- 31 Mayıs 2018
- 715
- 579
- 53
- Konu Sahibi Tatszhayat
Zoruna mı gitti teyze zorunaaa20 yas alti sokaga cikabiliyor. Biraz oksijen almak sana iyi gelebilir.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zoruna mı gitti teyze zorunaaa20 yas alti sokaga cikabiliyor. Biraz oksijen almak sana iyi gelebilir.
Kına sevmemÜlkenin özeti ne oluyor pardon. Kına yaktın herhalde kahkahadan öleceksin.
Ben tartışmak istemiyorum. Teşekkürler :)aaaa olur mu geleneğimiz o bizim. Kına sevilmez mi hiç
Konu sahibinden bende özür dilerim. Ama sizi merak etmiştim. Çocuğun kafa kırık demek ki virüs bile etki etmemiş. Flörtü falan mı vardı acaba parayı da ona harcıyordu belki.Kardeşi okulun tatil edilmesine rağmen gelmedi oradan. Bekledi bekledi neyi bekledi bilen yok. Vallahi benim annem bile kadın kaç kez aradı oğlum gel yapma diye (ben aramadım). En son uçuşlar kapandı 27 gün mahsur kaldi orda yurttan da çıkarıldı. Annesi babası perişan oldular. Başka yerlerde kaldı vs derken elçilik uçuş ayarladı da geldi. 14 günde burda karantinada kaldi. Gerçekten inanılmaz ilginç bir çocuk. Neyse sayın konu sahibi çok özür diliyorum :))
Ben korunacaklarını hiç sanmiyorumOha. Size böyle diyen bir insan karşısında utanmamak lazım. "Anne korunma yöntemlerinden haberin var mı?" Deseydiniz
Adam ayni eve girdikten sonra senin icin 5 kurus harcamam demeye getirmis. Kopruyu gecene kadar hesabi.Uslup ne ince sey. Misal er kisi deseydi ki canimin icisi benim durumum kinaya uygun degil yapmasak olur mu, amenna derdim.
Ama bu haliyle kedi niyetine bile beslenem. Birak es kisi yapmayı..
Sizin bu Nisanliniz sizi daha çok üzecekÇok dertliyim hanımlar çoktemmuzda kınam olacaktı dört gün sonra nikahım . Malum durumlardan dolayı karşı taraf ertelemek istiyor nikahı da kınayı da. Öğretmeniz biz eş durumu olacak Ağustos’ta. O yüzden temmuzda nikahı yapmamız lazım ama kayınvalidem ve kayınpederim nikahtan sonra Kına mı olur abes olur diyip istemiyor bir sene sonraya kalsın diyorlar. Babam da müsade etmiyor o kadar nişanlı mı kalınır olsun nikah gerisini ben bilmem Kınayı mınayı diyor. Çok arada kaldım. Nişanlım da her şey çok güzel olsun gerekirse ertelensin diyor. Nikah olsun bir iki ay sonra Kına olsun ne olacak yani bu benim düşüncem . Nişanlım da nikah olduktan sonra ben hiçbir şeye elimi sürmem Kınaya para falan vermem diyor. Normalde düğün olmadığı için Kına salonunu o verecekti. Ben veririm Kına paramı diyorum. Kavga ettik bu sebepten. İşi yokuşa sürüyorlar . Millet maskeli olacak çubuklarla halay mı çekilir diyorlar. Sıkıldım artık olmayacaksa olmasın bitsin artık diyorum bu iş.
Boşver kınayı nikahı düğünü sen bence nişanlının ben hiçbirşeye elimi sürmem demesini düşün bu lafa ileride nerelere gider.Çok dertliyim hanımlar çoktemmuzda kınam olacaktı dört gün sonra nikahım . Malum durumlardan dolayı karşı taraf ertelemek istiyor nikahı da kınayı da. Öğretmeniz biz eş durumu olacak Ağustos’ta. O yüzden temmuzda nikahı yapmamız lazım ama kayınvalidem ve kayınpederim nikahtan sonra Kına mı olur abes olur diyip istemiyor bir sene sonraya kalsın diyorlar. Babam da müsade etmiyor o kadar nişanlı mı kalınır olsun nikah gerisini ben bilmem Kınayı mınayı diyor. Çok arada kaldım. Nişanlım da her şey çok güzel olsun gerekirse ertelensin diyor. Nikah olsun bir iki ay sonra Kına olsun ne olacak yani bu benim düşüncem . Nişanlım da nikah olduktan sonra ben hiçbir şeye elimi sürmem Kınaya para falan vermem diyor. Normalde düğün olmadığı için Kına salonunu o verecekti. Ben veririm Kına paramı diyorum. Kavga ettik bu sebepten. İşi yokuşa sürüyorlar . Millet maskeli olacak çubuklarla halay mı çekilir diyorlar. Sıkıldım artık olmayacaksa olmasın bitsin artık diyorum bu iş.