- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
bir de kızlar bir şey sorucam bu tüp işlerle eşleriniz ne kadar ilgiliydibenim nişanlım hiç umursamıyor ilgilenmiyor.çiçek falan değil fotoğraf balayı davetiye her şey bana bıraktı ben de bunalıyorum öyle olunca.
bir de kızlar bir şey sorucam bu tüp işlerle eşleriniz ne kadar ilgiliydibenim nişanlım hiç umursamıyor ilgilenmiyor.çiçek falan değil fotoğraf balayı davetiye her şey bana bıraktı ben de bunalıyorum öyle olunca.
kızlar benim derdim düğün olduğu için herkesin bizi kazıklamaya çalışması.bıktım vallahi.bugün foto için mekan aradım devlet ünv okuyorum ben okulumun bahçesinde istedim çekilsin 250 tl dediler.genel olarakta mekan parası adı altında 300 500 ne indirirlerse alıyorlar.saç mı normal topuz 60 ama gelinbaşı 500.çiçek normalde 50 80 ama gelin çiçeği 300 500.bıktım herkes bizi kazıklamaya çalışıyor yaa
Bu evlenen herkesin başına geliyor tek değilsin emin ol.
Aynen canım çarşıda sandık annemle sorduk 100 tl demişlerdi sonra nişan çarşısına çıkıldı 250 tl oldu kına da kuaför topuz 70 tl di kardeşimi 70 e yaptılar bana 150 tl ye hatta pişman olmuştum kaftanımı kuaför de giydiğime.Fotografçısından tut gelinlikcisine davulcusuna hepsini peşin ödedik gün geldiğinde bahşişle yolu kapattılar.Biri gelinlik ağır yerden kalkmıyor dedi falanda filan yani şu yol kesme işlemleri için o gün cepte kesin 1.500 tl civarı olmalı angaryaya giden para olarak
Hangi semtte oturuyorsunuz.. Gorumcemin kuafor salonu var,yardimci olabiliriz
Benim eşim de ilgilenmedi sen bul ben halledicem dedi ki öyle de oldu davetiyeyi buldum yazısını yazdırdım ona mail attım eşya buldum mail attım halı buldum attım boya rengini bile bulup attım duşakabine eviye bataryasına kadar o sadece okeyledi.Bir tek gelimliğimi ona sunmamıştım onun damatlığındaki detaya kadar herşey bendeydi ama bende bi özellik var kimsenin bulduğu bişeyi beğenmem eşim bana fikir olsun diye mobilya gönderiyordu parçalıyordum o dönem onu tabi arasıra bütün yük bende yoruldum yeter bıktım evlenmiyorummmm dediğim çok olmuşturr Heyy gidi günler heyyyybir de kızlar bir şey sorucam bu tüp işlerle eşleriniz ne kadar ilgiliydibenim nişanlım hiç umursamıyor ilgilenmiyor.çiçek falan değil fotoğraf balayı davetiye her şey bana bıraktı ben de bunalıyorum öyle olunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?