Düğün ne zaman olacak ?

Her şeyin en güzeli olsun bence de bekleyin iki tarafında düşünceleri çok saçma bir sene daha nişanlı kalsan ne olacak ki sanki hem daha iti tanırsın babanın öyle söylemesi yanlış
Nişanda da kınada da sadece elbiseyi erkek tarafı alıyor gerisi zaten kız tarafının ki nişanlınız bayağı cimriye benziyor .
Nikah yaptın mi geçmiş olsun o zaman gerçekten elalemin ağzı torba değil ki baban evinde kalsan nikah yapıp götürmediler derler götürseler hem evli hem kona yapıyor felan diyecekler . Her şey mevsiminde güzel bence de bekleyin bir tayin için yapılacak iş değil aceleye getirmeyin şahsi fikrim .
Bende 4 sene nişanlı kaldıktan sonra evlendim ama çok güzel bir düğünüm oldu gelini almaya eşim mehter takımıyla geldi felan her istediğimde oldu çok şükür ki bir sen atanmış kendi ayakları üstünde bir bayansın bir erkeğin ailesinin emirleriyle ezilme istediğin gibi davran

Kardeşi okulun tatil edilmesine rağmen gelmedi oradan. Bekledi bekledi neyi bekledi bilen yok. Vallahi benim annem bile kadın kaç kez aradı oğlum gel yapma diye (ben aramadım). En son uçuşlar kapandı 27 gün mahsur kaldi orda yurttan da çıkarıldı. Annesi babası perişan oldular. Başka yerlerde kaldı vs derken elçilik uçuş ayarladı da geldi. 14 günde burda karantinada kaldi. Gerçekten inanılmaz ilginç bir çocuk. Neyse sayın konu sahibi çok özür diliyorum :))
Konu sahibinden bende özür dilerim. Ama sizi merak etmiştim. Çocuğun kafa kırık demek ki virüs bile etki etmemiş. Flörtü falan mı vardı acaba parayı da ona harcıyordu belki.

Nişanlın anladığım kadarıyla rahat bir yerde öğretmen be keyfi yerinde. Doğuya gelmek istemiyor, sen ise biran önce yanıma gelsin diye nikah istiyorsun. Adam haklı, neden daha rahat bir yerdeyken sizin için gelsin ki daha zor şartlara? Öğretmen olmuşsunuz biraz kendi başınızın çaresine bakın, binlerce insan sizle aynı durumda, bu kadar abartmaya doğuda tekim diye panik yapmaya gerek yok. Çok abartıyorsunuz.

Bence bekleyin daha sonra yapmayınca keske dememek icin, icinizden ne geciyorsa onu yapın hayat sizin hayatınız kimse için biseyler yapmayın hele de ben nilah olduktan sonra elimi bile sürmem diyen bi eşiniz için hiccc bisey yapmayın, babanızı ikna etmeye bakın derim.

Uslup ne ince sey. Misal er kisi deseydi ki canimin icisi benim durumum kinaya uygun degil yapmasak olur mu, amenna derdim.
Ama bu haliyle kedi niyetine bile beslenem. Birak es kisi yapmayı..
Adam ayni eve girdikten sonra senin icin 5 kurus harcamam demeye getirmis. Kopruyu gecene kadar hesabi.
Onceki konusunda da nikahtan sonra dugun mu olur, o sirada hamile kalirsan vs gibi yine ayni diyaloglar olmustu.
Konu sahibi israrla israrla evlenmek istiyor. Gercekten askin gozu kör galiba.

Çok dertliyim hanımlar çok 😔 temmuzda kınam olacaktı dört gün sonra nikahım . Malum durumlardan dolayı karşı taraf ertelemek istiyor nikahı da kınayı da. Öğretmeniz biz eş durumu olacak Ağustos’ta. O yüzden temmuzda nikahı yapmamız lazım ama kayınvalidem ve kayınpederim nikahtan sonra Kına mı olur abes olur diyip istemiyor bir sene sonraya kalsın diyorlar. Babam da müsade etmiyor o kadar nişanlı mı kalınır olsun nikah gerisini ben bilmem Kınayı mınayı diyor. Çok arada kaldım. Nişanlım da her şey çok güzel olsun gerekirse ertelensin diyor. Nikah olsun bir iki ay sonra Kına olsun ne olacak yani bu benim düşüncem . Nişanlım da nikah olduktan sonra ben hiçbir şeye elimi sürmem Kınaya para falan vermem diyor. Normalde düğün olmadığı için Kına salonunu o verecekti. Ben veririm Kına paramı diyorum. Kavga ettik bu sebepten. İşi yokuşa sürüyorlar . Millet maskeli olacak çubuklarla halay mı çekilir diyorlar. Sıkıldım artık olmayacaksa olmasın bitsin artık diyorum bu iş.
Sizin bu Nisanliniz sizi daha çok üzecek

Çok dertliyim hanımlar çok 😔 temmuzda kınam olacaktı dört gün sonra nikahım . Malum durumlardan dolayı karşı taraf ertelemek istiyor nikahı da kınayı da. Öğretmeniz biz eş durumu olacak Ağustos’ta. O yüzden temmuzda nikahı yapmamız lazım ama kayınvalidem ve kayınpederim nikahtan sonra Kına mı olur abes olur diyip istemiyor bir sene sonraya kalsın diyorlar. Babam da müsade etmiyor o kadar nişanlı mı kalınır olsun nikah gerisini ben bilmem Kınayı mınayı diyor. Çok arada kaldım. Nişanlım da her şey çok güzel olsun gerekirse ertelensin diyor. Nikah olsun bir iki ay sonra Kına olsun ne olacak yani bu benim düşüncem . Nişanlım da nikah olduktan sonra ben hiçbir şeye elimi sürmem Kınaya para falan vermem diyor. Normalde düğün olmadığı için Kına salonunu o verecekti. Ben veririm Kına paramı diyorum. Kavga ettik bu sebepten. İşi yokuşa sürüyorlar . Millet maskeli olacak çubuklarla halay mı çekilir diyorlar. Sıkıldım artık olmayacaksa olmasın bitsin artık diyorum bu iş.
Boşver kınayı nikahı düğünü sen bence nişanlının ben hiçbirşeye elimi sürmem demesini düşün bu lafa ileride nerelere gider.

nişan kına düğün bunlar değil de önemli olan evlendikten sonra nasıl geçineceksiniz nasıl bir aile olacaksınız bence ona bakın onu düşünün. eşinizinde sizi memnun etmesi lazım sizinde onu orta yol bulmanız lazım esneklik göstermeniz lazım.

Ben de kvalideniz ve es ailesinin es dost akrabadan gelecek taki endisesiyle boyle davrandigini dusundum nedense. Malum su surecte pek kimse gitmez taki da az olur cunku baska sebep bulamiyorum nisanlinizda bir tuhafmis erkekler hemen ayni eve girmek ister normalde burda isler tersine donmus sen istekli gorunuyorsun bu da disardan farkli algilsnir
ben olsam bu evlilige zaman verirdim acele etmeyin ciddi sorun goruyorum

Bence ailesi sizi istemiyor. Çünkü isteseler erkek tarafı böyle şeyleri bekletmeyi sevmez,istemiyorlarsa da bulurlar birseyler.
Öğretmenmissinizde boşverin bunları kimler kimler çıkar karsiniza .. nisanlin da çok çekilicek biri değil.

Babanız yanlış düşünüyor her şerde vardır bir hayır. Benzer şeyleri tecrübe eden birinden akıl istiyorsan o nişanı at! Samimi olarak söylüyorum bunu sana.

Back
X