düğün mü o zaman 3 değil 5

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.310
448
kızlar benim derdim düğün olduğu için herkesin bizi kazıklamaya çalışması.bıktım vallahi.bugün foto için mekan aradım devlet ünv okuyorum ben okulumun bahçesinde istedim çekilsin 250 tl dediler.genel olarakta mekan parası adı altında 300 500 ne indirirlerse alıyorlar.saç mı normal topuz 60 ama gelinbaşı 500.çiçek normalde 50 80 ama gelin çiçeği 300 500.bıktım herkes bizi kazıklamaya çalışıyor yaa

kesinlikle öyle çok pahalıya patlıyor, herkeste oluyor malesef canım

Ayn
aynen canım haa bakıyorlar düğün diye fazla fazla istiyorlar. Hak ve helal kazanç mı sanıyorlar bu yaptıklarını. Hiç sanmasınlar.

:)))) canım bunlar olağan şeyler maalesef memlekette bir turistler ikinci evlenecek adamlar düdüklenecek diye bir kanun varmış gibi herkes ne geçirirsem mantığında :)
ama bu işleri mümkün mertebe tanıdıklarınla halletmeye çalış ne bileyim mekan için samimi olduğun bir arkadaşının tanıdığını bul kuaför yine gittiğin bir yer olsun ki nazın geçsin güzel indirim yaptırabilesin.. salon yine birilerini sokun araya tanıdık olunca daha indirimli oluyor bu işler

Ben nişanda başka birinin nişanına gidicem ona göre düzgün bir saç yapın dedim.
Düğünde de kuaför işini de çook tenha bir kuaföre giderek hallettim. Başkasını zengin etmek için düğün yapmıyorduk sonuçta parası benim de gelecek borçlarıma ekleniyor, damat düşmanım değildi bir de.

Ayn

aynen canım haa bakıyorlar düğün diye fazla fazla istiyorlar. Hak ve helal kazanç mı sanıyorlar bu yaptıklarını. Hiç sanmasınlar.

çok canım sıkılıyor kandırıldığımı hissediyorum resmen.isteklerimden vazgeçmek istemiyorum ama yazık günah yani ona 300 ona 500.

çok canım sıkılıyor kandırıldığımı hissediyorum resmen.isteklerimden vazgeçmek istemiyorum ama yazık günah yani ona 300 ona 500.
Herkes kazıklanıyor malesef. Fakat 1 kere oluyor böyle şeyler. Düğün yapılıyorsa çiçeğine, süslemesine, kuaförüne wericeğin parayı gözden çıkartmalı. Yapacak bir şey yok çünkü

aslında gelinliği giymicen sadece topuz isticen 50ye yapsınlar sonra ben gelindim seni kandırdım dicen

nikahımda nişantaşında bi kuaföre gitmeyi düşünüyorum o şekilde.saçı makyajı güzel ama daha uygun fiyatla orda yaptırcam.evde duvağımı annem takıcak.

hep böyle çözümler üretmeye çalışıyorum ama sinirleniyorum ya ben o okulun öğrencisiyim ne demek 250 tl mekan parası yaa...gelinlik piyasası zaten komedi 2000 altında adam akıllı gelinlik yok.(gerçi ben 1700 e aldım ama :)))böyle uğraşmaktan da sıkıldım.

nikahımda nişantaşında bi kuaföre gitmeyi düşünüyorum o şekilde.saçı makyajı güzel ama daha uygun fiyatla orda yaptırcam.evde duvağımı annem takıcak.

hayırlı olsun mutluluklar ozaman :)

Canım açıksan şöyle yap gelinliğin rahat giyilebılıyorsa kuafıre ıatedıgın sacı yaptır makyajıda eve gıdınce gelinliğini ve duvahını tak böyle yapan çok arkadasım var.sehir olarak bursadaysan sana çekim için birini ayarlayabılırlm

Hamama giren terler
En hesaplısını araştıracaksın sen de o zaman.
Mesela gelin çiçeğimi 25 tlye almıştım bi pasajdan, sonra kendim süsledim tüller, kurdeleler falan taktım
Gelinlik piyasası ne kadar araştırırsan araştır hesaplısını bulamazsın. Kuaföre de el mahkum zaten. Fotoğrafçılar zaten parayı götürüyorlar

Hangi şehirdesiniz canım?

Hangi semtte oturuyorsunuz.. Gorumcemin kuafor salonu var,yardimci olabiliriz

nişantaşı'nda ucuza çıkamazsınız zaten. ya razı olacaksınız, ya da daha mütevazi bir kuaför seçeceksiniz, söylemeyeceksiniz, şık bir gece topuzu diye yaptıracaksınız.

nişantaşı'nda ucuza çıkamazsınız zaten. ya razı olacaksınız, ya da daha mütevazi bir kuaför seçeceksiniz, söylemeyeceksiniz, şık bir gece topuzu diye yaptıracaksınız.

bahsettiğim kuaför topuzu 60 makyajı 70 tl ye yapıyor nişantaşında bayağı da bilindik bi yer.ben de dandik bir yere gelin başı yaptıracağıma buraya yaptırırım evde takarım duvağımı diye düşündüm.

Canım ben gelin çiçeğimi kendim yapmıştım herkeste çok beğenmiş sormuştu nerden aldın diye. Yapay çiçek yapıp satan yerler var onlardan alıp kendin bir buket oluşturabilirsin bana maliyeti 25 lira olmuştu. Nişanda da kuaföre kendi nişanımın olduğunu söylememiştim düğüne gidicem demiştim normal topuz fiyatına yapmıştı. Eltim de nişanda fotoğrafçılık eğtimi almış bir üni öğrencisiyle anlaştı sanırım 100 TL vermişti fotoğraflarda harikaydı.Böyle altenatifler düşünebilirsin.

Mekan için ne parası yahu. Fotoğrafçı ayarlamıormu onu? Yada okul bahçesinden vazgeçin fotografçı güzel bi mekan bulsun. Kuaför için ya tanıdık bulucaksınız ya da biraz daha tenha kuaförlere gidip sıkı sıkı pazarlık ediceksiniz. Geşin çiçeği için nette dolaşın 50 lira ile 100 lira arası çok güzel gelin çiçekleri var. 30o 500 çok demişsiniz. Birde kafanızdan aman bir kere sözünü atarsanız daha uygunlarını arar rahat edersiniz:-D misal bu üç kalem için mekanı fotoğrafçımız buldu deniz kenarı bi oteldi para vermedim. Gelin çiçeğimi gelinbuketçisi sie bir siteden 80e aldım kargo kampanyalı:-D kuaför tanıdıktı ona verdiğim para komik dencek gibiydi:-D gelin olarak ben 2 arkadaşım halam teyzem ve 2 yeğnimi yaptı 300 lira verdim:-D yani tanıdıklar ve pazarlıkkk kesinlikşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…