- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Öğrenci ya da hoca olmakla alakası yok eğer bir kutlama yapılıyorsa alıyorlar o parayı herkesten ve sadece siz değil herkes aynı şeyden muzdarip bu işler böyle. Bir kere oluyor mantığıyla ve daha özenli yapılıyor düşüncesiyle pahalı tutuyorlar erekk bir normal traşa cüzi bir para öderken, damat traşı deyince iki katı oluyor. Saç normal topuz ile gelin başı aynı olmuyor maalesef ve farklı birşey de yapmıyorlar pek. Ama yapacak birşey yok her yerde böyle.
Şu son zamanlarda bana en çok dert olan şey bu.
Kuaförde herşey ateş pahası.
Altı üstü bi topuz yapacaklar. Sanki kuş konduracaklar tepemize.
normal topuz dandik nişan başı az dandik gelin başı on numara
herkesin başına geliyor diye dert sayılmıyor mu?farkındayım zaten herkesi aynı şekilde kazıkladıklarından.genel olarak rahatsızım ben bu durumdan.
Eger hesap yapmami gerektirmeyecek kadar cok param varsa sacarim ama yoksa -ki yok- boyle eften puften seylere para verecegime gider yurt disinda balayi yaparim -ki yaptim-
gelinligimi en uygunundan aldim, hatta gelin ayakkabimi pazardan :) gelin cicegimi gelinlikci hediye etti, dis mekan cekimi yaptirmadim, profesyonel makinesi olan bir arkadasimizla sahile gittik kafamiza gore pozlar verdik yuzlerce resim cekti, kadraji falan duzeltince harika oldular. Kuafor isini gorumcem halletti, esim damat oldugunu soylemeden tras oldu falan filan, sonra da gittik 10 gun avrupa turu yaptik onlara harcayacagimiz parayla :) herkesin oncelikleri ve onemsedikleri farklidir, acikcasi ben 5 bin liralik gelinlik alip sonrasinda borc odeyeceksem 500 liralik gelinlik giymeyi tercih ederim.
Arastr canım biyere sorma sadece. Ben ceyızımı bıle o sekıl yaptım ve kaarımı tahmın edemezsın en basıti 1000liralık yemek takımını ben nakıt500 e buldum:) lakın dugun salonudur gelın basıdır bu hep boyle.ama cıcek ayakkabı vs ıvır zıvırları uyguna ıllakı bulursun ben hatta gelın cıcegımı alınca 80 100 gelecek misalkızlar benim derdim düğün olduğu için herkesin bizi kazıklamaya çalışması.bıktım vallahi.bugün foto için mekan aradım devlet ünv okuyorum ben okulumun bahçesinde istedim çekilsin 250 tl dediler.genel olarakta mekan parası adı altında 300 500 ne indirirlerse alıyorlar.saç mı normal topuz 60 ama gelinbaşı 500.çiçek normalde 50 80 ama gelin çiçeği 300 500.bıktım herkes bizi kazıklamaya çalışıyor yaa
Görümce mi ?
Sen evli misin marga :)
Çok sasirdim
Hayir evli degilim canım ama evlenecegim.. =)
Benim saç yaptırma ,bakım makım hiç sorunum yok olmayacak şanslıyım hı..
Bir sürü görümcem var hepside çok tatlılar..=)
hep böyle çözümler üretmeye çalışıyorum ama sinirleniyorum ya ben o okulun öğrencisiyim ne demek 250 tl mekan parası yaa...gelinlik piyasası zaten komedi 2000 altında adam akıllı gelinlik yok.(gerçi ben 1700 e aldım ama :)))böyle uğraşmaktan da sıkıldım.
Maşallah canim
Darisi basima bana cadilar denk geldi hep
İnsallah canim benim, baristin mi ki sen eski sevgilinle..
İyi yapmissin bitirmekle valla. Hayirlisi olsun guzel kizsin neleri ciksr karsina :)Yok ya bitti o iş.
6 ay olacak neredeyse.
İyi yapmissin bitirmekle valla. Hayirlisi olsun guzel kizsin neleri ciksr karsina :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?