düğün mü o zaman 3 değil 5

Tanıdık kuaförün varsa ucuza halledersin
2013te evlendim 30 saça 70 makyaja verdim
Adam senden kazanmıyorum ama getirdiklerinden kazanıcam dedi
Bende 20 kişi götürdüm onlarada normalden indirim yaptı

Fotoğrafçıyı netten bulduk armut muydu ne sitenin adı
Nebahat gökçe botanik Parkında çektirdim onlarda ayak basma parası 50lira aldılar
1büyük 2orta panoromik albüm 1metreden büyük poster ve fotoların tamamının cdsine 300lira verdim

Araştırırsan ucuza getirebilirsin

Canım nasip kısmet bazısında ucuz bazısında pahalı öyle böyle gecicek bu süreç sen asıl canını sıknadan keyifle gecirmene bak

bir de kızlar bir şey sorucam bu tüp işlerle eşleriniz ne kadar ilgiliydi benim nişanlım hiç umursamıyor ilgilenmiyor.çiçek falan değil fotoğraf balayı davetiye her şey bana bıraktı ben de bunalıyorum öyle olunca.

Benim eşimde hiç ilgilenmedi sen neyi beğeniyosan neyi istiyosan dedi.
Ben satınalmacıyım zaten işim tedarik ve pazarlık bu sayede herşeyi nerdeyse beleşe getirdim.
Çiçeğide kendim yaptım çünkü içime sinen olmamıştı.
4 -5 lira falan tuttu

Canım eşinin ilgilennesi lazım bence bu çok yanlış sanki kendi evlenmiyor da herseyi sana bırakıyor demek ki hiç heyecan duymuyor bence o konuyu konuş hallet.

Benim eşim piyasada yoktu. Başka şehirdeydi gelme imkanı da yoktu sadece damatlığını seçti o kadar.

ay bizimkide kırolar gibi benim bir hesabım var zaten orda aylık para biriktiriyor bu işler için.ben neye ihtiyacım varsa o hesaptan alıyorum.sadece maddi kısmı çözüyor gerisi her şey ben de.

canım ben gelin başı falan yaptırmadım ,gittim istediğim modeli gösterdim makyajımı saçımı yaptırdım.Evde gelinliğimi giydim duvağımıda kendim taktım hemde 5 tane tel tokayla:)50 tl ye gelin başım hazırdı yani:)

çiçeğimide gittim madame coco dan buket olarak aldım ortanca.Eve kendim tülle ,kurdelayla süsledim misss:)

Duvağını kendin takabilirsin çok basit bir şey hatta istersen adım adım fotoğraflayabilirim senin için.sakın kazıklanma:)

Nişanım evde küçük bir nişandı. Kuaföre gittim topuzu kaça yapıyorsunuz dedim 40 dedi. Oturdum yaptırdım bu arada nişan olduğunu anladılar 80 lira dediler. Hadi len dedim vermedim tabi :)

Düğünümde de sağolsun kuaför bnir arkadaşım düğün hediyesi yaptı evde. Üstüne birde profesyonel makyöz getirdi makyajımıda yaptırdı bedavadan. Muhteşem olmuştu Allah razı olsun ondan.

Herkeste ayni dert var canim. Bizde dugun icin sac yaptirdik. Gelinde bizimle beraberdi. Yaptiklarinda hic bir fark yoktu ama gelin basina 4 katini aldi. Baya bir abartiyolar.

bu sebeple benim eşim damat traşı olmadı mesela gitti normal traş oldu.. üç tel saçıma 150 tl veremem die.. düğünde kazıklanma sürecinin devamı da bebek sahibi olacakları bekliyor.. anne-babalar kıyamaz evladına her şeyin en iyisi olsun ister die bebek sahibi olacaklara her şey normal fiyatının 2 katı..
ama piyasa böyle maalesef esnaflar da bunlardan kazanıyorlar.. bu hale getirenler utansın..

Bu evlenen herkesin başına geliyor tek değilsin emin ol.

herkesin başına geliyor diye dert sayılmıyor mu?farkındayım zaten herkesi aynı şekilde kazıkladıklarından.genel olarak rahatsızım ben bu durumdan.

Aynen oyle oluyor valla..
Evlenicem de yeterki her yerden para tuzagi cikiyor..

yani tabiki para kazanicak ama adamla anlaşma yapıyorsun saç makyaj 500 diyelim hala bahşiş istiyor.Resmi kurumlar yer için para istiyor.fotoğrafçı 3000 fiyat veren oldu.işin garip tarafı mesela bir arkadaşım bir şey yapmış benimde hoşuma gidiyor araştırıyorum bir bakıyorum ederinin 10 katı falan piyasası.diyorum vay be bu parayı vermiş :) ben veremiyorum cimriyim de sonra bi bakıyorum heves edip vazgeçtiğim şeylerle dolmuşum.geçen biri yazmış 5000 tl gelinlik yaptırdım.tabiki parası varsa yaptırır ama 5000 bi gelinlik için çok para yani.bunun gibi şeyler işte :)

Aynen canım çarşıda sandık annemle sorduk 100 tl demişlerdi sonra nişan çarşısına çıkıldı 250 tl oldu kına da kuaför topuz 70 tl di kardeşimi 70 e yaptılar bana 150 tl ye hatta pişman olmuştum kaftanımı kuaför de giydiğime.Fotografçısından tut gelinlikcisine davulcusuna hepsini peşin ödedik gün geldiğinde bahşişle yolu kapattılar.Biri gelinlik ağır yerden kalkmıyor dedi falanda filan yani şu yol kesme işlemleri için o gün cepte kesin 1.500 tl civarı olmalı angaryaya giden para olarak

insanların zaaflarından faydalanıyorlar işte, biliyorlar 1 kere olacak kız en güzelini isteyecek. fırsat bu fırsat diyorlar ben size bir örnek vereyim bununla alakalı degil ama
annem bir göğsünü aldırmak zorunda kaldı, slikon aldık. tabi onu koyabilecegi bir sütyen de. normal sütyenden bir farkı olmayan sadece içine slikonun konulmasını saglayan astarı var diye bir sütyen 250 tl olabilir mi? oluyor işte ama napacaksın mecbur alıyorsun. yapılan etik değil artık satıcı ile Allah arasında kalmış gerisi

vallahi angarya dediğiniz para benim neredeyse 1 aylık maaşım ben sevgilimin bir kuruşuna bile acıyorum vallahi manyak ettiler beni.desenize bunlar daha başlangıç diye daha bunun kına gecesi düğünü var allah allah

Benim eşim de ilgilenmedi sen bul ben halledicem dedi ki öyle de oldu davetiyeyi buldum yazısını yazdırdım ona mail attım eşya buldum mail attım halı buldum attım boya rengini bile bulup attım duşakabine eviye bataryasına kadar o sadece okeyledi.Bir tek gelimliğimi ona sunmamıştım onun damatlığındaki detaya kadar herşey bendeydi ama bende bi özellik var kimsenin bulduğu bişeyi beğenmem eşim bana fikir olsun diye mobilya gönderiyordu parçalıyordum o dönem onu tabi arasıra bütün yük bende yoruldum yeter bıktım evlenmiyorummmm dediğim çok olmuşturr Heyy gidi günler heyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…