düğün mü o zaman 3 değil 5

Ben nişanımda normal bi şekilde gidip saçımı yaptırıcam,hiç nişanlanıyorum felan demicem.Parayı sokakta mı bulduk yaw,kazanana kadar neler çekiyoruz

Kız kardeşim nişan makyajını macte yaptırdı, söyle ki; kampanya vardı ürün alana makyaj bedava diye. Zatn hep kullandığımız seylerdi beraber aldık, 10 numara beş yıldız da yapıldı makyajı.

Haklisin erkekleri korkutuyorlar boyle yaparak .adam durumu biraz kotuyse oo düğün masrafli nasil yaparim diye düşünüyor normal olarak.gittiğiniz yerde hevesli gorunmeyin ve fiyat coksa hmm pahaliynis o zaman askim bize 2000 diyen yeri tutalim evleniyoruz çok borcumuz var deyin bak nasil indirim yapıyorlar.

fotograf yeri olarak çamlıca tepesi, sahil kenarı gibi yerler de seçebilirsiniz.
şu baskasının nisanına düğününe gidiyormus gibi saç makyaj yaptırmaya baayılldımm uyanık kadınlarr sizi seviyorum

Aynen oyle , dugun gunu kuafore gittik herkesinden kolay sac modeli sectim ama 5 kat daha fazla ödedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…