- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
asla kabul etmıyorumm.. ben neyım kı kımı asalayım yaaa.. dul'un kelıme anlamıda esını kaybetmıs yada bosanan kadın dıılmı?? onu kasdettım ben yaa...
dul kadın gibi ne demek
nikah yapılınca evlenmek sayılmıyor mu
insanların bu tepkisini anlamıyorum
yaa gergılık yasamak yada tartısmak mı ıstıyosunuzz... ??? özür dıledım nıyetmın bu degıldı dedımm.. ama yuklendıkce yuklenıosunuz... olmaz kı bu yaa.. ıllakı kotu bı nıyetımız oldugunu yapıstırmak ıcın cırpınıyorsunuz..
ay boguldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ... biz nikah kıymayında dugun yapın demioruz kımseyede dul karı kız sıfatı yapıstırmıoruz demek ıstedıgımız İLK EVLİLİK OLDUGU ÜÇÜNNNNN DÜĞÜN DAHA ÇOK YAKIŞIR ................................ her kızın hayali sonuçta ............ kimse kişisel olarak ustune alınmasın lutfen yaaburda herkes fikrini söylüyo bu ne alınganlık bu ne gerginlik ister nikah kıyın ıster dugun yapın ıster beraber yaşayın bize ne ? biz deneyimlerimizden yararlanarak söylüyoruz herkes özgür .. bu kdr alınganlıgın alemi yok .. konuyuda saptırmayalım konu dul kadın olmak dul kadının toplumdakı yerı vs deil ..............
millet patlıycak yer arıyo buldur taarruza geçtiler bizim ne dediğimizi çooooooooooookda iyi anladınız bence ama anlamakda saptırmakta kotu lanse etmekte ısrarcısınız hala
KESINLIKKKLLEEE SANA KATILIYORUMM ARKADASIMMMMM :):):):) ne o oyle dul kadın gıbı nıkahtan evee... bu benım hakkımmmm cumlee alemm bılsın gorsunn.. ben evlenıyorummm ayollllll.......
harfleri uzatmanıza ve büyük harfle yazmanıza gerek yok algılama yeteneğimiz var şükürler olsun
laf söyleyipte ay ne kadar alıngansınız ne kadar gerginsiniz demekte işin içinden sıyrılmak herhalde
benim bi alınganlığım yok sadece kadınların şu cümleleri kullanmasına kızıyorum o kadar
millet patlıycak yer arıyo buldur taarruza geçtiler bizim ne dediğimizi çooooooooooookda iyi anladınız bence ama anlamakda saptırmakta kotu lanse etmekte ısrarcısınız hala
hıııı hıı evet haklısınn..Şu yazım tarzınızdan anlaşılan o ki sizin düğün yapmaktaki isteğiniz sevdiğinizle evleniyor olmaktan ziyade millete gösteriş yapmak ve "ben dul değilim"mesajı vermek..Başkaları için yaşamayın arkadaşım..Bu mantığın sonu yok..
Çok aşağılayıcı bir ileti bu...
algılama yetenegınızın ne kadar olduguda ortada...
eee napalımyani şimdi yanlıs anlasıldıgımız bişey için sabaha kadar af dileyip masumıyetımızımı kanıtlayalım ???? bende nlcn'da ne demek istedigimizi gayet iyi anlattık eve yanlısbı kelımeydı ama bunuda acıklamasını 2 sattır yapıoruz amacımızın o olmadıgını ne amaçla soyledıgımızı defalca done done anlattık yeter yani.. tadını cıkardınız artık olayın uzatmanın alemi yok dallandırıp budaklandırmayın .................. biraz yapıcı olun yıkıcı deil öff.harfleri uzatmanıza ve büyük harfle yazmanıza gerek yok algılama yeteneğimiz var şükürler olsun
laf söyleyipte ay ne kadar alıngansınız ne kadar gerginsiniz demekte işin içinden sıyrılmak herhalde
benim bi alınganlığım yok sadece kadınların şu cümleleri kullanmasına kızıyorum o kadar
hıııı hıı evet haklısınn..
arkadaşım aslında kimsenin niyeti sizi üzmek kırmak taarruza gecmek degil bu ülke bu tabirler yüzünden bu hale geliyor malesef. kadınlarımız ezildikçe eziliyor ben dahil boşnmakdan korkuyorum dul diyecekler diye. eger bunları birbirimize düzelttirmezsek böyle gidecek erkeklerde hayli hayli söleyeceklerrr .... bunları düzeltmek asmak zorundayım ....... 2.evliligini yapan bir bayanda bence pekala dugun yapabilmeli mutlulugunu onda yakalama ihtimali var neden onu baska konuma sokalımkiii herkes bunu sölemeye calısıo aslında biz kadınlar birbirimizi yücelticez ezmicezzz ana fikir bu yani
hani insanlar hepimiz hata yapabiliriz sonuçta insanız ama bunu kabul etmek özür dilerim ben bu kadar tepki toplayacağını tahmın etmedim ve dediğimin de kötü birşey olduğunu bu kadar anlamamıştım gerçekten samımı biçimde özür diliyorum arkadaşlar desen hani konu burada tak diye bitecek ama bu üslup bu tarz...ne bileyim...bilemedim
mütevazilik ne büyük erdemmiş...ama klavye ya hani yüzyüze değiliz ya herşey serbest daha rahat daha cesaretli...
evet aynen ortada işte
sizin cevap verişinizle benim ki arasında çok fark var
siz dul kadın yakıştırması yaparsınız bende bi kişi bile olsa şu laftan kurtarmak için çabalarım
yaa ıllakıı haklısınızz bız hadı kadınlar ezılsın dovulsun demıyoruzz... dul olmayı kımse ıstemez benım oradakı nıyetım ( bı daha dıyorum) 2. evlılıgını yapan kadınlar gıbı demek.. asalamak mı asla degıll...
ama burda ne ınsalıgımız kaldı, ne yenı evlılıkten bı yerlerımızın kalkmış olması kaldı.. v.s v.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?