha dıyorum) 2. evlılıgını yapan kadınlar gıbı demek.. asalamak mı asla degıll...
ama burda ne ınsalıgımız kaldı, ne yenı evlılıkten bı yerlerımızın kalkmış olması kaldı.. v.s v.s

ben özürümü diledimm.. samımıyetsız oldugunuda nası anladınız hanı yuzyuze degılken?? gayet samımıydımm...

İkinci evliliğini yapan kadınların düğün yapmaya hakları yok mu?

Yoksa anayasada "ikinci evliliğini yapan kadınlar düğün yapamaz, yapması teklif dahi olunamaz" diye bir madde mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…